Baş Tacım 5.Bölüm Özeti – 25 Haziran Cuma

Archana ve Babası Canına Kast Ediyor!

Baş Tacım 5.bölüm özetinde Satish ve ailesinin iddialarından sonra Archana ve ailesi yıkılmış durumdadır. Archana durmadan ağlıyor, Soluchana ise hastalanmış yatıyordur. Ev halkında gene olarak bir yas hali hakimdir. Baş Tacım 5.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım özetinde doktor gelip Soluchana’nın durumuna bakar. Achana da perişan halde odasından çıkmıyordur. Evde yaşanan hareketli sabahlar şimdi çok durgundur ve kimse işe gitmek istemez.

Mançu ise annesinin evine gitmiş ve Acit’in yaptıklarını öğrenince kardeşine tokat atar. İki kardeş arasında gerilim yaşanır. Mançu’nun derdi tüm bu yapılanlar açığa çıkarsa Vinod’un da kendisini bırakacağını düşünmesindendir. Rasika’da kızına çıkışır.

Soluchana ev halkının zor günde birlik olmak için evde kaldıklarını düşünürken tam tersi evdekiler ise dışardaki insanlara ne cevap vereceklerini düşünüyodur. Soluchana hepsini tek tek azarlayıp kızı Archana’ya sarılır.

Gece uyuyamayan baba kendini dışarı atar. Bir göl kıyısına gelip kendini sulara bırakır. Onu kurtaran Manav olur. Manav herkesin derdine koşuyordur. Manav ve Archana’nın babası oturup dertleşirler. Adam cüzdanını unutunca Manav teslim etmek için yanına alır.

Evde ise Archana babasını yokluğunu fark edip evdekileri uyandırır. Herkes endişeli beklerken baba üstü başı ıslak şekilde gelir. Soluchana kocasının ölmeye çalıştığını anlamıştır. Archana ise babasının bu halini görünce kendisini odasına kilitler ve asar. Evdekiler odaya doğru koşup kapıyı kırar. Evdekiler gözlerine inanamaz. Hemen Archana’yı indirip kendine gelmesi sağlanır. Soluchana kızına tokat atıp sonra sarılır.

Ertesi sabah Manav cüzdanı getirir. Onu kapıda Archana karşılar. Daha sonra baba kız Manav’ı evde ağırlar. Onlar orda otururken Soluchana ise pazarda Manav’ın annesiyle karşılaşır. Manav’ın annesi pazarcı kadınlarla kavga eder. Soluchana ise ne insanlar var deyip evinin yolunu tutar.

Soluchana Manav’ın yaptıklarından sonra onu birde kendisi evde ağırlamak ister. Manav özel olarak akşam yemeğine çağırılır. Dönüşte yağmur yağarken Archana ona şemsiye verir.

Rasika Acit’in doğum günü için kızını eve çağırır. Mançu da partiyi haber vermeden annesine gideceğini söyler. Vinod ise kırk yılda bir Mançu’ya sürpriz yapıp onu sinemaya götürmek ister. Evlerine girdiğinde Acit’in yaptıklarını duyacak mı? Gerçekler açığa çıkarsa Vinod’un tepkisi ne olacaktır?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir