Can Yoldaşım 26. Bölüm Özeti – 25 Ağustos Çarşamba

Can Yoldaşım 26

Sandiya, Suraj’ın Kalbini Alıyor! ROMANTİZM DORUKTA!

Can Yoldaşım 26.bölüm özetinde Sandiya’nın Mohit’e verdiği para ortaya çıkmıştı. Mohit kendini kurtarmak için suçu Sandiya’ya atarken Sandiya ikinci kez yalancı konumuna düşmüştü. Can Yoldaşım 26.bölüm özeti devam ediyor.

Suraj Sandiya’nın yanında! Sandiya kendini açıklamaya çalışır. Mohit’e parayı eğitim alması için verdiğini, bilgisayar aldığını bilmediğini söyler. Ancak Mohit tam tersini söyleyerek kendini aklamak ister. Bu ikilemde Suraj, Mohit’e yüklenerek ondan gerçeği söylemesini ister.

Santoş, Suraj’ın bu tavrından hoşlanmaz. Kendi kanından birine inanmak yerine Suraj’ın Sandiya’yı savunmasına laf eder. Bu esnada Ankita telefon eder. Ankita olanlardan habersiz Santoş’a teşekkür eder. Sandiya’yı affettiği için minnettardır. Santoş ise Ankita’nın lafını ağzına tıkar. Ona Sandiya’nın her gün bir olay çıkarttığını, 13 gün sonra da düzelmeyeceğini söyler.

İyi yürekli Sandiya! Herkes odasına gittiğinde Mohit bilgisayarda DVD unuttuğunu fark eder. Kendi yalanlarının açığa çıkmasına sebep olacak bu DVD hemen almak için Sandiya’nın odasına gider. Tabi salak Mohit DVD almaya çalışırken yakalanır. Mohit’i yakalayan Suraj onun yalan söylediğine artık emin olur.

Can Yoldaşım 26. Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Mohit’i köşeye sıkıştıran Suraj ona gerçekleri itiraf ettirir. Şimdi gidip her şeyi Santoş’a anlatacaktır. Bu esnada Sandiya odaya gelir. Sandiya Mohit’in gerçekleri anlatmasını istemez. Santoş’un bir kez daha hayal kırıklığına uğramasının sağlığı açısından kötü olacağını söyler.

Can Yoldaşım 26.Bölüm

Santoş Saniya’yı göndermekte kararlı! Mohit odadan çıkarken Sandiya onu durdurur. Bilgisayardaki DVD ona verir. Ayrıca Sandiya Mohit’ten Mohit’in bir daha yalan söylememesi için söz ister. Mohit kulaklarını tutarak bir daha asla yalan söylemeyeceğim der.

Diğer yandan Santoş ve Arun Sandiya hakkında konuşur. Santoş aile üyelerinin gelini görmek istediğini söyler. Ancak Sandiya gibi bir gelini göstermek istemediğinden yakınır. Santoş’un Sandiya’ya bu hareketleri Suraj’ı oldukça üzer. Evin içinde olan bu gelin kaynana anlaşmazlığı Suraj’ı derinden etkiliyordur.

Bu arada Menakşi ise oldukça zor durumdadır. Vikram karakola gidip gelmiştir. Çok yakında polisin Santoş’u karakola şikayet edenleri bulacağını söyler. Mena kendi kimliğinin ortaya çıkmasından korkar.

Can Yoldaşım 25 Ağustos Çarşamba Günü Neler Olacak?

Suraj Sandiya’dan uzaklaşıyor! Menakşi endişelenirken Suraj tüm olanlardan sonra Sandiya’dan uzaklaşmaya karar verir. İşlerinin onun yüzünden bozulduğunu söyleyerek Sandiya’yı ağlatır. Sandiya gözyaşları içinde konağa gider. Santoş onu böyle görünce şaşırır.

Suraj’ın bu uzaklaşma tavrı evde de devam eder. Sandiya ona soru sorduğunda cevap vermez. Sandiya ile ilgilenmez ve onu görmezden gelir. Sandiya ise minik bir plan yaparak Suraj’ın kendisinden yardım istemesini sağlar. Bu amaçla gömleğini düğmesini yanlış diker ve Suraj’ın kafasını sıkışmasını sağlar. Ancak Suraj yine de Sandiya’dan yardım istemez.

Can Yoldaşım 26.Bölüm

En Sevilen Hint Erkek Oyuncuları

Suraj ve Sandiya aşkı… Sandiya ve Suraj’ın arasına düzelten olay ise dükkanın önünde olur. Suraj’ın motoru çalışmaz. Sandiya Chotu’nun da yardımıyla motoru tamir eder. Suraj Sandiya’ya hayran kalır. Sandiya’nın yüzüne motor yağının geldiğini görünce de gülmeye başlar. Sandiya ona tamir işini babasının öğrettiğini söyler. Böylelikle ikili arasındaki gerginlik son bulmuş olur.

Sandiya ve Suraj arasındaki uyum ise giderek artar. İkili tatlı dükkanında oturarak keyifli bir sohbet gerçekleşir. Uzaktan ikilinin mutluluğunu gören Santoş bu durumdan memnun olur. Aile üyelerine gelin tanıtma işi için fikirleri değişir.

Ayrıca Suraj Mohit meselesi ile ilgili bir karar alarak yine herkesi şaşırtır. Genelde evde hep pasif davranan Suraj, Mohit’in eğitim parasını kazanması için dükkanda çalışacağını söyler. Mohit elbette bu duruma itiraz eder. O tatlıcı olmak istemiyordur. Ancak Suraj eğitimin için kendi paranı kendin kazanacaksın der.

Böylelikle Suraj, Mohit’i alarak tatlıcıya götürür. Mohit tatlıcıda çalışmaktan utanır. Tatlı dağıtımı sırasında arkadaşları ile karşılaşınca da rezil olur. Mohit tam bunların sorumlusu olarak Sandiya’yı görür. Bir an önce başka bir iş bularak tatlıcıdan çıkmaya karar verir.

Diğer tarafta Vikram ise Santoş’u etkilemek için ona çeşitli sözler söyler. Suraj’ın Mohit kararının arkasında Sandiya’nın olduğunu anlatır. Sandiya’nın Suraj’ı değiştirdiğini dile getirir. Santoş bu sözlere başta aldırmasa da gece uyuduğunda bu sözler aklından çıkmaz.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir