Baş Tacım 322.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi

Baş Tacım 322

Raunaq ve Rushali Ankita’yı Kaçırdı!

Baş Tacım 322.bölüm özetinde neler olacak? Baş Tacım 322.bölümde Ankita kaçırılıyor. Naren Ankita’yı kurtarmak için çabalıyor! Naren, Pari’de yaşadığı travmayı Ankita’da da yaşayacak mı dersiniz? Baş Tacım 322.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım Hint dizisinde Teju Mansi’ye Ankita’nın işinde çok iyi olduğunu görevlerini yerine getirirken aynı zamanda tüm aile üyelerine açıklama yaptığını söyler. Pari de biraz ilgi görmek istediği için herkesin önünde puja yapmak istediğini söyler. Pujayı Ashi ile birlikte yapacağını söyler.

Teju, Mansi’ye Vaishnavi’yi sorar. Kinnari Vaishnavi’ye gelir ve ondan dışarı çıkmasını ister. Vaishnavi odadan çıkar ve dışarıda durur Kinnari yırtık sareesine bakar ve bağırır. Herkes şok içinde ayağa kalkar. Kinnari odasından çıkar ve Vaishnavi’yi azarlar.

Vaishnavi’ye sariyi nereden aldığını sorar. Vaishnavi yataktan diyor. Kinnari, bunun çok maliyetli olduğunu söylüyor. Savita ona Vaishnavi’nin kasıtlı olarak yapmadığını söyler ve ondan ayrılmasını ister.

Rushaali araya girer ve ondan Vaishnavi’yi onlardan uzak tutmasını ister. Ona okuma yazma bilmeyen diye hitap ediyor. Savita sinirlenir ve ondan Kinnari’ye değerleri öğretmesini ister. Ona evinde yaşadığını hatırlatır ve sınırlar içinde olmasını ister. Onlara kayıp için 2000 Rs vermeyi teklif ediyor. Sulochana, Savita’ya onlarla tartışmamasını söyler. Savita hala kızgın.

Naren, aramasını cevaplamadıkları için Ankita ve Prashant için endişelenir. Mansi’nin çağrısını alır. Mansi ondan Ankita ve Prashant’ı eve göndermesini ister. Naren ne cevap vereceğini düşünür ve toplantıyla meşgul olduklarını bahane eder. Mansi, ona çok kızgın olduğu mesajını Ankita’ya iletmesini söyler. Naren ailesine ne diyeceğini düşünüyor. Onu Ankita ve Prashant hakkında bilgilendiren bir telefon alır. Bir araba alır ve ondan hızlı sürmesini ister. Naren oraya varır ve Prashant’ın yerde yaralı bir şekilde yattığını görür. İnsanlara kendisine ne olduğunu sorar. Habersiz olduklarını söylüyorlar. Naren Prashant’ı uyandırır. Ankita’nın kaçırıldığını söyler. Naren, Prashant’ı bir arabaya bindirir ve oradan ayrılır. Tüm aile üyeleri hala Ganapati’nin önünde dua ediyor. Kinnari, Rushaali’ye kötü bir şey olacağını söyler. Naren, otomobil sürücüsünden onları hastaneye götürmesini ister ve neden birinin Ankita’yı kaçıracağını merak eder.

Naren Mansi’yi arayıp hastane olduklarını haber verir. Mansi şok olur ve Shashank’a söyler. Herkes şok olur. Pari, Naren’e Ankita’nın kaçırılması hakkında sorular sorar. Doktor gelir ve tehlikenin geçmediğini söyler. Müfettiş ifadeyi almaya gider. Prashant, toplantıda olduklarını ifade eder. Bazı insanlar arabaya geldi, onu dövdü ve Ankita’yı yanlarına aldı. Bir flashback gösterilir.

Teju, Ankita’nın basit bir kız olduğunu söyler. Pari, uluslararası bir şirketin patronu olduğunu söylüyor. Müfettiş, bence bu kaçırma fidye için. Kaçıranların aramasını izleyeceğini ve Ankita’yı arayacağını söylüyor. Naren, Ankita’nın düşmanının kim olduğunu merak eder. Rushaali’nin kaçırma olayının arkasında olduğu gösteriliyor. Pari onu duyar ve Ankita’yı kaçırdın mı diye sorar. Rushaali ne saçmalıyorsun diye soruyor. Rushaali, onu kaçırmadığını ancak durumdan faydalanacaklarını söyler.

Baş Tacım 322.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Rushali’nin Pari’nin Ankita’yı kim kaçırmış olursa olsun, bundan en çok onların yararlanacağını söyler. Pari ne demek istediğini sorar. Rushali, şirketin CEO’su kaybolduğunda, şirkette birçok sorunun ortaya çıkacağını ve bir sorun yaratmak için bir çalışan ayarladığını, Pari’nin sorunu çözebileceğini ve Manav’ın güvenini kazanabileceğini, ardından Ankita’yı şirketten çıkarmak zorunda kalacağını söylüyor.  Pari bu fikri beğenir.

Ankita’yı kaçıranlardan biri Raunaq çıkar. Naren’i arayıp 5crone ister. Naren tüm aileyi toplar ve Ankita’nın fidye için kaçırıldığını açıklar. Pari tüm kazancın Ankita’ya gitmesinden rahatsız görünür. Naren’in Ankta için bu kadar endişelenmesini de rahatsız edici bulur.

Kinnari pazar alışverişine çıkar. Raunaq’ın bir çubuk tuttuğu görülüyor. Kinnari onun arka tarafını görür ve şok olur. Onun Raunaq olduğunu düşünüyor ve hapisten ne zaman çıktığını merak ediyor.

Müdür, Ankita veya Manav’ın imzası olmadan para alamayacağımızı söylüyor. Manav ve Shashank ondan bir şey yapmasını ister. Pari, eğer bir çözüm olsaydı Manav bize söylerdi diyor. Pari, yöneticiye onlara para vermemesi için imza atar. Naren’e Ankita’yı şimdi kurtaramayacaklarını söyler. Shashank bir şey söylemeden önce düşünmesini ister. Naren, ne yapabileceklerini düşüneceğini söylüyor.

Rushaali, Pari’ye planımın işe yaradığını söyler. Pari, Ankita için üzülüyorum der. Onu kim kurtaracak. Kinnari eve gelir ve onlara birinin onu takip ettiğini söyler. Rushaali paraları olmadığı için dikkatli olmasını ister. Kinnari, Raunaq’ı sorar. Rushaali hapiste olduğunu söylüyor. Kinnari onu gördüğünü söylüyor. Rushaali, onunla geçen hafta hapiste konuştuğunu söylüyor.

Raunaq’ın Ankita’yı öldürmekle tehdit eden çağrısını alır. Naren ondan Ankita’yı incitmemesini ister ve ona para vermeye hazır olduğunu söyler. Raunaq, iyi karar kardeşim diyor. Naren düşünmeye başlar. Raunaq ondan başka bir yere gelmesini ister. Naren aileye kaçıranın kendisini yalnız aradığını söyler. Pari, gitmesine izin vermeyeceğini söylüyor. Naren ona iyi olacağına ve Ankita’yı eve getireceğine dair güvence verir.

Naren oraya gelir ve parayı kendisinin getirdiğini söyler. Raunaq yüzünü kapatır ve gelir. Polisle mi geldin diye soruyor. Raunaq’ın adamları Naren’den çantayı açmasını ve parayı göstermesini ister. Naren parayı gösterir. Ondan geriye gitmesini isterler. Naren, Ankita’ya iyi misin diye sorar. Naren Raunaq’a bakar. Raunaq’ın adamları polisi görür ve onu uyarır. Raunaq kaçmaya çalışır ve yere düşer. Naren şok olur.

Baş Tacım 322.Bölüm Özeti – 25 Temmuz Pazartesi Fragman ve Özeti

Polis girer. Raunaq’ın adamları göz yaşartıcı gaza başlar ve saklanır.  Raunaq, Ankita’ya Naren’in polisi aradığını ve onu umursamadığını söyler. Naren polise muhbiri sorar. Müfettiş, bizi kaçıran kişiye buraya geleceğimizi kimin haber verdiğini sorar. Raunaq Rushaali’ye gelir ve bilgilerinizin doğru olduğunu söyler. Ona beni nereden biliyorsun diye soruyor. Rushaali ona Kinnari’nin kendisini bilgilendirdiğini söyler. Ben senin annenim diyor. Bir flashback gösterilir. Raunaq, polisi nasıl bildin diye sorar. Rushaali ona Pari’nin planı olduğunu söyler. Ona tokat atıyor ve aptalca bir hareket yaptığını söylüyor. Ankita’yı hayatlarından uzak tutmasını ya da fidye parasını artırmasını ister.Naren eve eli boş gelir. 

Mansi, Naren’i sorgular. Naren ona Ankita’nın önünde olduğunu söyler. Fidye parasını verdi ve Ankita’yı almak üzereydi, sonra Polis geldi ve her şeyi mahvetti.

Mansi ona bağırır. Shashank onu sakinleştir. Müfettiş, kendisini bilgilendirmediğini ve bir hanımefendinin ona haber verdiğini söyler. Naren şüpheyle Kinnari’ye bakar. Sonra Pari’ye polisi aradın mı diye soruyor. Pari herkesi şok ederek evet diyor. Naren şok olur ve iğrenir. Pari, yanlış bir şey yapmadığını söylüyor. ondan korkuyordu ve bu yüzden polisi aradı. Naren bunu nasıl yapabildiğini sorar. Müfettiş, doğru olanı yaptığını söylüyor. Adam kaçıranların %90’ı parayı aldıktan sonra kurbanı öldürüyor. Naren şimdi ne olacak diyor.

Müfettiş, adam kaçıranların yüzünü gördünüz mü diye sorar. Naren, Raunaq’ı gördüğünü hatırlıyor ve adını alıyor. Herkes şok olur. Rushaali aman Tanrım diye düşünür. Müfettiş sorar, onu tanıyor musunuz? Naren o benim küçük kardeşim diyor. Müfettiş, bu kaçırma olayının kişisel sebeplerden dolayı olduğu anlamına gelir ve ondan karakola gelmesini ister. Müfettiş Rushali’yi sorgular. 

Rushaali, Ankita’nın her zaman bela getirdiğini düşünür ve Raunaq’ı aramayı düşünür. Onu arar ve numarasını değiştirmesini ister. Tamam diyor ve iki sim kart getirmesini istiyor. Rushaali tamam diyor. Kinnari gelir ve kiminle konuştuğunu sorar. Raunaq? Rushaali hayır diyor. Kinnari ona Raunaq olduğu konusunda haklı olduğunu söyler. Ankita’yı kaçıracağını bilmiyordu. başarılı olacak mı diye soruyor. Fidye parasını aldıktan sonra kaçacak mı? Fidyeyi aldıktan sonra bana geleceğinden eminim. rushaali dinlenmeye ihtiyacı olduğunu söylüyor. 

Mansi, Naren’in adam kaçıran kişinin Raunaq olduğuna dair sözlerini hatırlıyor. Gerilir ve Shashank’a Raunaq’ın geri geldiğini söyler. Kızımızı öğrenirse o zaman. Shashank, Priya’nın bizim kızımız olduğunu söylüyor. Hiçbir şey yapamaz. Mansi hayır dedi bizden intikam almaya geldi. Kızımızı kaçıracak. Shashank, bu sefer Raunaq’tan ayrılmayacağını söylüyor.

Rushali odasına gelir ve orada Pari’yi görür. Ona odasında ne yaptığını sorar ve uyumak istediği gibi gitmesini ister. Pari, bir oğlu tecavüzden hapisteyken ve şimdi adam kaçırma yaparken ve başka bir oğlu onun tutuklanmasını istiyorken, onun nasıl uyuyabileceğini sorar. Onu Raunaq’la birlikte ona bir paket verirken gördüğünü söylüyor. Rushali kendisine sim kartlar verdiğini söyler ve ne istediğini sorar. Raunaq’a Ankita’yı serbest bırakmamasını söylemesini istiyor.Raunaq, yüzü gizlenmiş halde Mansi’nin kızını kaçırmaya çalışır. Mansi zamanında uyanır ve onu Raunaq olarak tanımlar, kızını nereye götürdüğünü sorar. Raunaq onun da kızı olduğunu ve bundan sonra Priya ile ilgileneceğini söylüyor. Shashank onun sesini duyarak uyanır ve ne olduğunu sorar. Raunaq’ın kızımızı aldığını söylüyor. Shashank Priya’yı gösteriyor ve güvende olduğunu söylüyor, Raunaq’ın Priya’nın kızı olduğunu bilmediğini ve bu sırrı korumamız gerektiğini söylüyor.

Savita çocuklara doğum günü partisinde ne yiyeceklerini sorar. Ashi sabudana vada istediğini söylüyor. Savita, zevkinin aynı Ankita gibi olduğunu söylüyor. Teju, onunla Ashi arasında bir bağlantı olduğunu söyler. Rushli onun konuşmasını duyar ve ondan saçma sapan konuşmayı bırakmasını ister, Ashi’nin Ankita ile herhangi bir bağlantısı yoktur ve sorunlarının ana nedeni olduğu için adını onun önüne koymamasını ister.

Karakolda karısı ve karısından boşanmak isteyen bir kocanın 2 çocuk istediğini gören Naren, şimdi onu sevmediğini anlıyor ve parasını değil kendisini istediğini söylüyor. Pari’nin, Ankita’nın onunla evlendiğini ve psikiyatrik olarak hastayken hamile kaldığını anlattığını hatırlıyor. Müfettiş, çiftlerden boşanmalarını mahkeme dışında halletmelerini ister. Naren, Ankita’nın delirdiğinde birbirlerini sevdiklerini ve onu sevmediğini söylemesine rağmen Ankita ile evlendiğini ve hayatını mahvettiğini düşünüyor. Hayatını mahvettiğini düşünüyor ve şimdi onu ve Ranvijay’ı birleştirmesi gerekiyor.

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir