Can Yoldaşım 20. Bölüm Özeti – 19 Ağustos Perşembe

Can Yoldaşım 20

Sandiya’nın Eğitimli Olduğu Ortaya Çıktı! ŞİMDİ NE OLACAK?

Can Yoldaşım dizisinde Bhabo gelinine şiddet suçuyla polise şikayet edilmişti. Bunun üzerine gelen polis Bhabo’yu tutuklayarak götürmüştü.

Sandiya Bhabo’yu kurtarır! Bhabo’nun tutuklanması Suraj’ı çok üzer. Suraj polislere kendilerini almalarını Bhabo’yu bırakmalarını ister. Elbette böyle bir şey mümkün olmaz. Suraj gibi çabalayan bir diğer kişi ise Sadniya’dır.

Ancak Sandiya Suraj’ın aksine yasal yollarla ilerler. Öncelikle şikayet metnindeki hastanenin sahte olduğu anlaşılır. Sandiya hakimin yanına giderek durumu açıklamak ister. Hakim başta aile içi şiddet olduğu için Sandiya’yı reddeder. Ancak Sandiya elindeki bilgileri hakimle paylaşınca işler değişir. Hakime raporda belirtilen hastanenin var olmadığını, şiddete uğrayan gelinin de isterse getirilip darp izi bulunmadığını ispatlayabileceğini açıklar. Hakim bu bilgiler doğrultusunda inceleme yapacağını söyler.

Mena itibarını kurtarma peşinde! Diğer tarafta Menakşi ise karakola gelerek şiddete uğramadığını söyler. Bu şikayeti de kendisi yapmamıştır. Menakşi Bhabo’nun içerde olmasına ağlayarak kendini yırtar. Amacı tahmin edeceğiniz üzere eve tekrar dönmektir. Ayrıca Mena’nın bir diğer amacı da bu şikayeti Sandiya yapmış gibi göstermeye çalışmaktır.

Can Yoldaşım 20. Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Sandiya’nın çabalarıyla Bhabo serbest kalır. Menakşi ise sanki tüm olanları kendisi yapmış gibi övünür. Ben olmasaydım 3 yıl hapis birsürü de para cezası alırdık der. Sandiya ve Bhabo Menakşi’nin bu sözlerine şaşırır. Bhabo şimdilik hapisten kurtulsa da evde sorunlar bitmez. Elektrikler kesilmiştir. Bhabo bu süreçte çok yıpranmıştır. Bu gerçek en çok Suraj’ı üzer. Sandiya ise Suraj’ın yanına giderek onun bozulan moralini yükseltir. Suraj’a böyle olursan Bhabo daha çok üzülür der. Sen bu evi aydınlatan bir güneşsin, senin kararman tüm evi karartır. Sen bir güneş gibi parlayarak herkesi aydınlatmalısın der. Sandiya’nın bu sözleri Suraj’ı çok etkiler.

Menakşi çok tedirgin! Sandiya’nın bu güzel sözlerinden sonra aniden elektrikler gelir. Sandiya senin adını duyunca elektrikler geldi diyerek Suraj’ı yine iltifat eder. Bu arada Bhabo ise Menakşi ile konuşur. Menakşi’nin neden tedirgin olduğunu sorar. Ardından eğitimsiz biri olmasına rağmen nasıl oluyor da ne kadar ceza alacağımı biliyorsun der. Yoksa bu suçlamayı sen mi yaptın diye sorar. Menakşi ise şikayet metni İngilizce ben eğitimsizim nasıl şikayet edeyim diyerek kendini savunur.

Menakşi şimdilik yakayı kurtarsa da Bhabo yaşadıklarından çok etkilenmiştir. Suraj geçmiş anılarından bahsederek Bhabo’yu toparlamaya çalışır. Elbette Suraj’ın bu tavrının arkasında Sandiya’nın onu yüceltmesi vardır.

Can Yoldaşım 19 Ağustos Perşembe Neler Olacak?

Suraj Sandiya’nın fotoğrafını gazetede gördü! Asıl meseleye dönersek Sandhya eğitim durumunu Bhabo’ya anlatabilmek için çabalar. Onun yanına giderek ailesinin dürüst olması gerektiğini öğütlediğini ve her zaman dürüst olmak istediğini söyler. Ancak Bhabo yine başka işlere yönelince Sandiya gerçeği anlatamaz.

Bu arada Bhabasa ise konağa gazete ile gelir. Gazetede Sandiya’nın fotoğrafı vardır. Preti arkadaşını bu durumdan haberdar eder. Sandiya tedirgin olurken Suraj şans eseri gazete de Sandiya’nın fotoğrafını görür.

Gerçekler ortaya çıktı! Ev halkı Sandiya’nın fotoğrafının olduğu kısmın şans eseri yanması nedeniyle gerçeği öğrenemez. Soraj için ise işler farklıdır. Soraj elindeki İngilizce gazeteyi okuyamaz. Epey uğraştıktan sonra eğitimli bir adama okutur. Adama karım bu fotoğrafta neden var diye sorar?

Gazeteyi okuyan adam başta şaşırır. Ardından da karınız Hindistan geneli sınavda 3.’lük derecesi almış der. Suraj’ı şanslı olduğu için över. Suraj ise bu gerçek karşısında şaşkındır. Bu şaşkınlık içindeki Suraj’ın gözünün önünden tüm evlilik süreci ve yaşananlar geçer.

Yüzleşme zamanı! Suraj bunları düşünürken evde de gerçekler açığa çıkmaya başlar. Bhabo, Sandiya ile yemek yaparken onun yanlışlarına kızar. Sandiya sonunda konuşmayı başarır ve yemek yapmayı bilmediğini itiraf eder. Bu gerçek herkesi şoke ederken eve doluşan komşu kadınları herkesi şaşırtan başka bir bilgiyle gelirler. Bu bilgi Sandiya’nın sınavlarda 3. Olması ve gazetedeki fotoğrafıdır.

Komşu kadınları Bhabo’yu önce över sonra da ev işi bilmediği için Sandiya’yı yererler. Bhabo bu durumu inkar eder. Sandiya eğitimli biri olsaydı bize söylerdir der. Tüm bu kaosu izleyen Menakşi oldukça mutludur. Bu fırsattan yararlanarak şikayet olayını da Sadniya’ya yıkmak ister.

Sandiya kendini Menakşi’ye karşı güzel şekilde savunur. Mena Bhbao’nun Sandiya’ya tokat atmasını bekler. Ancak Bhabo Suraj gelince durumu konuşacaklarını söyler. Bhabo içeri giderken Sandiya gözyaşlarına boğulur.

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir