Emanet 45.Bölüm Fragmanı – 6 Kasım Cuma

Yusuf ve Kiraz KURTULACAK!

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te Yaman ve Seher ayakta uyudu! İkbal hain planlarına devam ediyor. İkbal son bölümde ikilinin arasına çomak sokmak için Yusuf’u kullandı!Yaman ve Seher Yusuf’u buluyor. Emanet 45.bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde kötülüklerin ardı arkası kesilmiyor. İkbal cadısının yaptığı ihbar yüzünden Yusuf kötü adamların eline düştü. Kiraz içinse yeni gelen Sultan resmen kızı ateşe attı. Kızcağızın evde sakin sakin yaşarken Sultan teyze resmen Kiraz’ı sapıkların eline attı. Ancak bu iki olumsuz durumun sonucu hem İkbal’e hem de Sultan cadısına bir hayli pahalıya mal olacak.

İkbal Yusuf’u Seher’den kurtarmak için harcamaya çalışırken Yaman ve Seher’in ne denli yakınlaştığından habersiz. İkili adeta bir çift gibi hareket edip çocuklarını yani Yusuf’u arıyorlar. Nitekim burada Yaman’ın gücü etkisini de gösterecek. Kötü adamlar Yaman ve ailesinden Yusuf için para isteyecek. Yaman bu haydutlara günlerini çok fena gösterecek ve Yusuf’u kurtaracak. İkbal belası Yusuf, Seher ve Yaman’ın tıpkı bir aile gibi birbirlerine sarılışını izleyip sadece kuduracak.

Diğer tarafta ise Sultan teyzenin yaptığı bu hareket Ali’yi delirtiyor. Ali Kiraz’ı sapığın elinden son anda kurtaracak. Ali Kiraz’ı bu hale sokan Sultan cadısına bir hayli sitem edip Kiraz’ın ne pahasına olursa olsun bu evden gitmeyeceğini haykıracak. Sultan elbet kötülüklerine devam edecek ancak öyle bir daha kafasına göre evden kimseyi kovamayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir