Emanet 47.Bölüm Fragmanı – 10 Kasım Salı

Yaman ve Seher EL ELE! Büyük Aşk BAŞLIYOR!

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te Yaman Yusuf’u kaçırmayı düşündü! Yusuf ise teyzesinden ayrı düşmek istemedi. Yusuf Yaman ve teyzesine annem ile babam siz olun dedi.Emanet 47.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Yaman Yusuf’u kaçırarak işleri bambaşka bir hale getirdi. Seher’in ikilinin izini bulmasıyla beraber Yaman ve Seher oldukça büyük bir sorunu çözmeleri gerekecek. Bu sorun oldukça zor. Yusuf’un velayetini alamayan Yaman’ın düşüncesi kaçmak. Ancak bu o kadar kolay değil. Yusuf teyzesini çok ama çok istiyor. Ayrıca Seher’in Yusuf’u öyle kolayca bırakacağı da düşünülemez. Diğer çözümün ilk ip ucunu bizlere Yusuf verdi. Yaman ve Seher’e ona anne ve baba olmasını istedi. Ayrıca ikili ilk defa el ele gelerek bu yakınlaşmayı izleyiciye hissettirdi.

Yani Yusuf’un velayeti için ikilinin hayatlarını birleştirmesi. Bu çözüm önerisi avukatların da velayeti almak için olumlu yönde konuşmasıyla ikiliyi apayrı bir yola sokabilir. Yani Yusuf için, emanetleri için Seher ve Yaman ellerini taşın altına koyacak. Zoraki başlayan evliliğin aşka dönüşmesi ise içten bile değil.

Diğer tarafta ise Sultan teyze dur durak bitmiyor. Kadın Kiraz’ı neredeyse tecavüze uğramasına sebep olacaktı ancak hala kıza uğursuz demeye devam ediyor. Begüm ile iş birliği içine giren Sultan ne yapıp edip Kiraz’ı kovmanın yolunu arayacak. Bu yollardan biri de Kiraz’a görücü bulup onu evlendirmek. Elbette Ali bu durum karşısında ne yapacak belli değil. Ancak Ali Kiraz’a olan duygularını gün geçtikçe daha çok hissediyor. Nitekim onun evlilik fikrine dahi tahammülü olmayacağı kesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir