Can Yoldaşım 83.Bölüm Özeti – 21 Ekim Perşembe

Can Yoldaşım 83

Sandiya Kolejinin Yıkılıp AVM Yapılacağını ÖĞRENDİ!

Can Yoldaşım Hint dizisinin 82. bölüm özetinde Santoş, Sandiya’ya 3 hata şansı tanımış Sandiya bunlardan ilkini kaybetmişti. Diğer yandan üniversitede yaşananları araştıran Sandiya yeni delilere ulaşmıştı. Peki 83. Bölümde bizleri neler bekliyor? Sandiya okulunu kurtarabilecek mi? Can Yoldaşım 83.bölüm özeti devam ediyor.

Üç büyük hata! Sandiya’nın ilk hatasını yapmasıyla beraber Santoş tapınaktan ayrılır. Mena ve Sandiya’yı Surja’ın dükkanına götürüp onlara tatlı ısmarlar. Mena teşekkür ederken Santoş Suraj’a neden tatlı ısmarladığını merak edip etmediğini sorar. Suraj nedenini sorunca Santoş Sandiya’nı ilk hatasını kutladıklarını söyler.

Bunu duyan Suraj neye uğradığını şaşırır. Eli kolu birbirine girer. Santoş, Suraj’dan sakin olmasını ister. Bu seferlik hatasını affetmiştir ancak bundan sonra affetmeyecektir. Santoş bu sözlerden sonra kalkıp konağa gider. Tatlıları da Sandiya 3 hatayı tamamlayınca yiyeceğini söyler. Santoş gittikten sonra Suraj’ın bozulan moralini yerine getirme işi Sandiya’ya kalır. Sandiya tezgahın başına geçerek Surja’a gülen surat emojili jalebi yapar.

Santoş durmuyor! Dönüş yolunda Santoş bir tezgahtan 4 testi alır. Bunları Mena ile beraber eve götürür. Testileri Sandiya’ya veren Santoş onları üst üste dizdirir. Testiler bir ara dengesini kaybeder gibi olsa da düşmez.

Santoş testilerden birini alıp yere atar. Yere düşen testi paramparça olurken herkes şok içinde kalır. Santoş Sandiya’nın her hatasında bir testinin kırılacağını söyler. Yan tarafta üst üstte duran testileri gösterir. Santoş’un bu hamlesi herkesi tedirgin eder. Kırılan her testi Sandiya’nın yok olan hayali demektir.

Can Yoldaşım 83.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Okul tehlikede! Sandiya ve Santoş arasındaki bu iddialaşma devam ederken saat ilerlemiştir. Sandiya’nın okul zamanı gelmiştir. Sandiya okul yolunu tutsa da sorunlar orada da peşini bırakmaz. Başta küçük bir alanı işgal eden tapınakçılar işi ilerletmiştir. Daha büyük bir tapınak yapmak için tüm okulu işgal etmek isterler.

Müdire bu durumu tüm öğrencilere söyler. Sandiya duyduklarına hemen itiraz eder. Buraya hayalleri için gelmiştir ve bu okuldan vazgeçmeyecektir. Diğer öğrencilerde Sandiya’ya destek verir.

Kolej kapanıyor mu? Diğer tarafta Mena ise sahte ilaç satıcılarından kurtuldu derken yine onları bulur. Bu kez asistanın peşine düşer. Erkek evlat için o ilaçları kullanmaya kararlıdır. Mena hiç akıllanacak gibi durmaz. Mena ilaç arayışına devam ederken morali bozuk olan Sandiya eve gelir.

Sandiya’nın bu denli erken eve gelmesi Santoş’un dikkatini eçerk. Hasta olup olmadığını sorar. Suraj ona yaşananları anlatır. Kolej binasına tapınak yapılmak istendiğini söyler. Santoş Sandiya’nın eğitimine nasıl devam edeceğini sorar. Suraj tapınak rahibinin çözüm bulacağını söyler. Ancak bu durum Santoş’u hiç memnun etmez.

Santoş çözüm öneriyor! Suraj ve Sandiya yataklarına geçtiğinde ikisi de çok mutsuzdur. İkili birbirine dönerek biraz kafalarını dağıtmaya çalışırlar. Ancak ertesi günde bu huzursuzluk devam eder. Kolejin yıkım haberi oldukça kötü bir durumdur. Bu duruma ilk karşı çıkan ve çözüm üreten ilginç bir şekilde Santoş olur. Santoş, Sandiya’nın gündüz kolejine gitmesini ister. Mevcut kolej yıkıldıysa başka kolejlerde vardır. Santoş’un çözüm önerisi herkesi şaşırtır.

Can Yoldaşım 83.Bölüm Özeti – 21 Ekim Perşembe Günü Neler Olacak?

Ancak bu durumdan daha şaşırtıcı durum Brandon’un aramasıyla olur. Brandon bir iş için Hindistan’a geleceğini söyler. Bu iş AVM yapımıdır. Üstelik Sandiya’nın evine oldukça yakındır. Sandiya yerin nerede olduğunu sorunca Brandon ona adresi söyler. Sandiya adresi duyunca şaşırır. Çünkü bu kolej binasının adresidir.

AVM yapılacak! Sandiya bir yanlışlık olup olmayacağını düşünür. Brandon’dan sözleşmeyi atmasını ister. Sandiya sözleşmeyi kontrol ettiğinde gerçeği bir kez daha görür. Tapınak inşa edileceği söylenen kolej binasının yerine AVM yapılacaktır. Sandiya bu işi araştırarak gerçeğin ne olduğunu çözmeye karar verir. 

  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.
  • Kızılcık Şerbeti 56.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Alev tası tarağı topladı “Apo’nun evine yerleşmeye geldim” dedi. Alev gerçekten o evde yaşayacak mı? Kızılcık Şerbeti 56.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 56.bölümde yaşanacaklar!
  • Unutulmaz Çiçek Taksi Dizisinin Oyuncuları: Yıllar İçindeki Değişimleri Şaşırtıyor!
    90’ların efsanevi dizisi Çiçek Taksi’nin unutulmaz oyuncuları, zamanın nasıl geçtiğini gösteriyor! İşte, reyting rekorları kıran bu efsane dizinin oyuncularının şimdiki halleri…
  • Kore Dizisi Severlere Müjde!
    TLC Türkiye’nin heyecan verici duyurusuyla Kore dizileri meraklıları için müjdeli haber geldi! ‘Korelendik’ başlığı altında yapılan duyuruda, TLC Türkiye artık her gün Kore dizisi yayınlamaya başlıyor. TLC’de hangi Kore dizileri yayınlanacak?
  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir