Baş Tacım 66.Bölüm Özeti – 27 Ağustos Cuma

Baş Tacım 66

Archana Jaywant ile Evlenecek Mi?

Baş Tacım 66.bölüm özetinde Mançu herkesten özür dileyip eve geri dönecek. Ajit, Vandu’u yeniden üniversiteye kaydettirecek. Tüm aile Arçu’nun üzerinde yeniden evlenmesi konusunda baskı yapacak! Baş Tacım 66.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde Vinod çocuklarını da alarak evi terk etmişti. Arçu ise çocukların anneden ayrı kalmasına dayanamaz. Vinod’a da söyleyerek çocukları Mançu’nun yanına gider. Artık kendisinin de bir karar vermesini ister. Çünkü aileden kimse onu geri getirmeye çalışmayacaktır. Kendi isterse özür dileyip o eve girecektir. Rasika biz böyle mutluyuz dese de Arçu onun nefretinin bu ilişkide bir engel olamayacağını söyler. Mançu için düşünme zamanıdır.

Baş Tacım 66.Bölüm

Arçu da Manav’ın işten çıkarılmaması için Darmesh’i Hindistan’ın bilinmeyen sokaklarına götürür. Ajit’in evine gidip Vandu’nun durumunu Manav’ın evine gidip ailesinin paraya ihtiyacı olduğunu gözler önüne serer. Darmesh de bir yol ayrımına girer.

Varsha annesinin yanına gelir. Annesi görünce çok sevinir. İkili Archu’nun geleceği hakkında konuşmaya başlar. Onun da evlenip yuva kurmasını isterler. Ardından Arçu gelir ve ikili konuyu değiştirir. Akşam olduğunda Arçu kardeşleri adına mutlu olduğunu söyler. İleri de çocukları olacak ve aileleri büyüyecektir. Varsha konuyu Arçu’nun evliliğine getirir. Arçu bu konuda konuşmak istemediğini söyler.

Baş Tacım 66.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ertesi gün tören tatlıları yapılır. Evin tüm çocukları gelmiştir. Vinod elinde mücevher kutularıyla gelir. Kardeşlerine çok fedakarlıklar yapmıştır. Hepsinden özür diler. Arçu özür dilemesini istemez. Sen bizim gururumuzsun der. Tüm kardeşler kucaklaştıktan sonra kapıda Mançu belirir. Vinod ne zaman güzel şeyler olsa başımıza kötü şeyler geliyor der.

Mançu Soluchana’dan özür diler. Çocukların Vinod’a ihtiyacı olduğunu söyler. Varsha da sadece Vinod’a mı ihtiyacı var. Onun ailesini görmemezlikten geliyorsun der. Sahte gözyaşlarına inanmayacağım diyor.Mançu özür dilese de Soluchana ona eskisi gibi davranmayacağını belirtir.

Vandu ve Ajit’te Manav’ın evine giderler. Ajit Mana’a hediye alır. Manav istemez ama babası reddetmemesini ister. Vandu da aynı şekilde abisinden hediyesini alır. Ajit’te şimdi kardeşi Mançu’yu görmesi gerektiğini söyler. Evine gittiğinde kapıyı Rasika açar. Rasika oğlunun karşısında havalı havalı takılır. Ajit bayram ayıp olmasın diye alttan alıp sağlığını sorar. Mançu’nun evine geri döndüğünü öğrendiğinde Rasika’nın da kendi evine dönmesini ister. Rasika bu güzel daireyi bırakıp oraya dönmeyeceğini söyler.

Vinod, Mançu çamaşırları kuruturken yanına gider. Annesinin ne kadar büyük bir kalbi olduğunu bunu hakketmediğini söyler. Maçu’yu asla affetmeyeceğini birlikte yaşasalar da hiçbir ilişkisinin olmayacağını söyler.

Baş Tacım 66.Bölüm Özeti – 27 Ağustos Cuma Günü Neler Olacak?

Vandu ve Shravani mutfakta tatlı yapmaya karar verirler. Vandu tatlıyı Arçu’nun tarifine göre yapacağını söyler. Shravani Arçu’nun bu evin gelini olmadığını bu evde adının anılmamasını yasak olduğunu belirtir. Vandu, Shravani’nin söylediklerine şaşırır.

Evdekiler Arçu’ya yeniden evlenmesi için baskı yapıyor. Soluchana kendisini kıramayacağını söylüyor. Vaishu ve Varsha’da ablasından küçük olduklarını ama bu konunun onunla konuşulması gerektiğini söyler. Yine Manav ve Shravani evliliği gündemdedir. Artık bu ikili evlense de kurtulsak gerçekten. Arçu, Manav’ı mecbur olduğu için evlendiğini bu yüzden kendisinin evlenmeyeceğini söyler.

Ajit ve Vandu eve gelirler. Ajit, Vandu’ya güzel bir haberinin olduğunu söyler. Vandu bütün gün birlikte olduklarını neden şimdi söylediğini sorar. Ajit yalnız kalmak istediğini belirtir ve Vandu’yu tekrar üniversiteye yazdırdığını söyler. Vandu çok sevinir ve Ajit’e sarılır. Herkesin Ajit’i övmesi çok hoşuna gitmiştir. Ajit bugünkü konumum Manav sayesinde oldu diyor. İkisi Manav için üzülüyor. Vandu Shravani’nin hayatında olduğu sürece mutlu olamayacağını söyler.

Törenler Darmesh’in evinde de devam eder. Darmesh, Soluchana ile yalnız konuşmak istediğini söyler. Ona Arcu için damat adayı bulduğunu Jaywat ile yıllardır beraber çalıştığını ve Arçu’yu geçmişiyle kabul ettiğini söylüyor. Soluchana bunu düşüneceğini ama Arçu’nun yeniden evlenmeyi düşünmediğini söyler.

Darmesh, Manav’ı çağırır. Arçu’nun hayatında ilerlemesi için bir engel olduğunu vurgular. Evlendiği halde ona ümit verdiğini anlatır. Bu bağı koparmasını ister.

Darmesh, Jaywant’ı evine çağırır. Onunla Arçu hakkında konuşur. Onu nasıl bulduğunu sorar. Darmesh lafı çok dolandırmadan Jaywant’a Arçu’yu eş olarak kabul edip etmeyeceğini sorar. Jaywant bu teklif karşısında şaşkındır. Darmesh ona baskı yapmayacağını ama kabul ederse de mutlu olacağını belirtir. Jaywat daha sonra düşünmeye başlar. Arçu ile evlenmesi sayesinde konumunun da değişeceğini söyler. Çünkü iki patronu da bu ailenin damatlarıdır. Diğer türlü de Arçu’nun bu ilişkiye nasıl bakacağı, özel hayatında Arçu’nun kendisine sevgi verip veremeyeceğini düşünür.

Jaywant kuzeninin yanına gider ve ona Arçu hakkında danışır. Kuzeni de Arçu’nun yakın arkadaşı. Arçu kabul ederse Jaywant’ın çok şanslı olacağını Arçu’nun çok iyi bir insan olduğunu söyler. Jaywant Darmesh’in yanına gidip bu evliliği kabul ettiğini söyler. Şimdi sırada Arçu vardır.

Darmesh, Karankaj ailesinin yanına gider. Jaywant’ın bu evliliği kabul ettiğini söyler. Evdekiler şaşkın ve mutludur. Mançu ise düşüncelidir.

Savita evlilik için gün aldıklarını artık Sachin’in babasının adını alacağını söyler. Shravani ise ben ne alacağım diyor 😀

Darmesh, Vaishu, Varsha ve Satish ile buluşur. Onlara Arçu’nun evliliği hakkında konuşmak istediğini söyler. Arçu’ya damat adayı olarak Jaywant’ı bulduğunu söyler. Varsha ve Vaishu konuşmayı ilerletmelerini isterken Satish düşüncelidir. Arçu’nun kabul etmesi için birinin konuşmasının şart olduğunu söylerler.

Baş Tacım 66.Bölüm

Soluchana, Manav’ın iş yerine gelir. Ondan kızını geri vermesini ister. Arçu’nun hayatında bir engel olduğunu söyler. Yeniden bir hayat kurmak yerine senin anılarınla yaşamayı tercih ediyor. Şu an tüm ailesi yanında olduğu için yalnızlık çekmiyor ama bir gün çekecek diyor. Arçu’yu ikna etmesi için Manav’dan yardım istiyor. Bu işinde artık suyu çıktı.

Sizce kadının hayatına devam edebilmesi için tekrar evlenmesi şart mı?

Manav Arçu ile konuşmaya gider ama yalnız olmadığını fark ettiğinde geri döner. Vandu Ajit ve Manav için yemek getirmiştir. Yeniden üniversiteye başlayacağını abisine müjdeler. Manav tekrar Arçu’nun yanına gidiyor. Kelimeleri toparlayamıyor ve bir şey diyemeden gidiyor.

Arçu eve gittiğinde Soluchana etrafında pervane olur. Manav’ın konuşmasıyla Arçu’nun şak diye evlenmeyi kabul edeceğini düşünüyor. Soluchana kızının üstüne atlayıp kararını sorar. Arçu’nun kafası karışır. Manav ile konuşup konuşmadığını sorar. Manav’ın kendisine bir şeyler söylemeye çalıştığını ama diyemediğini söyler.

Soluchana Manav’ın yanına gider. Arçu’nun onların büyük problemlerini çözdüğünü bugünse kendisinin bencilce davrandığını söyler. Sessizliği Arçu’yu hala sevdiğin anlamına geliyor der. Savita da konuşulanları duyup endişelenir.

Vandu hem üniversite hem de ev işleri arasında endişelidir. Ajit ise ev işlerini beraber halledeceğini söyler. Rasika gelir. Dairenin boşaldığını orada birlikte yaşamayı teklif eder. Ajit ise istemez. Çünkü Soluchana’ya neler yaptığını biliyordur.

Satish ise Arçu’nun bu kadar üzerine gidilip tekrar evlenme ısrarlarının yanlış olduğunu söyler. Varsha onunla aynı fikirde değildir. Satish ise onun yeniden evlenmek isteyebileceğini sorgular. Varsha da bu kadar çok ısrara yapmak istemezdim der 😀

  • Aşk Yakar 109.Bölüm Özeti – 26 Temmuz Salı
    Svetlana Belası Dönüyor! Aşk Yakar 109.bölüm özetinde neler olacak? Aşk Yakar 109.bölüm özetinde Mehek, Shaurya’yı hapisten kurtarmak için planını ilmek ilmek işliyor. Mehek ve ekibi Anjali’yi hapse yollamayı başarırken daha büyük bir felaketi uyandırdıklarının farkında …
  • Aşk Yakar 108.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi
    Mehek Hamile! Aşk Yakar 108.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 108.bölüm özetinde Mehek Shaurya’yla kavga eder ve evden ayrılır. Anjali, Mehek’in başını belaya sokar. Mehek’in imdadına Shaurya koşar. Mehek’in hamile olduğu ortaya çıkar. Aşk Yakar 108.bölüm …
  • Aşk Yakar 107.Bölüm Özeti – 24 Temmuz Pazar
    Mehek Anjali’yi Kaçırdı! Aşk Yakar 107.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 107.bölüm özetinde Karuna tüm mal varlığını Anjali’nin üstüne devredecek. Mehek ise Anjali’yi kaçırıp bu duruma engel olmaya çalışacak! Aşk Yakar 107.bölüm özeti devam ediyor. Aşk …
  • Aşk Yakar 106.Bölüm Özeti – 22 Temmuz Cuma
    Shaurya ve Mehek Evden Atıldı! Aşk Yakar 106.bölümde neler olacak? Aşk Yakar 106.bölüm özetinde Karua Shaurya ve Mehek’i evden yolluyor. Shaurya cüzdanına kadar her şeyi evde bırakıp ayrılır. Shaurya ve Mehek’i hangi zorluklar bekliyor? Aşk …
  • Aşk Yakar 105.Bölüm Özeti – 21 Temmuz Perşembe
    Aşk Yakar 105. bölüm özetinde Anjali evlendirileceğini öğrendiğinde olay çıkarır. Anjali Karuna ve Mehek’in arasını bozdu. Aşk Yakar 105 bölüm özeti devam ediyor. Aşk Yakar 105. bölüm özetinde ev halkı Anjali’nin evlendirilmesine karar vermişti. Karuna …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir