Emily in Paris 3. ve 4. Sezon Geliyor!

Emily in paris

Netflix yapımı Emily in Paris için güzel haberler geldi. İlk iki sezonu çok sevilen Emily İn Paris dizisinin 3. ve 4. sezonlarının çekileceği müjdesi geldi. Haberi, dizinin başrol oyuncusu Lily Collins Instagram hesabından duyurdu.

“Size çok heyecan verici haberler vermek için erkenden uyandım… @emilyinparis 3. sezon için geri döndü… Ve bekleyin, 4. sezon!!!!! Hepinizi gerçekten seviyorum, inanılmaz desteğiniz için çok teşekkürler. Cidden daha fazlasını bekleyemem. Merci Beaucoup!!…”

Emily, Şikago’da yaşayan genç bir kadındır. Pazarlama yöneticisi olan Emily, hiç beklemediği bir anda rüya gibi bir iş fırsatı yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu teklifi geri çevirmeyen Emily, yeni işi için Paris’e taşınır. Emily’nin Paris’e taşınması ilk andan itibaren izleyenlerde hayranlık uyandırmaya başlar. Kimileri Emily’nin beklenmedik fırsatını kıskanırken kimileri de şehre ve Emily’nin giyimine hayran kalıyor.

Yeni bir hayata başlayan Emily bir yandan yeni işine adapte olmaya çalışırken bir yandan da ailesini, arkadaşlarını ve ilişkisini idare etmeye çalışacaktır. Fransız pazarlama şirketine Amerikan bakış açısı kazandırmaya çalışan Emily zaman zaman iş arkadaşlarıyla sorun yaşayacaktır. Fransızlar’ın kültürüne ayak uydurmaya çalışırken pratikliği sayesinde iş arkadaşlarının gönlünü kazanacaktır.

İş yaşamının haricinde yalnız kalan Emily; bir dolu macera ile çok güzel dostluklar kurmaya başlayacaktır.

Ayrıca dizi yayına girdiği ilk günden beri Netflix Türkiye Top 10 listesinde yer alıyor.

Son sezonda Emily’i bir yol ayrımı beklemektedir. Dizinin sevenleri Emily’nin vereceği kararı heyecanla bekliyor. Netflix’ten yeşil ışık alan dizinin yeni sezonunda Emily’nin kararını hep birlikte öğreneceğiz!

Emily İn Paris

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir