Emanet 69.Bölüm Fragmanı – 10 Aralık Perşembe

Ozan’ın Tehlikeli Yusuf PLANI!

Kanal 7 ekranlarında başlayan günlük dizi Emanet, çok başarılı bir çizgide ilerliyor. Dizinin şimdiye kadar yayınlanan bölümleri izleyicileri çok etkiledi. Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te dengeler değişiyor. Seher ve Yaman’ın yaptıkları anlaşma, daha ilk günden hiç tahmin etmedikleri bir olayla sınanır. Fırat’ın söyledikleri Ali’yi dumura uğratmıştır. Ali’nin bu duygularla yüzleşmesi kolay olmaz. Emanet 69.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Ozan adeta bir bela gibi Seher’e yapıştı kaldı. Yaman Ozan’ın psikolojik tedavi gördüğünü öğrense de bunu Seher’e anlatış biçimiyle adeta ayağına sıktı. Seher bir anda mağdur durumuna düşen Ozan’ın yanında yer aldı. Yaman ise vazgeçmiş değil.

Ozan’ın ne işler çevirdiğini er ya da geç anlayacak ancak buna Seher’i ikna etmesi şu an için epey zor. Ozan ise yapacağı tehlikeli planla Seher’i tekrar etkileyecek. Zuhal’den Seher hakkında bilgi alan Ozan onun en zayıf yanının Yusuf olduğunu öğrendi. Yusuf’u önce elektrik akımı olan havuza yönlendiren Ozan ardından onu kurtarmış gibi yaparak bir anda kahraman olacak. Tabi bu plan Yaman’ın elini kolunu daha fazla bağlayacak.

EMANET DİZİSİ OZAN KİM?

Hemen Tıkla

Yaman’ın yapması gereken şey ise Ozan’ın gerçek yüzünü Seher’e anlatmak yerine kanıtlamak. Yaman bu amaçla Ozan’ı kendi planına çekerek onu Seher’e göstermek isteyecek. Ancak Yaman karşısındaki düşmanını çok hafife alıyor. Ozan’ın hiçte hafife alınmaması gerektiği birini öğrenmesi oldukça acı olacak.

Diğer tarafta ise Kiraz konfeksiyon işine giriyor. Ali Kiraz’ı vaz geçiremeyeceğini anlayınca onu gözetimine aldı. Ancak Kiraz yeni başlayacağı işte bir hayli zorlanacak. Hem konfeksiyon işinin zorluğu hem de şartlar. Üstelik Kiraz iş hayatındaki acımasızlıklarla da yüzleşmesi onun başını belaya sokacak. Ali yine Kiraz’ı kurtarmak için harekete geçecek. Burada iki inatçı keçinin macerası zorlu geçse de onların aşkının arasına girebilecek hiç kimse yok. Emanet dizisinde asıl zorlu aşk Yaman ve Seher cephesinde diyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir