Emanet 180.Bölüm Fragmanı – 14 Mayıs Cuma

İkbal Seher’i Sakat Bırakacak mı?

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 180.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 180.bölümünde Yaman ve Seher arasında neler olacak? Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 180.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 180.bölümü 14 Mayıs 2021 Cuma akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde İkbal bu sefer oldukça iğrenç bir plana imza attı. Seher’i sakat bırakmak için terapiste önce para teklif etti sonra da kadını tehdit etti. Peki İkbal başarılı olacak mı? Seher sakat mı kalacak?

İkbal’in Planı başarılı olacak! Dizide hepimiz Yaman’ın Seher’e yapacağı sürprizi merak ederken asıl sürprizi İkbal yaptı. Bir insan neden böyle şeyler yapar sorusunun ışığında İkbal’in neden bunları yaptığını gerçekten anlamak güç.

Bu kötülüklerin başını düşünürsek İkbal’in Seher’den kurtulma isteği tamamen Zuhal ile Yaman’ın arasını yapmaktı. Ancak şimdi Zuhal hapiste ve ikilinin arasında bir şey olması imkansız. Peki İkbal hala Seher’den ne istiyor. Onu öldürdüğünde her şey düzelecek mi? Seher sakat kalınca Yaman Zuhal’e mi koşacak? Elbette bunların hiçbiri olmayacak.

Seher sakat kalıyor! Tüm bu gerçeklere rağmen İkbal bataklığa o kadar battı ki artık aklıyla düşünemiyor. Korku içinde çırpınıp sağa sola saldıran İkbal’i büyük ve hazin bir son bekliyor.

Tüm bu sitemlerimizin ardından maalesef İkbal şeytanı başarılı olacak. Seher iyileşme sürecindeyken bir anda sakatlık korkusuyla baş başa kalacak. Ancak ne olursa olsun Seher ve Yaman tüm bu kötülükleri birlikte atlatacaklar.

Seher’in ve Yaman onca zorluktan geçtikten sonra şimdi bu sınavı da beraber atlatacaklar. Sezon finaline de yavaş yavaş yaklaşırken İkbal’in kelepçeli halini hepimiz iple çekiyoruz. Ya da tabutta diri diri toprağa gömülmesi de güzel bir sezon finali olabilir. İkbal’e nefretimiz zirvelerde!!!! Peki sizce İkbal planlarında başarılı olacak mı? Seher’i gelecekte ne bekliyor?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir