Esaret 9 Bölüm Fragmanı 1 Aralık Perşembe – Orhun’un Babası Ne Saklıyor?

esaret 9

Esaret 9.bölümde neler olacak? Esaret dizisi yeni bölümleriyle devam ediyor. Esaret 9.bölümde bizleri neler bekliyor? Esaret son bölümde neler oldu, Esaret yeni bölümde neler olacak? Esaret 9.bölüm özetindeki detaylar haberimizde… İşte Esaret 1 Aralık Perşembe günü yaşanacaklar..

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Esaret 9. bölüm izleme detayları sizlerle.

Esaret dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Esaret 9.bölümde Hira konağa gelişi ile beraber dengeleri değiştirmeye başladı. Mezarlıkta karşılaştığı Orhun’un babasını konağa getirmesi ve gerçeğin ortaya çıkışı büyük bir şok etkisi yarattı. Özellikle Orhun’un babası yaşadığı bu şokla kriz geçirdi. Peki Orhun’un babasının sakladığı sır ne? Gelecek bölümler bizi neler bekliyor?

Kayıp babanın sırrı! Orhun ve babasını karşılaşması büyük bir şaşkınlık yaratırken olaylar art arda gelişmeye devam ediyor. Orhun babasını uzun zaman sonra görmenin kafa karışıklığı içinde. Diğer yandan Afife ise neler olduğundan habersiz. Orhun ve Hira’nın yokluğu onu oldukça tedirgin ederken kayıp babanın varlığı şimdilik Afife’den saklanacak.

Burada kayıp babanın sakladığı sırrın hedef noktası Afife gibi duruyor. Afife oldukça sert ve güçlü bir kadın. Onun kafasında planladıkları işleri bu hale getirmiş olabilir. Ya da gizli düşmanlar da işin içine girebilir.

Konakta dengeler değişecek! Tüm bu ihtimaller doğrultusunda bakarsak kayıp babanın sakladığı sır konaktaki dengeleri alt üst edeceğe benziyor. Burada Kayıp babanın dönüşü en çok Hira’ya yarayacak. Hira Orhun ve babasını tekrar birleştirerek büyük bir başarıya imza attı. Gelecek bölümlerde Orhun’un babası her durumda onu koruyarak bu yaptığı davranışın karşılığını fazlasıyla verecek.

Diğer tarafta Afife’yi ise büyük bir hüsran bekliyor. Gelecek bölümlerde konakta Afife’nin düşüşünü izleyeceğiz. Onun yıkılışı hem Hira için bir fırsat olacak. Hem de Orhun’un gerçeği bulması için bir adım atmasını sağlayacak. Ayrıca Hira’ya yıkılan bu cinayetin arka planında ne olduğu da kayıp babanın gelişiyle açığa çıkmaya başlayacak. Orhun her geçen bölüm nasıl bir aldatmacanın içinde yer aldığını görecek. Konaktakilerin gerçek yüzlerini o zaman anlayacak.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir