Düşman Başına 98. Bölüm Özeti – 15 Eylül Perşembe

Düşman Başına 94

Preeti Hamile Mi?

Düşman Başına 98.bölümde neler olacak? Düşman Başına 98.bölümde Preeti kafaları karıştıracak! Hamilelik testi pozitif çıkarken kendisi bunu yalanlayacak! Düşman Başına 98.bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına 98.bölüm özetinde Riya, Shanti’nin kardeşi için evdekileri uğurlar. Tedavi için kutudan para alıp not bırakır.

Riya evde Shivam’dan haber beklerken patronu arar ve neden gelmedikleri için azarlar. Neden hala istifa etmediklerini sorar. Riya başına gelenleri patronuna anlatsa da ikna edemez. Çünkü müşteriler onları bekliyordur. Kuşya, Riya’nın işe gitmesini ister.

Nandu, Kaushalya’dan biraz para vermesini ister.  Nimmi yanlarına gelir. Nandu parasını kaptırdığını söyler.

Mohit Preeti’ye Çiçek Gönderdi! Nimmi Preeti’ye Kaushalya’nın Nandu’yu azarladığını söyler ve ondan görmesini ister. Preeti reddeder. Kuşya ise Nandu’ya parasını kimin aldığı konusunda ısrar eder. Nandu parasını Mohit’in aldığını itiraf eder. Karakol çıkışında ona rastladığını şarap parası istediğini söyler. Kuşya Mohit’in kötü bir insan olduğunu söyler. Preeti ise ağlamaya başlar. Mohit balkona çiçek fırlatıp not yazmıştır. Preeti onları ezmeye başlar. Kuşya çiçeklerin nereden geldiğini sorunca Preeti lafı dolandırmadan annesine Mohit’in getirdiğini söyler. Kuşya kızına güvendiğini korkmamasını ister.

Sarla, Shanti Sadan’a gelir ve Kaushalya’ya Shanti’nin nerede olduğunu sorar. Kaushalya, Santosh’un kalp krizi geçirdiğini, Shanti’nin oraya gittiğini haber verir.

Sarla ve Preeti’nin Oyunu! Sarla, Kaushalya’ya Preeti’yi tasarımcı arkadaşına götüreceğini, eski küpelerini satıp Preeti için yenisini alacağını söyler. Kaushalya, Preeti’nin böyle bir halaya sahip olduğu için çok şanslı olduğunu söyler. Sarla’nın amacı Preeti’yi dışarı çıkarmak Pari ile de Sharmili’yi tanıştırmayı düşünür.

Riya’nın aklı babasında kalmıştır. Kuşya’yı arayarak ona yakınır. Kuşya da Nimmi’yi yollayacağını Anupam’la ilgileneceğini söyler. Nimmi, Sarla’nın Preeti’yi tasarım küpelerden alacağını söyler. Nimmi kulaklarına inanamaz ve halasının başka planları olduğunu söyler. Kuşya halası hakkında kötü düşünmemesini ister.

Sarla, Preeti’yi bir tasarımcının evine götürür. Pari Sarla’yı arar ve geldiğini söyler. Sarla, tüm ayarlamaları yaptığını, oraya geldiklerinde Preeti’nin zengin olduğunu ve bu büyük evde kaldığını hissedeceğini söyler. 

Düşman Başına 98. Bölüm Özeti

Preeti iyi hissetmediğini söyler. Başka bir gün gelmek istediğini söyler. Sarla hayır, çok yol geldik, geri dönmeyeceğiz der. Bu arada Preeti’ye teklif gelir. Kuşya kızını yaşlılarla evlendirmeyeceğini söyler. Kuşya, Raghav ile konuşacağını söyler.

Sarla, Preeti’den tasarımcı mücevherlerini kontrol etmesini ister. Çağrı alıyormuş gibi davranıyor ve Preeti’den burada durmasını istiyor. Pari’yi arar ve nereye ulaştığını sorar. Pari yakın olduğumuzu söylüyor. Sarla, Pari gelene kadar saklanır. Preeti girişin yanında duruyor ve Sarla’yı bekliyordur.

Preeti Kusuyor! Sarla ve Pari’nin planı istediği gibi gitmez. Kuşya, Sarla’yı arayıp Preeti’yi eve getirmesini ister. Preeti yorulur ve eve gelir. Başının ağrıdığını, huzursuz hissettiğini ve kusmak için koştuğunu söylüyor. Kaushalya, Preeti’yi oturtur ve endişelenir. Kuşya kızının hamile olup olmadığını sorgular. Preeti sinirinden ağlamaya başlar.  

Anupam’ın ilaçlarının alınması gereklidir. Kuşya ilaçların yanı sıra hamilelik testi de aldırmak ister. Dükkan sahibi Shivam’ın arkadaşı çıkınca Kuşya alamadan döner. Preeti annesine hamile olmadığını söylese de Kuşya bu durum kanıtlanmadan içinin rahat etmeyeceğini söyler. Şehirdeki en uzak yerden bu kiti aldıracağını söyler.

Kaushalya Raghav ile konuşmaya başlar. Preeti, Kaushalya’ya Raghav’a hiçbir şey söylememesi için yalvarır. Raghav, Kaushalya’yı endişeli bulur ve sorunun ne olduğunu sorar. Kaushalya hiçbir şey söylemez ve aramayı bitirir. Raghav, Shivam’dan yarın gitmesini ister ve Kaushalya endişeli göründüğü için onlar da yakında geri döneceklerdir. Shanti, Kaushalya’nın her zaman bir şeyler sakladığını düşünür. 

Nimmi yüzünü gizler ve hamilelik seti satın alır ve Bindu da oradadır. Bindu sesini duyar ve seni tanıyorum diyerek onu tutar. Nimmi elini ısırır ve kaçar. Bindu’dan kurtulmak için saklanır.

Nimmi eve gelir ve kiti verir. Preeti’ye nasıl kullanması gerektiğini anlatır. Kuşya Nimmi’nin bu kitlerin nasıl bu kadar iyi bildiğini sorgular.  Nimmi şüphelenmeyi bırakmasını üzerinde yazdığını söyler. Kaushalya kontrol eder ve Preeti’yi gönderir.

Preeti Hamile Mi? Preeti testi yapmış ve çift çizgi çıkmıştır. Şoke olur ve hamile olamayacağını söyler. Kuşya Preeti’ye bakmaya gider ve onu ağlarken görür. Sonucun pozitif çıktığını görünce güvenini kırdığı için söylenmeye başlar. Preeti hamile olmadığını testin yanlış olduğunu söyler.

Nimmi ve Preeti laboratuvara gider. Kan testi yaptıracaktır. Preeti adını verir. Kocasının adını sorduklarında Nimmi Nandu’nun adını verir. Preeti sonuçları eve göndermemelerini ister.

Bindu, Nimmi ve Preeti’yi görür ve neden buraya geldiklerini sorar, onların yüzlerini gizlediğini görür. Nimmi ondan gözlerini test etmesini ister. Bindu bu kızların bir şey sakladığını söyler.

Sarla ve arkadaşları ise birbirini gaza getirerek yarım kalan işi tamamlamaya koyulurlar. Evde yeniden kazma işlemini başlatıp gizli hazineye ulaşmayı hedeflerler. Kuşya ise raporlar çıkana kadar uyuyamaz. Kazı sesleri evdekileri tedirgin eder ve Nandu nöbet tutacağını söyler.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın