Emanet 106.Bölüm Fragmanı – 1 Şubat Pazartesi

Seher BAYILIYOR!

Kanal 7’nin günlük dizisi Emanet’te yeni bölüm 106.bölüm fragmanı özeti olan Emanet yeni bölüm tanıtımı Kanal 7 tarafından paylaşıldı. Dizinin 106.bölümünde Yaman ve Seher arasında romantik yakınlaşma gerçekleşiyor. Emanet dizisi yeni bölüm fragmanı özeti olan 106.bölüm tanıtımı ekranlara geldi. Dizinin 106.bölümü 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı saat 19.00’da yayınlanacak.

Emanet dizisinde Zuhal Seher’i zehirlemek için suyuna ilaç katmıştı. Seher ve Yaman bu durumdan habersiz Yusuf’u kazanmanın mutluluğunu yaşarken Zuhal ise içten içe Seher’in zehirlenmesini bekleyip durdu. Nitekim Seher sonunda suyu içti. Seher bayılıp fenalaşırken Yaman hemen onu hastaneye götürmek isteyecek. Kimse Seher’in ani bayılmasının nedenini anlayamaz. Ancak içinizi ferah tutun. Çünkü Seher o zehirli suyu içmedi. Suyunun içmeden değiştirilmesiyle bu durumu Seher ucuz atlatacak.

Ancak Zuhal nasıl tehlikeli işe girdiğinin farkında değil. Eğer Seher’in zehirlendiği anlaşılırsa işler karışabilir ve bir anda Yaman’ı elde etmek isterken hapsi boylayabilir. Zuhal’in bu planı boşa çıksa da durmayacak. İkilinin evliliğini bozmak için elinden geleni yapacak.

Diğer tarafta Kiraz  Kara’yı değiştirmeye kararlı. Hayriye teyzenin gururunu tekrar geri kazanması için Kiraz onu değiştirecek. Sert ve haşin tavrıyla bilinen karanın bu değişimi Hayriye teyzenin küçük dilini yutmasına sebep olacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir