Gönül Dağı 69.Bölüm Özeti Yayınlandı! Ciritçi Abdullah Ölecek Mi? Gönül Dağı 69.Bölümde Neler Olacak?

Gönül Dağı 69.Bölüm Özeti

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi, 24 Eylül Cumartesi akşamı 69. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Dizinin merakla beklenen 69. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Veysel kelepçeyle götürülürken Ciritçi Abdullah’ın fenalaşıp yere düştüğü görüldü. 

Muammer’in açtığı dava, Kaya Ailesi’nde küslüğe sebebiyet vermiştir. Ciritçi Abdullah, buna engel olmak için Muammer’in kapısını çalar ve davayı geri çekmesini söyler. Muammer’in buna cevabı ne olacaktır?

Gönül Dağı 69.Bölüm Özeti

Cemile yaşadığı talihsiz olayı Veysel’den gizlemek istese de başarılı olamaz. Dişçi Musa üzerinden her şeyi öğrenen Veysel öfkesine yenilecek midir?

Gönül Dağı 69.Bölüm Özeti

Ramazan ve Asuman balayına gitmişlerdir. Ramazan’ın askerlik arkadaşının ayarladığı otelde Ramazan ve Asuman’ı ne gibi olaylar beklemektedir?

Gönül Dağı 69.Bölüm Özeti

Günşıl’a bir tiyatro yarışması teklifi gelir. Eğer kazanırsa büyük şehirde tiyatro eğitimi almaya gidecektir. Günşıl bu fırsatı değerlendirmek ister ve kolları sıvar. Sonunda başarılı olabilecek midir?

Gönül Dağı 69.Bölüm Özeti

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.
  • Kızılcık Şerbeti 56.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Alev tası tarağı topladı “Apo’nun evine yerleşmeye geldim” dedi. Alev gerçekten o evde yaşayacak mı? Kızılcık Şerbeti 56.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 56.bölümde yaşanacaklar!
  • Unutulmaz Çiçek Taksi Dizisinin Oyuncuları: Yıllar İçindeki Değişimleri Şaşırtıyor!
    90’ların efsanevi dizisi Çiçek Taksi’nin unutulmaz oyuncuları, zamanın nasıl geçtiğini gösteriyor! İşte, reyting rekorları kıran bu efsane dizinin oyuncularının şimdiki halleri…
  • Kore Dizisi Severlere Müjde!
    TLC Türkiye’nin heyecan verici duyurusuyla Kore dizileri meraklıları için müjdeli haber geldi! ‘Korelendik’ başlığı altında yapılan duyuruda, TLC Türkiye artık her gün Kore dizisi yayınlamaya başlıyor. TLC’de hangi Kore dizileri yayınlanacak?
  • Bizimkiler Dizisi Oyuncularının Şimdiki Halleri
    1989-2002 yılları arasında tam 13 sezon boyunca Türk televizyon tarihinde yerini alan Bizimkiler, yaşadığı apartman dairesindeki komşuluk ilişkilerini anlatarak unutulmazlar arasına girmiştir. Türk televizyonculuk tarihinin en uzun süren dizilerinden biri olan Bizimkiler, özellikle 80’lerin sonu ve 90’ların başında büyüyen bir neslin hafızasında özel bir yer edinmiştir.
  • Hayat Bilgisi Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Türk televizyon tarihine damgasını vuran ve milyonlarca izleyici tarafından sevgiyle anılan Hayat Bilgisi’nin oyuncuları, dizinin yayınlandığı dönemde büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Peki, şimdi neredeler ve neler yapıyorlar? İşte, Hayat Bilgisi’nin efsane oyuncularının güncel hayat hikayeleri…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir