Emanet 80.Bölüm Fragmanı – 25 Aralık Cuma

Seher ve Yaman YAKINLAŞMASI! Ozan Geri Döndü!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yaman ve Seher arasındaki duygusal diyaloglar, büyük aşkın ilk cümleleri olacak. Emanet yeni bölüm özeti fragmanı olan Emanet 80. Bölüm özeti tanıtımı yayına girdi. Televizyon ekranlarının en büyük hayran kitlesine sahip yapımlarından olan Emanet dizisinin 80. Bölümünde Zuhal, İkbal’e artık harekete geçmeleri gerektiğini, Yaman’ın elden gittiğini söyleyecek. İkbal de bu durumu onaylayınca Zuhal ne yapılabileceği ile ilgili planlarını İkbal’le paylaşacak. Seher ise kendisini asıl kurtaranın Yaman olduğunu nihayet öğrenecek ve bunu öğrendiğini Yaman’a da söyleyecek. Emanet dizisi son bölüm fragmanı özeti olan Emanet 25 Aralık tanıtımı yayına girdi. Emanet 80.bölüm özeti devam ediyor.

Emanet dizisinde depoda mahsur kalan çiftimiz oldukça romantik anlar yaşarken tüm bunlara sebep olduğunu öğrenen Zuhal adeta deliye döndü. Seher ve Yaman ise mahsur kaldıkları bu anlarda gözleri, bakışları ve konuşmalarıyla birbirlerine karşı ilgilerini bangır bangır bağırdılar.

Bir diğer adım adım gerçekleşen Yaman’ın değişiminin nihayete ermesi. Yaman’ı hep siyah gömlekle görmeye alışmışken Yaman ruhundaki o büyük değişimi beyaz gömlek giyerek herkese gösterdi.

Her şey böylesine güzel gidiyorken Ozan belası yine piyasaya çıkıyor. Polisleri atlatarak hastaneden kaçan Ozan yarım kalan işini bitirmeye kararlı. Tüm bunlardan habersiz olan Seher ve Yaman’ı ise büyük bir tehlike bekliyor.

Seher kabuslarına dahi giren Ozan’ı unutmaya çalışırken tekrar aynı belaya maruz psikolojik olarak ikiliyi çok zorlayacak. Elbette Yaman sevdiği kadını kurtaracak. Bu olayda bizleri tek mutlu edecek şey Ozan belasından artık tamamen kurtulacak olmamız. Ozan’ın son hamlesini Yaman yine başarısız kılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir