Güz Masalı 27.Bölüm Özeti-12 Eylül Cumartesi

Raghav Janvi’den Mücadele Etmesini İster! Viraj’ın Hedefi Priya!

Güz Masalı dizisi bir önceki bölüm de Janvi ve Raghav karşılaşmaya başlamıştı. O karşılaşmalar bu bölümde de devam ediyor olacak. Viraj ise Priya hakkındaki düşüncelerinde iyice kayışı koparacak durumda. Priya ise kiminle birlikte dans ettiğinin farkında değil.Güz Masalı dizisi 27.bölüm özeti devam ediyor.

Viraj,Priya’yı eğitiminde desteklemek için ona bilgisayar hediye etmiştir. Çalışanı ve kızı tekrar Viraj’ı ziyarete gelirler. Adam bu bilgisayarı kabul edemeyeceklerini izah etse de Viraj’a karşı gelmek pek mümkün değildir. Adam tabi Viraj’ın nasıl bir manyak olduğunun farkında bu yüzden kızını uzak tutmalı!

Janvi de evdeki kırılan camı yaptırmak için camcı aramaktadır. İnsanlara sora sora camcının yerini öğrenmeye çalışır.Evdeki cimri adam camı yaptırmaya pek oralı olmuyor. Janvi sorumluluğu kendi üzerine almıştır. Yolda insanlardan çekine çekine yürürken Raghav ile çarpışır. İkisi şaşırıp birbirine bakar. Konuşmadan ayrılırlar. Arkada Raghav’ın arkadaşı da onları izleyip gülüyordur.

Janvi bilmediği sokaklara girince hint dizilerinde sıkça rastladığımız o serseriler Janvi’nin karşısına çıkıyor. Janvi kaçarken Raghav’ın olduğu tarafa gidip ondan yardım istiyor. Raghav uzun uzun bakıp hiçbir şey yapamayacağını söylüyor.Raghav Janvi’nin mücadele etmesini çaba göstermesini istiyor. O yüzden böyle davranıyor. Janvi adamı tokatladıktan sonra az da olsa kendine güven geliyor. Adamlar Janvi’ye vuracağı esnada Raghav araya giriyor.

Raghav,Janvi’yi eve bırakırken muhabbet açmaya çalışıyor ama heyecandan pek konuşmayı beceremez. Zaten kısa sürede eve varırlar.

Viraj ise Priya’yı akşam yemeğine davet etmiştir.Kız tabi kendini prenses gibi hissetmeye çoktan başlamış nasıl bir belaya bulaştığından habersizdir. Herhalde Viraj’ın tuhaf davranışları kızın hoşuna gidiyor. Misal yemekte Priya solak olduğu için sol elini kullanıyor. Ama Janvi sağ eliyle yemek yediği için Viraj bu duruma çok sinirlenir. Ne demek Priya sol elle yemek yer. Viraj sağ eliyle yemesi için ısrar eder. Benim için doğru olan senin için de doğru olmalı sözünü duyduktan sonra kızın kalkıp o masadan gitmesi gerekirdi. Ama sırıta sırıta yemeğini yemeye devam eder. Viraj arabayı hızlıca eve doğru sürer. Kız sağ eliyle yemeye çalışınca tabi ortalık batmıştır.

Priya odasına girince odanın her yanında çiçeklerle karşılaşır. Tüm bu çiçekleri Viraj göndermiştir. Priya’nın babası bu manzarayı görünce çok sinirlenir. Viraj’ın nasıl bir manyak olduğunu anlatmaya çalışır. Ama kızın aklı bir karış havadadır.Babası Viraj ile görüşmesini yasaklar.

Viraj eve gidince küpteki Janvi’ye sarılır. Priya’yı Janvi’ye dönüştürmeye çalıştığından bahseder. Priya dan tekrar Janvi’yi yaratacaktır.

Güz Masalı 27.Bölüm Özeti-12 Eylül Cumartesi

Janvi Raghav’ın sözünü hatırlayarak mücadele etmeyi düşünür. İlk olarak ateş görmeye dayanamadığından ocağı yakarak başlayacaktır. Ocağı yakınca ev sahibi adam arkadan Janvi’ye dokunur ve Janvi çok rahatsız olur. Adam da boş yere ocağı açık tutmamasını ister.

Priya odasında Viraj’ın fotoğraflarına bakıp hayal kurar. Viraj her kadının hayaliymiş 😀 O sırada Viraj Priya’yı arar. Şoförünü yollayacağını ve yanında da hediyesini giyip gelmesini ister. Bu hediye Janvi’nin elbisesidir. Bu elbisenin içinde Priya’nın nasıl göründüğünü merak etmiştir.

Janvi yine sokaklarda camcı arar. Onu Raghav’ın arkadaşı görür ve hemen Raghav’a yönlendirir. Janvi ve Raghav yine birbirini görünce şaşırırlar. Hep birlikte eve gidip camı tamir ederler. Raghav’ın arkadaşının hareketleri Raghav’ı çileden çıkarır. Janvi borcunu sorduğunda Raghav’ın arkadaşı ondan para almayacaklarını söylerken Raghvav ise Janvi’ye borcunu söyler. Daha sonra Janvi’den aldığı geri uzatır. Bu camı ben kırdığım için bende borcumu geri veriyorum der.

Viraj ise Priya ile buluşmuş güzel bir masa hazırlatmıştır. Priya’yı güllerle karşılar. Kız hemen tav olur. Ama yine yemekte sol el gündem olur.Viraj da Priya’nın şaşırmaması için Priya’nın elini sandalyeye bağlar. Kız bu durumda yine koşarak uzaklaşması gerekirken hayal aleminde yaşamayı tercih eder. Viraj Priya’nın fotoğraflarını çeker. Janvi ile Priya’nın fotoğrafını karşılaştırdığında bir benzerlik göremeyince çıldırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir