Emanet 194. Bölüm Fragmanı – 3 Haziran Perşembe

Selim Yaman SAVAŞI! Seher Kimin OLACAK!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 194.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 194.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 194.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 194.bölümü 3 Haziran 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde heyecan dorukta! Yaman Seher’in yerini bulurken Selim’in onu vermeye hiç niyeti yok! Peki Yaman Seher’i kurtarabilecek mi? Selim’in son hamlesi ne olacak!

Selim’in sonu geldi! Yaman Seher’in yerini bulup oraya giderken Seher’i oldukça zor bir durumun içinde bulacak. Seher gözü dönen Selim’i yaralamıştı. Yani Selim için işler oldukça kritik. Çünkü Seher’den aldığı yaranın bir an önce doktora gösterilmesi gerekiyor. Ancak Selim’in Seher’i bırakıp gitmeye hiç niyeti yok.

Bu durumu düşünürsek Selim için karanlık son adım adım geliyor diyebiliriz. Ve üstüne öfkeyle ona doğru gelen Yaman Kırımlı’da buna ek olarak söylenebilir.

Tüm bu detaylarla birlikte psikolojik olarak her şeyi yapmaya hazır olan Selim’in gözü daha da kararacak. Seher ve Yaman’ın mutluluğuna zarar vermek için elinden geleni yapacak. Bu durum oldukça tehlikeli. Yaman eğer Seher ve Yusuf’a odaklanırsa gafil avlanması içten bile değil. Tek arzumuz Yaman’ın Selim belasından kazasız bir şekilde kurtulması.

İkbal’in sonu! Ancak tüm bunların üstüne içeride olan bir yılan var. Bu yılan İkbal! Selim’e desteği Yaman tarafından öğrenilmişti. Ayrıca Yusuf için yaptığı kumpasta gün yüzüne çıktı. Yaman şu an Seher’e yoğunlaşsa da İkbal’in sonu da yaklaşıyor. Onun acı sonunu izlemek, yaptıklarının cezasını çektiğini görmek oldukça mutluluk verici olacak!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir