Emanet 34.Bölüm Fragmanı -22 Ekim Perşembe

Yaman’ın DEĞİŞİMİ! Begüm’ün BÜYÜK YALANI

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te Yaman ve Seher’in arasında yakınlaşmalar devam ediyor! Emanet 34. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Begüm ve İkbal’in büyük yalanları her şeyi yerinden oynatacak cinsten. İkbal’in Kevser’i öldürüp düştü yalanı söylemesi ve Begüm’ün annem ağır hasta yalanıyla Ali’yi evliliğe zorlaması. İkbal’in yalanı için henüz vakit var ancak Begüm’ün yalanı artık gün yüzüne çıkmak üzere. Burada Osman amca büyük bir rol oynuyor. Ancak en büyük karar yine Kiraz’da olacak. Ali’yi bu gerçekle yüzleştirecekler mi yoksa yüzleştirmeyecekler mi? Elbette bu aşağılık yalan ile yanlış bir evliliğin kurulması mümkün değil. Daha önceki özetlerde de belirttiğimiz gibi Ali’nin Begüm’ün bu yalanı evliliği bozacak.

Diğer tarafta ise Ziya konuşmak isterken İkbal’i düşünüp bundan vazgeçecek. Zuhal ise kıskançlıktan patlıyor. Yaman ve Seher’in günden güne daha çok yakınlaşması ve Yaman’ın Seher’e olan ilgisi onu delirtiyor. Zuhal bu güzel giden havayı bozmak için planlar yapacak. Ancak o ablası kadar profesyonel değil ve bu yaptığıyla kendi ayağına sıkmış olacak. Ve hızla büyüyen Seher Yaman aşkının altında ezilecek.

Ayrıca bir dipnotta Yaman ve Seher’in Ziya’yı bulduğunda onun geçmişine gidişine düşmek gerek. Yaman ilk defa kendi geçmişini, çocukluğuna ve acılarına ailesinden olmayan birini götürüyor. Seher ile çocukluğunun geçtiği o anları hissetmek Yaman’ın kendisi ile yüzleşmesini ve yavaş yavaş Seher ile gelen değişimi bizlere gösterdi. Artık her bölümde Yaman’ın değişimini daha çok hissedeceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir