Demir Kadın: Neslican filmi için vizyon tarihi belli oldu!

Demir Kadın: Neslican

“Demir Kadın: Neslican” filminden ilk tanıtım geldi. Hikayesiyle Türkiye’yi yasa boğan; inancı, azmi ve duruşuyla umut olmayı başarabilen Neslican Tay’ın hayatı film oldu. Uzun zamandır üzerinde çalışılan projede sona gelindi. Demir Kadın: Neslican 27 Ocak’ta vizyonda!

Kanserle mücadelenin simgeleşen isimlerinden Neslican Tay… Üç kez bu hastalığı yendi. Sosyal medya paylaşımlarıyla hayata sıkı sıkıya tutunan ve hastalık karşısında pes etmeyeceğini söyleyen Neslican Tay pek çok insana ve genç kadınlara ilham olmuştu.

Neslican Tay’ın “Ben Bir Bacaktan İbaret Değilim” sloganıyla yaptığı TED konuşmasından sonra tanınırlığı arttı. YouTube kanalı 800.000’den fazla takipçiye ulaşmıştı.

Gelelim “Demir Kadın: Neslican” filminin oyuncu kadrosuna. Filmde Neslican Tay’ı Naz Çağla Irmak canlandırıyor. Deniz Uğur, Mesut Akusta, Naz Çağla Irmak, Zeynep Elçin, Ahmet Haktan Zavlak, İlker Aksum, Özge Sezince Varley, Şeyma Peçe, Hasan Denizyaran, Cansu Fırıncı, Yurdaer Okur, Meral Çetinkaya, Sedef Şahin ve Nisa Sofiya Aksongur yer alıyor.

Senaryosunu Nalan Merter Savaş’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Özgür Bakar’ın üstlendiği film, 27 Ocak 2023’te vizyona girecek.

İlk olarak 7 Ocak 2022 olarak açıklanan filmin vizyon tarihi set takvimi ve korona virüs nedeniyle ertelenmişti.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Bahar Yeli Kaç Bölüm Yayınlanacak? Bahar Yeli Hint Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?
    Merhaba Hint dizisi severler. Bana Sevmeyi Öğret Tayland dizisinin ardından ardından yeni bir Hint dizisinin gelişi heyecanı arttırdı. Orijinal adı  Punar Vivah olan yeni Hint dizisi ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor.
  • Bahar Yeli Oyuncuları Kim?
    Bahar Yeli Hint dizisi 6 Aralık Çarşamba gününden itibaren Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladı. Kanal 7 son aylarda yayınlandığı Hint dizileriyle izleyicisini memnun edememişti. Gözler yeni başlayan Hint dizisine çevrildi. Bakalım Bahar Yeli Hint dizisi beklentiyi karşılayacak mı?
  • Bahar Yeli Yeni Hint Dizisi Kanal 7 Başlıyor!
    Merhaba Hint dizisi severler. Bahar Yeli dizisi ekranlardaki yerini alıyor. Orijinal adı ‘Punar Vivah’ olan yeni Hint dizisi Bana Sevmeyi Öğret dizisinin yerini almaya hazırlanıyor. Bahar Yeli dizisinin konusu ne? Bahar Yeli dizisi oyuncuları kimler? Bahar Yeli dizisi kaç bölüm? İşte Bahar Yeli dizisine dair tüm ayrıntılar…
  • Kızıl Goncalar Konusu Ne?
    Kızıl Goncalar yayınlanan fragmanla merak uyandırdı. Başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz’in paylaştığı dizi yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Konusu şimdiden merak uyandırdı. Kızıl Goncalar konusu ne? Kızıl Goncalar ne zaman başlıyor? Kızıl Goncalar hangi kanalda yayınlanacak? Kızıl Goncalar oyuncuları kim? İşte diziyle ilgili merak edilen ayrıntılar…
  • Korkma Ben Yanındayım Dizisi Heyecanla Bekleniyor! İşte Detaylar…
    Dizi severlerin büyük bir merakla beklediği “Korkma Ben Yanındayım,” FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İlk bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, iddialı kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye aday görünüyor. Korkma Ben Yanındayım konusu ne? Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kim? İşte Korkma Ben Yanındayım dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir