Benimle Kal 11.Bölüm Özeti – 22 Mayıs Pazartesi

benimle kal 11

Virender, Purvi’nin Peşinde! Tatlı Atışmalar…

Benimle Kal 11. Bölüm Full İzle! Kanal 7 Benimle Kal son bölüm izle! Benimle Kal yeni bölüm izle. Benimle Kal adlı Hint dizisinin final 11. bölümü Kanal 7 ekranlarında 22 Mayıs Pazartesi günü yayınlandı. Benimle Kal dizisinin 11. bölümünü tek parça full izleyebilirsiniz. Benimle Kal 11.Bölüm Full İzle.

Benimle Kal 11.bölümde neler olacak? Benimle Kal 11. bölüm özetinde Vaibhav ve Priyu evlenecektir. Virender’in ise yeniden Purvi’den özür dilemesi gereklidir. Ama Purvi’nin ise affetmeye hiç gönlü yoktur. Benimle Kal 11. bölüm özeti devam ediyor.

Benimle Kal 11

Hint Dizi Özetleri Benimle Kal son bölümde mahkeme kurulmuş; Vaibhav ve Purvi kozlarını paylaşacaktı. Vaibhav kendisine yöneltilen suçlamalara karşı çıkmış, Priyu’nun kendisiyle evlenmek için böyle iftiralara başvurduğunu açıklar. Bunun üzerine Purvi, Vaibhav’ın arkadaşlarının şahitliğini istemişti.

Purvi, Radhika’nın şahitliğini isterken hizmetçiler evde onun ölüsünü bulur. Anjali de Purvi’nin telefonun bozulmuş olmasından faydalanarak üste çıkmaya çalışır. Ne de olsa kendisini ifşa edemeyecektir. Bunun üzerine çocuklar Purvi’nin haksız yere suçlanmaması için telefonu tamir etmeye çalışırlar.

Virender cezayı kesmeye hazırlanırken, Radhika’nın gelen cesedi ortalığı buz keser. Vaibhav ve arkadaşları başta olmak üzere büyük bir şok yaşar. Cenazenin Vaibhav’ın odasından çıktığı söylenir. Arkadaşları Vaibhav’a bunu nasıl yapabildiğini sorarken Purvi’de sıkıştırmaya başlar. Saklanan gerçekler bir bir açığa çıkar. Vaibhav köşeye sıkışır.

Radhika’nın gözünü açmasıyla her şeyi itiraf ettirir. Radhika bunu Purvi ile birlikte planladıklarını anlatır. Çocuklarda telefonu tamir ettirmiş görüntüleri Virender izlemiş olur.

Vaibhav kaçmaya yeltenirken Virender onu dövmeye başlar. Priyu, Vaibhav’ın cezasını kendisiyle evlenmek olarak açıklar. Purvi ve diğer kadınlar şaşkındır. Purvi buna engel olmaya çalışsa da Priyu yine dikbaşlı davranarak kendi yolundan gider. Jyoti ağlarken Anjali düğünü engellemeyi konuşur.

Bu arada Virender yeniden Purvi’den özür dileme yollarını arar. Virender’in Purvi’den özür dilemek için yaptığı hareketler yüzleri gülümsetecektir.

Çocuklar babalarına taktik vermeye devam eder. Purvi ise Virender’i kolay kolay affetmeyecektir. Virender şimdi Purvi’nin peşinde af dilemek için dolaşıyordur.

Haldi töreninde Anjali klasik haldinin içerisine yanıcı baharatlar ekleyerek Priyu’yu yakmaya çalışır. Purvi onu çözdüğü için kaseleri değştirir ve Vaibhav’ın etkilenmesini sağlar. Bu arada Priyu da Vaibhav’a hayatını dar edeceğini söyleyerek onu darlıyordur.

Virender kendisini affetmeyen Purvi’ye sataşmaya yer arar. Yüzüne haldi uygular. Purvi de Virender’in yüzünü haldiyle doldurur. İkili toz haldileri de başlarından aşağı aktarır. İzleyenler ikilinin kavgasını görüp gülümser. Virender, Purvi’yi omzuna alıp götürür.

Mehendi töreninde Purvi’de eline kına yaktırır. Virender yanına oturur. Purvi, Virender’den kendisine yemek yedirmesini ister. Herkesin önünde onu azarlamış şimdi herkesin içinde Molkki gelinini beslemesini ister. Virender bunu kabul eder. Bu arada Anjali, Purvi’nin kınasının tutmaması için içine bir şeyler karıştırır. Sakşi ile ilgili lafını da sokup Purvi’yi ağlatırken çocuklar bu duruma kayıtsız kalamaz. Babalarından Purvi’nin eline yeniden kına yakmasını isterler. Purvi uyurken Virender onun eline kına yakar.

Bu arada Bhuri denen hizmetçi de bir şeyler karıştırıyor gibidir. Purvi onu geceleri evden birkaç kez çıkarken görmüş aklı takılmıştır. Aynı şekilde Bhuri’yi elinde ilaç paketiyle yakalar. Purvi bu ilaçları araştırdığında günlerce kez uyutulan ilaçlar olduğunu anlar.

Purvi sabah uyandığında ellerindeki kınayı fark eder ve şaşırır. Virender’in yaptığını anlayıp gülümser. Tören için evdeki çiftlerin dans kareografisi çalışması vardır. Virender ve Purvi’den de dans etmesi beklenir. İkilinin dansı oldukça etkileyicidir.

Benimle Kal 11. Bölüm Özeti Devam Ediyor – Benimle Kal 22 Mayıs Pazartesi

Benimle Kal – Molkki Hint Dizisinin Konusu Ne?

Molkki, fakir kızları para karşılığında zengin bir adamla evlendirmeyi içeren bir Hint geleneğidir. Serinin hikayesi, para karşılığında Molkki gelini yapılan Purvi adında fakir bir kızın etrafında dönüyor.

Purvi iki çocuklu dul bir adam olan Veerendra Pratapsingh ile evlenir. Veerendra’nın çocukları ile Purvi arasındaki ilişki başlangıçta gergindir. Dizinin iyi kalpli merhametli kızı herkesin gönlünü kazanmayı başarır.

Daha sonra ikili birbirine aşık olamaya başladığında Veerendra’nın ilk karısı Saksh’nin hayatlarına girmesi ve Purvi’den intikam almaya başlamasıyla bir dizi olay yaşanacaktır.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir