Emanet 199. Bölüm Fragmanı – 10 Haziran Perşembe

Ziya DELİRDİ! Yaman ve Seher GERİLİMİ!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 199.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 199.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 199.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 199.bölümü 10 Haziran 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde İkbal’in gidişi geride büyük bir bilinmezliği bıraktı. Bunlardan en büyüğü ve en sarsıcı olanı Kevser’in ölümü. Adli tıp dosyaları polise verirken Fırat gerçeği Seher’le paylaştı. Peki Seher ne yapacak? Ablasının katilini bulabilecek mi?

Suçlu Ziya mı? Dizide işler İkbal’in ölümüyle çözülmüş gibi dursa da bu ölüm daha büyük bir karmaşaya yol açtı. Seher aniden ablasının öldürüldüğünü öğrendi. Ziya ise giderek delirmeye devam ediyor. Ziya’nın sayıklamaları ise Seher’i bir hayli şüphelendirecek cinsten.

Ziya Kevser’i İkbal’i öldürdüğünü söyleyerek tüm sorunların sebebinin kendisi olduğunu haykırıyor. Olaylar böyle olmasa da Ziya’nın bu sözleri akıllarda tek bir soruyu doğuruyor. Acaba tüm bu cinayetlerin ardındaki isim Ziya mı?

Ziya çığrından çıkıyor! Ancak halihazırda devam eden soru işaretleri daha da katlanarak devam edecek. En başta Ziya’nın bu durumu kendisine zarar verecek derecede büyük bir deliliğe doğru hızla ilerliyor. Diğer yandan Seher’in dikkatini ise bambaşka bir şey çekiyor. Acaba Yaman tüm bunların farkında mıydı?

Yaman ve Seher gerilimi! Seher’in kafasındaki bu soru işaretleri oldukça tehlikeli. Çünkü ablasının başına gelenlerin ardında Yaman’ın olma ihtimali bile onun için daha büyük bir yıkıma yol açabilir. Üstelik Seher her ne kadar düşünmek istemese ede Yaman ondan önce tam bir deliydi!

Seher’i ayaklarından sallandıran, köpekleri üstüne salan, okuna hedef yapan da Yaman’dı. Yaman’ın Kevser’e olanlarla ilgisi olabilir mi?

Tüm bu soru işaretlerini giderecek kişi yine Seher ve Yaman olacak. Her şey bu kadar karmaşık görünse de çiftimiz olayların ardında İkbal yılanın olduğunu öğrenecekler. Çiftimizin bu güzel aşkı en güzel yerden daha da güçlü şekilde devam edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir