Emanet 480 Bölüm Fragmanı 15 Aralık Perşembe – Yaman, İdris’in İşini Bitirecek!

emanet 480

Emanet 480.bölümde neler olacak? Emanet dizisi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor. Emanet 480.bölümde bizleri neler bekliyor? Emanet son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Emanet 480.bölüm özetindeki detaylar haberimizde…

Kanal 7 ekranlarının en sevilen ve en çok takip edilen dizileri arasında yer alan Emanet 480. bölüm izleme detayları sizlerle.

Emanet dizisinde heyecan dolu bölümler tüm hızıyla devam ediyor. Uzun zamandır beklediğimiz sır perdesi sonunda son buluyor. Yaman tüm gerçekleri öğrendi. Nana her şeyi polise anlattı. İdris şeytanı kaçacak delik ararken intikam için hedefini Nana’ya dikti. Çiftimiz bu badireyi atlatırsa büyük aşk başlayacak. Peki gelecek bölümde neler olacak?

Yaman İdris’in ipini çekecek! Nana’nın polise tüm gerçekleri anlatmasıyla birlikte İdris şeytanı neye uğradığını şaşırdı. Yaptığı tüm pislikler Yaman tarafından öğrenildi. Tüm bu duruma öfkelenen İdris ise ortadan kaybolmadan önce intikamını almak isteyecek.

Bu amaçla Nana’yı kaçıran İdris onun canına son vermeyi planlıyor. Peki bu durum gerçekleşecek mi? Elbette Nana’nın ölmesi tüm dizinin bitmesi demek. Bu yüzden Nana’ya bir şey olmayacak.

Yaman Nana’yı kurtaracak! Ancak Nana, İdrsi şeytanının elinden nasıl kurtulacak? Burada Yaman’ın kahramanlığı oldukça önemli. Yaman yaptığı hatanın farkına vardı. Bu hatayı fark eden Yaman kendini affettirmek için harekete geçecek. Ve Nana’yı kurtarmayı da başaracak.

Geçmiş özetlerde kötülüklerin çiftimizi birleştirdiğini anlatmıştık. Bu zorlukta başlayacak büyük aşk için son engel. Nana ve Yaman bu engeli aşacak! 

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Yeni Başlayacak Diziler
    Yeni hikayelerin ve unutulmaz karakterlerin dünyası, televizyon dizileriyle her sezon yeniden canlanıyor. Heyecanla beklenen ve izleyicileri ekrana kilitleyen yeni dizilerin tanıtımıyla birlikte, seyir zevkine yepyeni bir boyut katılıyor. Bu heyecan verici döneme, ışıltılı yıldızlar ve büyüleyici senaryolar eşlik ediyor. Yeni başlayacak dizilerle ilgili merakla beklenen haberler ve ipuçları, şimdiden dizi severleri heyecanlandırıyor.
  • Bahar 12.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Bahar dizisi severler. Bahar, Timur’dan boşanmayı başarabilecek mi? Rengin ikilinin boşanmasını bekliyor. Nevra’ya ne oldu? Bahar 12.bölümde neler yaşanacak? İşte Bahar 12.bölümde yaşanacaklar!
  • Kızılcık Şerbeti 62.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Fatih’in kıskançlık krizleri tuttu! Görkem bu durumun farkında… Kızılcık Şerbeti 62.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 62.bölümde yaşanacaklar!
  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.

Bir yanıt yazın