Can Yoldaşım 312.Bölüm Özeti – 7 Haziran Salı

Can Yoldaşım 312

Sandiya Saldırganları Birbirine Düşürdü!

Can Yoldaşım 312.bölüm özetinde Sandiya ve aile acımasız katiller tarafından rehin alınmıştı. Arzo mesaj yoluyla durumu polise haber verirken Surja ise tüneli kontrol etmişti. Suraj gizli tünelin kapağını açarak saldırganlar için kaçış yolu açmaya çalışmıştı. Peki Can Yoldaşım 312. Bölümde bizleri neler bekliyor? Can Yoldaşım 312.bölüm özeti devam ediyor.

Çocuklar tehlikede! Suraj’ın kapaktan Ved’i kaçırma planı, Arzo’nun Urduca mesajı tüm bunlar kısa sürede saldırganlar tarafından anlaşılır. Saldırganların başında bulunan kişi oldukça zeki ve eğitimlidir. Aile yaptıkları oyunların ortaya çıkmasından dolayı endişelidirler. Suraj yiğitçe sözler söyleyerek onlara meydan okur. Sayıca üstün olduklarını , eğer saldırırlarsa kaç kişiyi öldürebileceklerini haykırır.

Saldırganlar ise uzlaşma yoluna gideceklerini açıklar. Ancak hiçte söyledikleri gibi yapmazlar. Tüm çocukları toparlayarak odaya götürürler. Aileler endişelenirken saldırganlar çocuklara zehirli şekerler verir. Kısa süre sonra tüm çocukların sesleri kesilir. Aileler endişeyle odaya koştuklarında çocuklarının kapanan gözlerini görüp paniğe kapılırlar.

Yeni plan! Saldırganlar çocuklara zehir verdiklerini açıklarlar. Eğer çocuklar uyursa bir daha uyanamayacaktır. Bu yüzden Suraj çocukları uyanık tutmaya çabalar. Vansh ölmeyi ister. Anne ve babamın yanına gitmek istiyorum der. Suraj onu ikna etmeyi başarır. Çocuklarla bir oyun oynayacağını söyleyerek onları uyanık tutmayı amaçlar.

Suraj çabalasa da çocuklardan biri çoktan uyumuştur. Sandiya saldırganlardan panzehri ister. Saldırganlar yeni planlarını anlatır. Ülkeye gelen bilim üyelerinin korunmasından Sandiya’nın sorumlu olduğunu, kendilerini bilim üyelerinin yerine sokup ülkeden çıkarmasını ister. Sandiya çocukların hayatı için bunu kabul eder. Panzehiri alarak tüm çocukların hayatını kurtarır.

Sandiya ne yapacak! Yorgunluğa daha fazla dayanmayan Santoş uyuklar. Uyuduğunda büyük bir kabus görür. Bu kabusta sevdikleri hayatını kaybediyordur. Santoş korku içinde uyanırken Sandiya ise büyük bir ikilem içindedir. Saldırganlar için hırsızlık yapıp belgeleri çalması gereklidir..

Sandiya her zamanki gibi işine gider. Hiçbir şey olmamış gibi davranır. Bu arada konakta ise yemek krizi patlak verir. Mena açlığa dayanamadığı için delirir. Saldırganlar bu durumla eğlenirler. Mena’ya silah verip Emily vurmasını söylerler. Ona istediği kadar yemek vereceklerdir. Mena’nın bir ara gözü dönse de kendine gelir.

Bu esnada Sandiya ise karakolda toplantıya katılır. Gizli kameradan saldırganlar olanları izlerler. Sandiya’nın amirin kalemini çaldığını fark ederler. Sandiya kalemdeki parmak izleriyle gizli belgeleri alır. Saldırganlar Sandiya’nın performansına övgüler dizerler.

Arpita yakaladı! Arpita ise Sandiya’dan şüphelenir. Onu izler ve gizli belgeleri alırken Sandiya’yı fark eder. Arpita bu gerçeği koz olarak kullanmayı düşünür. Sandiya’nın imajını yıkacak ve durumu eşitleyecektir. Konağa dönen Sandiya ise belgeleri saldırganlara verir.

Burada Vansh epey isyankarlaşır. Sandiya’nın yalan söylediğini haykırır. Anne ve babasının intikamını almak yerine saldırganlara yardım ediyordur. Vansh Sandiya’nın yalancı olduğunu söyler. Anne ve babasını ister. Tüm bu durum Sandiya’yı üzerken saldırganlar epey eğlenirler.

Birbirlerine düştüler! Asıl bomba ise sonradan patlar. Sandiya’nın getirdiği kimlik ve belgeler üç kişiliktir. Saldırganların sayısı ise dörttür. Saldırganların lideri bu da ne diye Sandiya’ya sorar. Sandiya üç bilim adamının geleceğini bu yüzden iç kişilik belge olduğunu açıklar. Onlardan gidecek kişileri seçmelerini ister.

Sandiya burada saldırganların birbirlerine düşmesini amaçlar. Nitekim saldırganların liderinin tutumu da bunu körükler. Lider arkadaşlarına silah verir. Bu silahlardan biri dolu der. Herkes önündekinin başına silahı dayayacak ve ateş edecektir. Hayatta kalanlar benimle gelecek der. Emily neden liderin de bu rulette yer almadığını sorar. Lider onu susturur. Ancak geri sayım bittiğinde kimsenin ateş etmemesi işleri değiştirir. Silahlı olan üç saldırgan silahlarını liderlerine çevirerek onu hedefe alırlar. Sandiya şimdi işin renginin değiştiğini söyler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir