Emanet 72.Bölüm Fragmanı – 15 Aralık Salı

Yaman Ozan’ı BİTİRECEK! Seher Tehlikede!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Yaman ve Seher arasındaki Yusuf mücadelesine bir de Ozan eklendi. Müzik eğitmenliğinin perdesinin ardında farklı planlar vardır ve Yaman da bunu ortaya çıkarmak istemektedir.. Emanet 72.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Seher, Ozan’ın elinden ilk seferde kurtulsa da Ozan vazgeçmiyor. Seher ve Yaman’ın yakınlaşmasını kameralardan izleyen Ozan adeta deliye döndü. Şimdi artık tüm oyununu sergileyecek ve Seher’i tutsak etmek için planı devreye sokacak. Yaman ise Ozan’ın ne mal olduğunu her ne kadar bilse de bunun için delili yoktu. Ancak Yaman güvenlik kameralarından Yusuf’a yapılan planın Ozan’ın tezgahı olduğunu gördü. Tabi Yaman bir an önce harekete geçse de Seher çoktan Ozan’ın tutsağı konumunda. Yaman Ozan’a ulaşmaya çalışırken Seher epey korku dolu anlar yaşayacak.  Nitekim kendini dövüp Yaman beni böyle yaptı diyen birinden korkmamak mümkün de değil.

Aslında Ozan belası olmasa ikili bu hafta işleri epey yoluna koymuş gibiydi. Ancak umutsuz olmaya gerek yok. Çünkü Yaman Ozan’ın elinden Seher’i kurtaracak. Yaman’ın bu kahramanlığı Seher ile olan bağlarını güçlendirecek. Diğer yandan Seher artık Yaman’ın hayatında ne kadar önemli bir rolü olduğunu da görecek.

Diğer tarafta ise Kiraz iş aramak isterken başını sürekli belaya sokmaya devam ediyor. Ali bir önceki durumdan Kiraz’ı kurtarsa da bu sefer işler epey karışacak. Kiraz şeker işi diyerek gittiği işte yasaklı madde kullanan şebekenin içine düşecek. Bira anda uyuşturucu kaçırma suçuyla suçlanacak. Kiraz’ı Ali bu sefer kurtarmakta epey zorlanacak. Bu iş macerası bu sefer Kiraz için son olacak gibi. Çünkü iş değil bela buluyor sadece.  

  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir