Emanet 25.Bölüm Fragmanı -9 Ekim Cuma

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ! 

Hafta içi akşamlarında izleyicileriyle buluşmaya devam eden Emanet’te haftanın son gününe yaklaşıyoruz. İkbal’in planları ile Seher ve Selim bir araya geliyor.Yaman ise bu duruma bozuluyor. Selim ve Yaman Seher için karşı karşıya… Emanet 25. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor.

Emanet dizisinde Yaman ve Selim çekişmesi iyice tırmandı. İkili birbirine silah çekecek noktaya kadar geldi. Seher’in araya girmesi kopacak fırtınayı şimdilik durdursa da Yaman Selim’e oldukça öfkeli. Seher ile olan resimleri yırtmasından yola çıkarsak Yaman bir şekilde Selim’in kalemini kıracak. Asıl bomba ise İkbal tarafından geliyor. İkbal Selim’i öyle güzel işledi ki Selim’i hem Yaman’a saldırttı hem de Seher’e karşı ilgisini artırdı. Hatırlayacak olursanız İkbal Selim’e sürekli Seher’in ona ilgisinden bahsederek sanki aşık olduğu imasında bulunup duruyordur. Nitekim bu kandırmacalar doğrultusunda Selim ileri gidecek bir hamleye hazırlanıyor diyebiliriz. Selim eğer Seher’e karşı duygularını açıp onunla ciddi bir birliktelik isterse işte o zaman ortalık fena toz duman olacak. Yaman’ın öfkesinden neler yapacağını kestirmek çok zor.

İkbal’in bu seferki oyunu dizideki tüm gidişatı şekillendirecek. Seher’i Selim’i hatta Yaman’ı büyük bir seçim ve karar bekliyor. Bu kararlar doğrultusunda büyük bir kaosun çıkacağı aşikar. Ancak Yaman’ın ne olursa olsun kaybetmeye tahammülü olmadığını biliyoruz. Bu konuda bizim tahminlerimiz Selim için işlerin bir hayli kötü gideceği yönünde. İkbal’in oyunlarına kanmanın bedelini ağır ödeyecek.

Diğer taraftaysa aksiyon sonunda mutlu sonla bitti. Kiraz ve Ali bu aksiyonda birbirlerine oldukça yakınlaştılar. İkili beraber uyuyup zorlukları da beraber aştılar. Ali’nin Kiraz için endişelenmesi ve canını ortaya koyması takdire şayan. Ali her anında Kiraz ile yaşadıklarını düşünmeye devam ediyor. İkilinin şimdiki aşmaları gereken durum ise nişanlısı. Ali nişanlısı ve Kiraz arasında büyük bir seçim yapmalı. Kısaca özetlersek iki tarafta da büyük seçimlerin olacağı bir hafta ve artık herkesin yolunu çizme vakti geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir