Baş Tacım 83.Bölüm Özeti – 13 Eylül Pazartesi

Savita’nın Arçu’yu Yakma Girişimi!

Baş Tacım 83.bölüm özetinde Arçu ve Manav her gün yenir bir şeyle sınanıyordur. Vinod ve Mançu Jaywant’ı eve davet ederler. Ayrıca tek çatı altında ama ayrı yaşayacaklarını söylerler. Savita ise Arçu’yu yakmaya çalışıyor. Baş Tacım 82.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Tarun, Manav’ı görür. Uzun zamandır onu aradığını söyler. Birden irtibatını kopardığı için kızar. Manav başından geçenleri anlatır. Tarun Arçu’nun elinde kalmasına destek verir. Ayrıca garaj davasının yeniden açıldığını haber verir. Manav’ın garajını alması için tekrar bir umut doğmuştur.

Savita oğlunu özlüyordur. Manav’ın evine dönmesi için dua eder. Damador kulaklarına inanamaz. O halde neyi bekliyoruz der. Savita, Arçu’yu istemediğini söyler. Savita Manav’ı Arçu’suz bu eve getireceğini bu isteğini gerçekleştireceğini söyler.

Vinod ve Mançu eve girerler. Anne ve babasını görünce Darmesh’in söylediklerini hatırlayıp malları ayırma isteğini söyleyecektir. Vinod yanlarına giderken Arçu birden rahatsızlanır ve öksürmeye başlar. Vinod endişelenir ve Arçu’yu tutar. Mançu da Vinod’un endişelenmesine kızar.

Dizinin tek mantıklı karakteri Satish ise Varsha’yı Manav ve Arçu’yu görmemezlikten gelme konusundan caydırmaya çalışır. Varsha bu konuyu seninle tartışmak istemiyorum Satish der. Satish’in başına gelebilecek en kötü şeylerden birisi de Varsha oldu! Her şeye muhalefet, dediğim dedik ve inatçı bir karakter.

Baş Tacım 83.Bölüm Özeti Devam Ediyor!

Savita gider defteri oluşturur. Eldeki paralarla bunları nasıl karşılayacağını düşünür. Manav ne güzel önceden ayarlıyordu. Savita bunlarla başa çıkamayacağını düşünür. Damador ise seçimini yap de. Böyle yaşamak mı yoksa Arçu ile yaşamak mı?

Darmesh, Vinod’u pay isteme konusunda ikna etmişti. Satish duyunca hepsine kafayı yemişler gibi bakar. Bu kararlarından dönmelerini ister. Darmesh, Manav’ın o evi alma planı başarısız olacak diyor. Satish sürekli yanıldıklarını söyler.

Savita, Soluchana ile pazarda karşılaşıyor. Savita’nın Manav’ı eve döndürme çabası burada da devam ediyor. Soluchana’dan evde çıkardığı tartışma için özür diler. Bu kimsenin hatası değildi. Tüm suç benim oğlumdu deyip evinden atmasını ister 😀

Arçu ve Manav, Vandu’yu ziyarete gider. Manav onlara da neden Arçu’nun evinde kalmak zorunda olduğunu açıklar. Rasika’yı yine kimse durduramaz. O Manav’ın bedavadan bir hayat yaşamayı sevdiğini bu yüzden onlarda kaldığını hayatının senaryolardan ibaret olduğunu söyler. Vandu, Rasika’nın sözlerine karşı çıkar. Abisinin çok çalışkan olduğunu ve bu evi kurarken de yardımı olduğunu es geçmemesini söyler. Rasika, Vandu’ya tokat atacakken Manav onu durdurur. Daha fazla dayanamayıp evden çıkarlar.

Arçu ve Manav yürüyordur. Manav çok kızgındır. Bir an Rasika ve Savita’yı birbirine benzetir. Savita’nın Arçu öldüğünde dans edeceğim sözleri aklına gelir ve midesi bulandığını söyler. O sırada küçük bir çocuk Manav’ın parasını çalar. Herkes çocuğun peşinden koşup yakalayınca dövmeye başlar. Manav durdurur ve çocuğun annesine baktığını söyleyip 200 rupisini geri verir. Herkes Manav ile dalga geçer. Manav iyilik yapıyorum ve iyilik bulurum belki der.

Tam da lafının üstüne aracı bozulmuş bir adama denk gelirler. Manav adamın aracını onarır ve çalıştırır. Adam kibarca para vermeye çalışır. Manav kabul eder. Adam gittikten sonra Manav adamın 1000 rupisini düşürdüğünü fark eder. Bunu ona geri verecektir.

Manav ve Arçu eve gelirler. Gaz 800 rupi gaz faturası gelmiştir. Soluchana, Vinod’u arayıp haber verir. Manav’ın cüzdanı Mançu’nun önüne düşer ve Mançu 1000 rupiyi görür. Mançu hemen faturayı neden ödemediğini sorar. Arçu lafa girip paranın kendisine ait olmadığını söyler. Mançu onları yalancılıkla suçlar. Mançu ikisinin de bedava yiyip içtiğini katkıda bulunmadıklarını söyler. Malohar onları kendisinin davet ettiğini bu yüzden vermek zorunda olmadıklarını söyler. Mançu da para ağaçta yetişmiyor der. Soluchana da bizde para veriyoruz onların masraflarını biz karşılıyoruz senin sorunun ne der. Mançu parayla ilgili sorunu olduğunu söyler. Çünkü parayı kendisinin kazandığını ima eder. Mançu kararını açıklar. Tek çatı altında yaşayıp malları ayırdığını söyler 😀 Herkes şaşkın … Vinod da karısına destek çıkıyor.

Baş Tacım 83.Bölüm Özeti – 13 Eylül Pazartesi Günü Neler Olacak?

Baş Tacım dizisinde Mançu Soluchana’dan kıdemli olduğu için mutfağı önce kullanacağını söyler. Karaktersizler Jaywant’ı eve davet etmiştir. Jaywant sinsice gülümseyerek gelir. Soluchana’ya anne diye hitap eder. Manav sinirlenip evden çıkar. Arçu da odasına geçer.

Jaywant ellerini yıkama bahanesiyle Arçu’yu görür. Onu prensesler gibi yaşatacağını söyler. Ona kızamadığını bugün bile fikrini değiştirse bekleyeceğini söyler. Soluchana duyar ve endişelenir.

Darmesh ve Vaishu saree dükkanına gelirler. Alışveriş esnasında Darmesh’in sürekli pazarlık yapması Vaishali’yi rahatsız eder. Ayrıca Vaishali bazı insanlarla münakaşaya girer. Darmesh’in kendisine destek olmamasına kızar. Darmesh görmemezlikten gelmesini ister. Vaishali sinir olur.

Soluchana kendi ekibiyle kahvaltı yapar. Punni gelir ve bir yiyeceğe uzanır. Mançu odasında fırladığı gibi çocuğu yakalar ve bir şey almasını engeller. Soluchana bu saçmalığa fazla dayanamayacağını söyler.

Arçu konuşmak için Manav’ın odasına girer. Mançu onu engellemeye çalışır. Arçu bugün onun susması gerektiğini söyler. Vinod’un yaptığı hataları yüzüne vurur. Mançu her fırsatta araya girmeye çalışır. Çünkü biliyordur ki kocası çok duygusal ve Arçu hemen onu ika edebiliyordur. Sonuç olarak Vinod ağlayarak odasından çıkıp annesinden özür diler. Annesi oğlunu kendi elleriyle besler. Mançu hepsine iğrenerek bakar.

Vaishali, Darmesh’in yanına gelip geçen gün kavga ettiği adamların tekrar peşinde olduğunu söyler. Darmesh ise çok fazla söylendiğini biraz sessiz kalmasını ister.

Savita bir çantaya sareeleri doldurup Karankaj ailesinin evine gidip olay çıkarmaya karar verir. Arçu olay çıkmasın diye takılarını verip sareeleri almak istediğini söyler. Savita asıl amacı Arçu’ya hakaret etmek olduğu için bağırıp çığırır. Manav annesinin derdini anlayınca herkesi içeri sokmaya çalışır. Savita sareeleri benzin döküp yakar. Ardından Arçu’yu yakalayıp ateşin içine atmaya çalışır. Soluchana donup kalır. Manav Arçu’yu kurtarmak isterken eli ateşe girer ve eli yanar. Kadının umurunda bile değil. Tek derdi Arçu!

Manav’ın eli acı içindedir. Arçu ona ilaçlar bulmaya çalışır. Damador eve geldiğinde gözlerine inanamaz. Savita’nın çok fazla ileriye gittiğini düşünür. Eve gidip onu bir odaya hapseder. Tek derdinin kendini düşünmek olduğunu söyler. Damador, Savita’ya bencil olduğunu hatırlatır. Kadın oğlumun eli yanmış diye üzülmez bile. Acısını görsün eve dönsün yeter ki diyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir