Emanet 55.Bölüm Fragmanı – 20 Kasım Cuma

Yaman’ın Seher’e TUZAĞI TERS TEPECEK!!!

Emanet dizisinde Yaman’ın gözü dönmüş durumda. Seher’in planlar yaparak Yusuf’u kendinden aldığını düşünen Yaman’a İkbal’in fitneleri de eklenince ortalık ateş yerine döndü. İkbal bak Seher Yusuf’u da aldı yarın öbür gün Selim’le de evlenir diyerek resmen şeytanlıkta zirveleri gördü.

Yaman ise oldukça tehlikeli bir plana soyunuyor. İlk bölümlerden hatırlayacağınız üzere Seher’i ters sallayıp işkenceler dahi etmişti. Yani acımasızlıkta Yaman’ın sınırı yok. Ancak Yaman’ın bu planı fena halde ter tepecek. Öncelikle her ne kadar Seher’e nefret duysa da ona bir şey olması asla istemiyor. Ayrıca Yaman Seher’in Yusuf’u kaçırdığını zannederken Seher hiçte öyle yapmayacak. Yusuf’un günden güne artan amca sayıklamaları ve bozulan psikolojisi Seher’in ikiliyi ayırma işinde kararını bir hayli değiştirecek. Kısacası Yaman Seher konusunda yine yanıldığını görüp pişman olacak. Seher Yusuf’u ondan almıyor aksine ona getiriyordur.

Yani toparlayacak olursak artık hepimizin sıkıldığı Yusuf’un velayeti meselesi çok yakında son bulacak. İkbal’in o sinsi yüzündeki hayal kırıklığını izlemekte hepimiz için keyifli olacak.

Diğer tarafta ise Ali gönlünü kaptırmayı bırakın aklını komple kendini Kiraz’a kaptırmış. Kiraz’ın fotoğraflarına gizli gizli bakmalar. Utangaçlıklar. Şu Sultan cadısı ve yancı Begüm olmasa bu evlilik daha ilk bölümden olacak kadar coşkulu. Kiraz’ın da Aliye olan ilgisi aşikar. Ancak burada bu iyi havaya kendinizi çok kaptırmayın. Begüm cadısının sinsi planları ikiliyi epey yoracak. Ancak hem İkbal hem de Begüm için geçerli bir gerçek var ki ney yaparlarsa yapsınlar aşkın önünde engel olamayacak ezilip yok olacaklar.

One Comment on “Emanet 55.Bölüm Fragmanı – 20 Kasım Cuma”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir