Drashti Dhami Hakkında Bilinmeyenler

Drashti dhami

Drashti Dhami Kiminle Evli?

Drashti Dhami Hint Televizyon dünyasının başta gelen isimlerinden biri. 10 Ocak 1985 doğumlu olan oyuncu kariyerine dans eğitmeni ve model olarak başlıyor. İlk dizisi Geet Hui Sabse Parayi – yani şu anda bizim izlediğimiz Yaralı Kalbim dizisiyle tanınıyor. Daha sonra Madhubala ile ekrana geliyor. Drashti Dhami ve aşk hayatına dair bilinmeyenler sizlerle…

Drashti Dhami özel hayatıyla iş hayatını ayrı tutmaya çalışan isimlerden birisi. Adı her fırsatta aşk iddialarına karışıyor ve kesin bir dille reddediyordur.  Gurmeet Choudhary ve Siddharth Shukla ile adı aşk iddialarına karıştı ve tartışmalara yol açtı. Drashti ve Gurmeet Choudhary’nin ekran kimyası Geet – Hui Sabse Parayi hayranları tarafından çok sevildi. Ekran dışındaki yakınlıkları, görünüşe göre Gurmeet’in kişisel yaşamında sorun yarattı. Gurmeet’in eşi Debina Bonnerjee’nin çiftin yakınlığından rahatsız olduğu ve Drashti’den uzak durması için oyuncuya ültimatom verdiği söylendi.

Drashti Dhami,Neeraj Khemka ile aşk yaşadığı haberlerine ateş püskürür. Tarih 21 Şubat 2015 gösterince hayatını Neeraj Khemka ile birleştiriyor. Neeraj Khemka bir iş adamı ve Drashti Dhami ile 6 yıllık bir ilişkileri vardı. Drashti Dhami düğün törenini de kameralardan uzak geçirmeyi tercih etti.

Kırmızıya bürünmüş zarif haliyle Dhrasti Dhami’yi birçok oyuncu arkadaşı ve ailesi yalnız bırakmadı. 21 Şubattan önce çiftin Sangeet töreni yapıldı. Sangeet töreni evlilik töreninden bir önceki gün düzenlenen büyük eğlenceye verilen isim. Bu gecede çift eğlenceli danslar sergiliyor. Özellikle Sanaya İrani bu geceye danslarıyla damga vurduğu söylenir. Düğün törenine yakından tanıdığımız isimler Vivian Dsena eşiyle birlikte katılıyor. Nakull Mehta, Mouni Roy da törene katılan isimlerden.

Drashti Dhami’nin Evlilik Töreni Aşamaları!

Haldi töreni

Haldi töreni ile başlayan düğün kutlamalarına yakın arkadaşları katıldı. Oyuncu, kırmızı ve altın rengi kıyafetiyle gerçekten muhteşem görünüyordur, damat ise bordo ve beyazın uyumunu tercih eder.

Büyük sangeet

Haldi’den sonra Geet için büyük bir sangeet töreni zamanı gelmiştir. Törene Sanaya Irani, Mouni Roy, Nakuul Mehta ve Sanjeeda Sheikh gibi birçok ünlü televizyon ünlü katıldı. Oyuncu, yeşil sari ve bağcıklı bir bluz giymiş. Drashti kesinlikle duygusal görünüyor.

Büyük sangeet partisinin ardından gelin, özel bir mehendi töreni yaptı.

Resepsiyon Partisi

Evlilik yeminini aldıktan kısa bir süre sonra çift, düğün salonunda bir resepsiyon partisi verdi. Drashti gelin kıyafetini değiştirmemeyi seçti, ancak saç şeklini ve makyajını değiştirdi. 

Balayı

İkili düğünden kısa bir süre sonra balayına gitti. Balayı seçimini Bali’den yana kullandılar. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir