Düşman Başına 216. Bölüm Özeti – 30 Ocak Pazartesi

Düşman Başına 216

Shanti Sadan’a Hırsız Girdi!

Düşman Başına 216. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Düşman Başına son bölüm izle! Düşman Başına yeni bölüm izle. Düşman Başına adlı Hint dizisinin 216. bölümü Kanal 7 ekranlarında 30 Ocak Pazartesi günü yayınlandı. Düşman Başına dizisinin 216. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Düşman Başına 216.Bölüm Full İzle.

Düşman Başına 216.bölümde neler olacak? Düşman Başına 216. bölüm özetinde Shanti, Aarti’nin gerçek kimliğine ulaşmak için Nimmi ve Amit’i görevlendirir. Düşman Başına 216.bölüm özeti devam ediyor.

Düşman Başına Oyuncu Kadrosu
Düşman Başına

Düşman Başına 216.bölüm özetinde Shivam, Aarti’yle karşılaşmış ardından hedefi bebeği olmuştu. Yeniden onun yüzünden Riya’yı kaybettiğini tekrarlamıştı. Shanti ise Riya’nın aslında Shivam’ın yüzünden öldüğünü onu iyi koruyamadığını onu önemsemediği için bunların başına geldiğini söyler. Raghav, Shivam’a tokat atar. Shivam bu sözleri önemsemez. Riya hamile kalmasaydı şu anda yaşıyor olacağını savunur.

Shanti, Aarti konusunda Nimmi’yle ortak hareket eder. Onun fotoğrafını çekip karakola yollamasını ister.

Shivam, Riya’yı düşünüp ağlamaya başlar. Aarti de aynı şekilde Ajay’ın ona yaptıklarını düşünüp hüzünlenir.

Nimmi hatıra kalması için Aarti’yle fotoğraf çekinmeye çalışır. Aarti yüzünü gizler. Nimmi onu ikna edip fotoğrafı çeker. Aarti, Ajay’a ulaşıp onu karalayabileceklerini düşünüyor. Böyle bir durumun yaşanmaması için dua etmeye başlar.

Düşman Başına 216. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Düşman Başına 30 Ocak Pazartesi

Sırada küçük bebeğin isim töreni etkinliği vardır. Hazırlıklar başlar. Amit’te oruç tutmuş Rani’nin eve dönmesini bekliyordur. Rani eve gelir. Amit bu kadar hızlı olacağını bilmediğini söyler. Rani ise boşanma evraklarını getirdiğini belirtir. Amit şaşkındır. Rani ise Amit’in evine kadar gelip ayaklarına kapanacağını düşünür.

Amit, Rani’ye gider. Rani, Amit’in kendisini almaya geleceğini bildiğini söyler. Amit belgeleri imzalamış Rani’ni özgür olacağını söyler. Rani şoke olur. Amit’in kendisini almaya geldiğini düşünürken boşanma evraklarını imzalarken bulmuştur.

İsim koyma töreninde Kuşya’nın şarkı söylemesi gereken yerde öksürmeye başlar. Shanti yarım kalmamasını isteyince Aarti şarkı söylemeye başlar. Herkes Aarti’nin sesini duyunca şaşırır. Bu kız Preeti’nin dikkatini çeker. Kim olduğunu sorar. Hırsız olabileceğini söylediğinde Shanti onu susturur. Shanti akrabası olduğunu söyler.

Shivam yolda bir adamla kavga etmeye başlar. Raghav onu durdurur ve sürekli insanları dövmek zorunda olup olmadığını sorar. Shivam bunu duymaktan sıkıldığını herkesi döveceğini söyler. Raghav üzülür.

Shanti, Amit’i arar ve bir kızın geçmişini araştırmak için Nimmi ile Kanpur’a gitmesini ister. Aarti, Ajay’i arar. Adam Ajay’in kayınvalidesinde kaldığını söyler. Aarti, Shanti’yi duyunca aramayı bitirir.

Nimmi ve Amit karakola gider. Memurlar, Aarti’nin fotoğrafını tarayıp onları arayacaklarını söyler. Aarti de bu arada Aajay’ın yanına gider. Ajay’ın karısı olduğunu onu yeniden eve almasını ister. Ajay karısı olmadığını evlendiğini kendisinden uzak durmasını ister. Aarti ailesinin evine gidince evi sattıklarını öğrenir. Shanti Sadan’dan başka gidecek yeri olmadığını düşünür.

Shanti Sadan’a hırsızlar girer. Bebek onları görünce gülümsemeye başlar. Shanti ise hırsızları yakalayıp Kuşya’dan polisi aramasını ister. Aarti’nin evde olmaması onun da hırsız olabileceği düşüncesini arttırmıştır.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Bahar Yeli Kaç Bölüm Yayınlanacak? Bahar Yeli Hint Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?
    Merhaba Hint dizisi severler. Bana Sevmeyi Öğret Tayland dizisinin ardından ardından yeni bir Hint dizisinin gelişi heyecanı arttırdı. Orijinal adı  Punar Vivah olan yeni Hint dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.
  • Bahar Yeli Oyuncuları Kim?
    Bahar Yeli Hint dizisi 6 Aralık Çarşamba gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Kanal 7 son aylarda yayınlandığı Hint dizileriyle izleyicisini memnun edememişti. Gözler yeni başlayan Hint dizisine çevrildi. Bakalım Bahar Yeli Hint dizisi beklentiyi karşılayacak mı?
  • Bahar Yeli Yeni Hint Dizisi Kanal 7 Başlıyor!
    Merhaba Hint dizisi severler. Bahar Yeli dizisi ekranlardaki yerini alıyor. Orijinal adı ‘Punar Vivah’ olan yeni Hint dizisi Bana Sevmeyi Öğret dizisinin yerini almaya hazırlanıyor. Bahar Yeli dizisinin konusu ne? Bahar Yeli dizisi oyuncuları kimler? Bahar Yeli dizisi kaç bölüm? İşte Bahar Yeli dizisine dair tüm ayrıntılar…
  • Kızıl Goncalar Konusu Ne?
    Kızıl Goncalar yayınlanan fragmanla merak uyandırdı. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı dizi yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Konusu şimdiden merak uyandırdı. Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar hangi kanalda yayınlanacak? Kızıl Goncalar oyuncuları kim? İşte diziyle ilgili merak edilen ayrıntılar…
  • Korkma Ben Yanındayım Dizisi Heyecanla Bekleniyor! İşte Detaylar…
    Dizi severlerin büyük bir merakla beklediği “Korkma Ben Yanındayım,” FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, iddialı kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye aday görünüyor. Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kim? İşte Korkma Ben Yanındayım dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir