Can Yoldaşım 41.Bölüm Özeti – 9 Eylül Perşembe

Can Yoldaşım 41

Suraj ve Sandiya Barışacak mı? Romantik Kaza ❤️

Can Yoldaşım Hint dizisinin 41.bölümünde Suraj ve Sandiya, Aamir Khan sürprizi ile karşılaşmıştı. Aamir Khan’a rağmen ikili arasındaki gerilim devam eder. Can Yoldaşım 41.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya yüzleşmek istiyor! Suraj, Sandiya’ya soğuk davranırken arka planda da onu önemsemeye devam eder. Tapınaktaki tören bittikten sonra Suraj bir an önce eve geri dönmek ister. Ancak Sandiya bunu reddeder. Tapınaktan gitmeden önce yüzleşecekler ve Suraj derdi neyse anlatacaktır.

Sandiya bunu isterken Suraj reddeder. Suraj eve gidince konuşuruz der. Ancak Sandiya gitmemekte ve yüzleşmekte kararlıdır. Suraj Sandiya’yı elinden tutup götürmek isterken, Sandiya ise onu bu denli sinirlendiren ve kendisinden uzaklaştıran gerçekleri öğrenmek istediğini açıklar.

Suraj’ın sert sözleri! İkili bu durumu yaşarken yağmur yağmaya başlar. Sandiya ve Suraj hemen yanlarındaki barakaya sığınır. Sandiya Suraj’ı konuşturmaya burada da devam eder. Suraj’a neler olduğunu anlatmasını ister. Suraj’ın sözleri ise yine nefret dolu olur. Sandiya’ya evlilik numarası yaptığını ima eder. Sandiya bu sözler karşısında afallar.

Can Yoldaşım 41.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Sandiya geçmişte tüm bu soruları Santoş’un da sorduğunu, ona verdiği cevapların devam ettiğini söyler. Suraj şimdi neden aynı konuları gündeme getiriyordur. Sandiya bunları derken Suraj ondan bir cevap ister. Karı-koca mı olacaklar, iki arkadaş mı, yoksa rol yapan iki insan mı? Bu evliliğin artık bir adı konulmalıdır. Suraj dışarı çıkarken Sandiya gözyaşlarını tutamaz. Aynı şekilde Suraj’da bu ağır konuşmalardan sonra gözyaşı döker.

Dinmeyen gözyaşları! Sandiya Suraj’ın gözyaşlarını görür. Suraj’ın ne istediğini anlamakta zorlanır. Yanına giderek ona ayrılmak mı istediğini sorar. Ancak buna cevap alamaz. İkili ayrı ayrı eve gelince ev halkı da soğukluğun fakına varır.

Suraj’ın bu soğuk tavrı odada da devam eder. Sandiya hapşırırken Suraj onu görmezden gelir. Ancak içten içe onu önemser. Santoş, oğluyla ilgilenirken, Chaturi’de Sandiya’ya hapşırığı için içecek verir.Bu duruma en çok Suraj sevinir.

SurYa ne zaman barışacak? Suraj’ın bu ikircikli hali yine de devam eder. Artık sinir bozucu noktaya geldi desek az söylemiş oluruz. Arun oğluyla konuşarak Sandiya’ya şans vermesini ister. Ancak Suraj’ın düşüncesi bu evliliği bitirme yönüne kaymıştır. Suraj boşanma belgesini tekrar görünce duygusallaşır. Suraj ve Sandiya bu karmaşayı bize yaşatırken Chavvi içinse nişan planları yapılır.

Can Yoldaşım 41.Bölüm Özeti – 9 Eylül Perşembe Günü Neler Olacak?

Suraj bu nişan sonrası bir şekilde Sandiya’dan ayrılmayı düşünürken Sandiya ise mutfakta tam tersi ilişkiyi düzene sokacak düşünceler içindedir. Mutfaktaki yağı süzerek temizlerken kendi ilişkisindeki sorunları da tıpkı bu yağı süzer gibi süzüp temizlemeyi düşünür.

Suraj Sandiya’yı düşmekten kurtardı! Nitekim Sandiya’nın Suraj’a karşı gülümser ve sıcak tavrı Suraj’ın kafasını karıştırır. İkili nişan hazırlıkları için beraber hareket ederken Sandiya Suraj’a hep sıcak davranır.

Sandia’nın bu sıcak tavrı, birazda sakarlığıyla birleşince ikilinin yakınlaşmasına sebep olur. Sandiya süslemeleri takmak için tabureye çıktığında dengesini kaybeder. Suraj son anda yetişerek Sandiya’yı düşmeden yakalar. Ancak bu sefer ikili süs eşyalarının üzerine devrilirler. Sandiya ve Suraj oldukça yakınlaşırken Chotu film sahnelerinden bir an gibi oldu diyerek ikiliyi utandırır.

Menakşi bildiğiniz gibi! Diğer tarafta Chavi ise nişan için hazırlanır. Mena ise bu nişanı engellemek ister. Bu amaçla Chavi’ye zarar vermeyi planlar. Nişan için hazırlanırken Chavi’ye arkadan çarpacak ve makyajcının saç maşası Chavi’nin yüzünü yakacaktır. Mena’nın bu şeytani planı kendi elinde patlar. Çarpışma sırasında kendi suratı morarır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir