Emily in Paris 3. Sezon Netflix’te Yayında!

Emily in paris

Merakla beklenen Emily in Paris 3.sezonu Netflix’te yayınlanmaya başladı.

Emily, Netflix’te yayınlanan Emily in Paris’in üçüncü sezonu için Fransa’daki macerasına devam ediyor. Dizinin görsel anlamda izleyicide yarattığı doygunluk tartışılmaz. Diziyi izlerken kendinizi o sokaklardan geçiyormuş hissini yaşatıyor.

Yayınlanan sezonlar Netflix’te top 10 listelerinden düşmüyor. Emily in Paris 3.sezonunda Paris yerine Fransa’nın farklı bölgelerinde çekimlerin yapılacağı söylenmişti. Yayınlanan tanıtımlarda Emily’nin tarzını değiştirdiği görülmüş ve merakla gelecek sezon beklenmeye başlanmıştı.

Hayalindeki iş için Chicago’dan Paris’e taşındıktan bir yıl sonra, kendini hayatının her alanında önemli yol ayrımlarında bulan Emily Cooper’ın hikayesini anlatan “Emily in Paris” yeni sezonuyla Netflix’te yayında. 3. sezonu ile ekrana gelen dizinin oyuncu kadrosu da yine çok iddialı.

Emily Paris’te üçüncü sezon oyuncu kadrosu

Lily Collins’in yanında Emily olarak geri dönecek olan Ashley Park, Mindy Chen, Camille Razat Camille, Lucas Bravo Gabriel ve Lucien Laviscount Alfie olacak.

Hayranlar ayrıca favorilerden Samuel Arnold’u Julien olarak, Filipinli Leroy-Beaulieu’yu Sylvie’yi ve Bruno Gouery’yi Luc olarak görmeyi bekleyebilirler.

Emily in Paris üçüncü sezonda kaç bölüm var? 

Emily in Paris dizisi, tümü 21 Aralık’tan itibaren izlenebilecek ve 30 ile 40 dakika arasında sürecek on bölümden oluşacak. 

Emily in Paris 4.sezon Ne Zaman?

Emily in Paris 4. sezon, önceki sezonlarla aynı yayın programını takip ederse, yeni sezonun 2023 sonbaharında bir tarihte prömiyer yapması ihtimaldir.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Netflix’in Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Geliyor
    Netflix’in Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Geliyor Netflix’in Heyecan Dolu Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Muhteşem Performansıyla İzleyicilerini Büyüleyecek!
  • Erşan Kuneri 2.Sezon Sürprizleri
    Erşan Kuneri’de Ekibe Dahil Olan Yeni İsimler! Erşan Kuneri 2.sezon onayını almış ve yeni sezon ise merakla bekleniyordu. Erşan Kuner’den güzel haberler birbiri ardına gelemeye devam ediyor. Tabi seveni kadar sevmeyeni eleştireni de çoktu. Erşan …
  • Netflix’ten Yeni Bir Film “Merve Kült”
    Netflix’ten Yeni Bir Film “Merve Kült” Merve Kült Filmine Dair Ayrıntılar…Netflix yerli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Başroldeki isim Ahsen Eroğlu. Merve Kült bir romandan uyarlama. Merve Kült konusu ne? Merve Kült neyi anlatıyor ve ne zaman yayınlanacak? Merve Kült kim? İşte Merve Kült filmine dair merak edilenler…
  • Terzi: Netflix’in Yeni Dizisi
    Terzi: Netflix’in Yeni Dizisi Çağatay Ulusoy Başrolde!Netflix karşımıza yeni dizisiyle çıkıyor. Terzi… Çağatay Ulusoy başrolde! Terzi dizisinin konusu gerçek bir hikayeden uyarlama. Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi dizisi ne zaman başlayacak?
  • Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon Yakında!
    Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon Yakında! Pera Palas’ta Gece Yarısı Afişi Geldi!Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ya Gece Yarısı geçen yıl Netflix’te yayınlanmıştı. Yayınlandığı günden itibaren Netflix Top 10 listelerine girmeyi başardı. Sosyal medya da ise olumlu ve olumsuz birçok eleştiri almış olsa da Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.sezonunu merakla bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir