Baş Tacım 273.Bölüm Özeti – 17 Mayıs Salı

Baş Tacım 273

Archana ve Ankita Karşı Karşıya!

Baş Tacım 273.bölümde neler olacak? Archana ve Ankita karşılaşıyor. Archana Ankita’ya karşı sıcaklık hissediyor. Purvi’nin bunca yıl boşu boşuna ayrılık yaşaması Deskmukh ailesini Kanada’dan 20 yıl sonra Mumbai’ye dönmesini sağlar. Baş Tacım 273.bölüm özeti devam ediyor.

Arjun ve Purvi yüzleşmesi yaşanmaya devam eder. Purvi 20 yıl boyunca Arjun’dan kaçmış olmasına rağmen gerçekleri açıklamadığı için Arjun’a ateş püskürür. Purvi Arjun’un egosuna yenildiği söyler. Arjun ise bu sözlere tepki gösterir. Hiçbir şekilde Purvi’ye ulaşamamış Pari ise Arjun’un yüzüne telefonları kapamıştır. Arjun bunca yıl kızı olaak Tina’yı gördüğünü ve ona sahip çıktığını anlatır. Purvi ağlarken Arjun’un da gözleri yaşarır.

Soham ise gazeteye çıkan kızının nişan fotoğraflarını gösterip insanlardan borç para almaya başlar. Ankita ise Naren ile evlenemeyeceğini Rashali’ye bildirir. Hem babası onları kullanıyor hem de Naren’in aklı yerinde değildir. Ankita yüzüğünü çıkarıp Rashali’ye verir.

Purvi Arcahana’yı arar. Ona olanları anlatır. Archana da Purvi’nin kendi kaderini yaşamasını istemez. Boşu boşuna bir ayrılık yaşanıyordur. Archana bu durumu Manav’la paylaşır. Purvi ve Arjun’u yeniden bir araya getirmeleri gerektiğini söyler. Pari konuşulanlara kulak misafiri olur. Archana ve tüm aile Mumbai’ye bilet alır.

Baş Tacım 273.Bölüm Özeti Devam Ediyor

Ankita eve döndüğünde ise Prashat’ın bi okula kabul olduğunu Mansi’nin ise işlerinin çok iyi gittiğini öğrenir. Bunların arkasında tabi Rashali vardır. Ayrıca yemekler ise çeşit çeşittir. Ankita kardeşleri için Rashali’yi tekrar arar ve evliliğin en kısa sürede tamamlanmasını ister.

Arjun yeniden Purvi’yi görmek için onun otel odasına gelir. Purvi ise onunla konuşmak istemediğini söyler. Purvi 20 yıl önceki tavrını sürdürmeye devam eder. İmzaları attıktan sonra Kanada’ya döneceğini Arjun’u unutacağını ve hayatına devam edeceğini söyler. Arjun’un kalbi kırılır.

Deskmukh ailesi yeniden eski evlerine kavuşur. Komşularıyla hasret giderirler. Ankita ise Naren ile tapınağa gidecektir. Archana ve Soluchana oradadır. Soluchana Ankita’yı görünce şaşırır. Aynı şekilde Arcahan da Ankita’ya seslenir. Ankita şaşırır. Ofiste kağıtlardaki fotoğraflardan Archana’nın fotoğrafını tanımıştır. Archana ve Soluchana Ankita’nın evine onları ziyarete gider. Evdekiler Archana’yı görünce şaşırır. Ablalarının benzeri bu kadında kimdir. Naren Arjun’la akraba sayıldıklarını bu yüzden Deskmukları da düğüne davet eder. Archana ise Ankita’nın tarafında olup düğün için onlara yardımcı olacaklarını söyler. Ankita rahatsız olur. Tanımadığı insanlar neden bu kadar iyilik yapıyordur. Mansi ise onların iyi insanlar olduğunu söyler.

  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.
  • Kızılcık Şerbeti 56.Bölümde Neler Olacak?
    Merhaba Kızılcık Şerbeti severler. Alev tası tarağı topladı “Apo’nun evine yerleşmeye geldim” dedi. Alev gerçekten o evde yaşayacak mı? Kızılcık Şerbeti 56.bölümde neler yaşanacak? İşte Kızılcık Şerbeti 56.bölümde yaşanacaklar!
  • Unutulmaz Çiçek Taksi Dizisinin Oyuncuları: Yıllar İçindeki Değişimleri Şaşırtıyor!
    90’ların efsanevi dizisi Çiçek Taksi’nin unutulmaz oyuncuları, zamanın nasıl geçtiğini gösteriyor! İşte, reyting rekorları kıran bu efsane dizinin oyuncularının şimdiki halleri…
  • Kore Dizisi Severlere Müjde!
    TLC Türkiye’nin heyecan verici duyurusuyla Kore dizileri meraklıları için müjdeli haber geldi! ‘Korelendik’ başlığı altında yapılan duyuruda, TLC Türkiye artık her gün Kore dizisi yayınlamaya başlıyor. TLC’de hangi Kore dizileri yayınlanacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir