Esaret 12 Bölüm Fragmanı 6 Aralık Salı – Hira Evlenmeyi Kabul Edecek Mi?

esaret 12

Esaret 12.bölümde neler olacak? Esaret dizisi yeni bölümleriyle devam ediyor. Esaret 12.bölümde bizleri neler bekliyor? Esaret son bölümde neler oldu, Esaret yeni bölümde neler olacak? Esaret 12.bölüm özetindeki detaylar haberimizde… İşte Esaret 6 Aralık Salı günü yaşanacaklar..

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Esaret 12. bölüm izleme detayları sizlerle.

Esaret dizisinde heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Orhun annesinin yaptıklarını öğrenmişti. Hiç tanımadığı babasına ise tam kavuştum derken kaybetmişti. Orhun’un intikamını alacağını geçmiş özetlerimizde anlatmıştık. Nitekim Orhun hiç zaman kaybetmeden harekete geçti. Peki gelecek bölümde bizleri neler bekliyor?

Evlilik kararı! Orhun’un evlilik kararı konakta şok etkisi yarattı. Hira bir anda Orhun ile evlenecek olmanın şaşkınlığını yaşarken Afife ise ne yapacağını bilemedi. Afife için Hira hiç istemediği biri. Bir besleme olarak konakta görmeye tahammül edemediği bu kız şimdi oğluyla evlilik masasına oturacak.

Afife bunu engellemek için elinden geleni yapacak! Hem Hira’yı konaktan kovmanın yollarını arayacak. Hem de Orhun’u bu karardan vazgeçirmeyi deneyecek. Ancak Orhun’un inadının kırılması imkansıza yakın!

Hira ne yapacak! Orhun dışında bir diğer soru işareti ise Hira. Tüm yaşananları sineye çeken Hira evlilik konusunda oldukça şaşkın. Bu evliliği Afife gibi Hira’da istemiyor. Hira bu amaçla konaktan kaçacak. Ancak Orhun’un kararlılığı onu tekrar geri getirecek.

Kısaca toparlarsak çiftimizin yolu zoraki bir evlilik ile kesişecek. Burada Hira’yı çok zorlu günler bekliyor. Bu evlilik Hia’ya çok düşmanlar kazandıracak. Ancak ne olursa olsun onun iyi kalbi tüm sonları çözecektir.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir