Emanet 118.Bölüm Fragmanı -17 Şubat Çarşamba

Seher ve Yaman EVLENDİ!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 117.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 117.bölümünde Yaman ve Seher arasında romantik yakınlaşma gerçekleşiyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 117.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 117.bölümü 16 Şubat 2021 Salı akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde Seher ve Yaman evliliği için her şey hazır. Yaman Seher’i evinden alırken Zuhal ise son dakika dosyaları kaybederek günlerdir hazırlanan planı bir çırpıda mahvetti. Zuhal dosyaları aramaya devam ederken Seher gelinliğinin içinde adeta ışıl ışıl parlıyor. Seher’in bu güzelliği Yaman’ı bırakın herkesi etkiledi.

Peki iki cadı bir şekilde dosyaları bulabilecek mi? Ya da yapacakları son dakika planıyla evliliği engelleyebilecekler mi? Elbette iki cadı yine işleri ellerine yüzlerine bulaştırarak hiçbir şeyi başaramayacaklar. Kesinlikle şunu artık söyleyebiliriz ki çiftimiz evlendi. Asıl ikiliyi bekleyen sorunlar ise evlilik sonrasında. Sahte olarak başlayan evlilik şimdi gerçeğe dönüştü. Ancak ikili beraber nasıl uyuyacak? Bu evliliğin sahte olmadığını nasıl devam ettirecek. İşte şimdi bizleri hem eğlenceli, hem romantik gem de iki cadının tehlikeli planlarıyla dolu anlar bekliyor. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir