Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Netflix’ten Yeni Dizi Geliyor!

Biz kimden kaçıyorduk anne

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Konusu

Netflix adından söz ettirmeye devam ediyor. Yerli yapımlarla heyecanı arttırmaya yeni projelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Netflix’ten yeni dizi ” Biz Kimden Kaçıyorduk Anne” izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

biz kimden kaçıyorduk anne

Netflix; Atiye, Kulüp, Kuş Uçuşu, Zeytin Ağacı, Sıcak Kafa, Şahmaran gibi başarılı dizilerin yanı sıra yeni projesi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’yi tanıtmaya başladı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi Perihan Mağden’in kitabından uyarlama. Başrollünde Melisa Sözen var. Melisa Sözen’in Kırmızı Oda dizisindeki Alya karakteri hafızalara kazındı başarılı performansı unutulmadı.

Yapımcılığını 1441 Productions’un üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ceylan Özgün Özçelik, Gökçen Usta ve Umut Aral’ın oturduğu, senaryosunu Ertan Kurtulan kaleme alıyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Çekimleri Nerede Yapıldı?

biz kimden kaçıyorduk anne

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne’nin çekimlerinin bir kısmı Kapadokya’da çekildi.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisindeki anne karakterini Melisa Sözen canlandıracak. Anne kızın travmatik hikayesini izleyeceğiz.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin kadrosunda; Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar ve Hakan Boyav yer alıyor.

biz kimden kaçıyorduk anne

Sürekli olarak birilerinden kaçan ve şatafatlı otellerde konaklayan ikili, geride karanlık izler bırakarak yollarına devam ediyor.  Otellerde kalarak kaçak bir hayat süren gizemli bir anne ile genç kızı, karşılarına çıkan tehditlerle baş ederken geçmişlerinin üzerindeki sır perdesi yavaş yavaş aralanıyor.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne Ne Zaman Çıkacak?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 24 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak.

Şahmaran Dizisiyle İlgili Ayrıntılar…

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Netflix’in Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Geliyor
    Netflix’in Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Geliyor Netflix’in Heyecan Dolu Yeni Filmi ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un Muhteşem Performansıyla İzleyicilerini Büyüleyecek!
  • Erşan Kuneri 2.Sezon Sürprizleri
    Erşan Kuneri’de Ekibe Dahil Olan Yeni İsimler! Erşan Kuneri 2.sezon onayını almış ve yeni sezon ise merakla bekleniyordu. Erşan Kuner’den güzel haberler birbiri ardına gelemeye devam ediyor. Tabi seveni kadar sevmeyeni eleştireni de çoktu. Erşan …
  • Netflix’ten Yeni Bir Film “Merve Kült”
    Netflix’ten Yeni Bir Film “Merve Kült” Merve Kült Filmine Dair Ayrıntılar…Netflix yerli yapımlarına bir yenisini daha ekliyor. Başroldeki isim Ahsen Eroğlu. Merve Kült bir romandan uyarlama. Merve Kült konusu ne? Merve Kült neyi anlatıyor ve ne zaman yayınlanacak? Merve Kült kim? İşte Merve Kült filmine dair merak edilenler…
  • Terzi: Netflix’in Yeni Dizisi
    Terzi: Netflix’in Yeni Dizisi Çağatay Ulusoy Başrolde!Netflix karşımıza yeni dizisiyle çıkıyor. Terzi… Çağatay Ulusoy başrolde! Terzi dizisinin konusu gerçek bir hikayeden uyarlama. Terzi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Terzi dizisi ne zaman başlayacak?
  • Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon Yakında!
    Pera Palas’ta Gece Yarısı 2. sezon Yakında! Pera Palas’ta Gece Yarısı Afişi Geldi!Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ya Gece Yarısı geçen yıl Netflix’te yayınlanmıştı. Yayınlandığı günden itibaren Netflix Top 10 listelerine girmeyi başardı. Sosyal medya da ise olumlu ve olumsuz birçok eleştiri almış olsa da Pera Palas’ta Gece Yarısı 2.sezonunu merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir