Baş Tacım 120.Bölüm Fragmanı – 3 Kasım Çarşamba

Baş Tacım 120

Manav Artık Çok Zengin!

Baş Tacım 120.bölüm özetinde Manav işlerine koşturmaktan Arçu’ya vakit ayıramıyordur. Arçu bu duruma bozulur. Varsha ise çocuğunu Arçu’dan her fırsatta kaçırmaya çalışır. Baş Tacım 120.bölüm özeti devam ediyor.

Baş Tacım dizisinde kızlar anneleriyle birlikte pooja yapmaya gitmiştir. Oradaki kadınlar Soluchana’nın kocası olmadan böyle ritüellere katılmasıyla dalga geçerler. Malohar 3 sene önce çıkan bir kavgadan sonra evi terk edip gitmiştir. Kızlar annelerine destek olmaya çalışır. Arçu, Varsha’yla birlikte gidip Soham’ı görmek istediğini söyler. Varsha ise bahane uydurarak arabasına atlayıp gider. Arçu ve Soluchana hayal kırıklığına uğrar.

Manav’ın gece geç saatlere kadar işte çalışması Archana’nın aramalarını yanıtsız bırakaması Archana’yı bir süre sonra depresyona sokuyor. Soluchana da Malohar’ın yokluğundan depresyona girer ve Mançu’nun çocuklarına dedelerinin bir hırsız olduğunu söylemesi ise bardağı taşıran son damla olur.

Vashali ise Madhuri’nin oğluna bakıyordur. Ama Vashali’nin biraz çocuklar arasında ayrım yaptığı görünür. Varun Darmesh ile yatmak istediğini söylediğinde Vashali karşı çıkar. Darmesh ise oğluyla yatmayı ister.

Manav son zamanlarda yaptıklarının farkına varıp Arçu’ya sürpriz hazırlar. Başından gül yaprakları akar. Arçu hemen Manav’a sarılır. Manav da ondan özür diler. Sadece işleriyle ilgileniyor ama ona olan hisleri geçmemiştir.

Vashali çocuğu Aniket’i okula hazırlar. Varun ise ayakkabı bağcıklarını bulamaz. Vashali ise ona yardım edemeyeceğini söyler. Varsha da oradadır ve bu davranış şeklinin Vashali’ye yakışmadığını söyler.

Arcu, Varsha’nın evine gitmek istediğini bu yüzden Sachin’i okuldan alması için Manav’ı tembihler. Archana Varsha’nın evine gider. Bhavna ona Varsha’nın evde olmadığını söyler. Archana üzülür ve evine döner. Archana kapıdan çıktığı gibi içeriye Varsha gizlice girer. Bhavna neden Arçu’ya böyle davrandığını sorar. Varsha ise ne yaptığını bildiğini işine karışmamasını ister. Varsha her zamanki bilmiş sonunda kafasını duvara toslayacak olan Varsha’dır!

Baş Tacım 120.Bölüm Fragman Özeti Devam Ediyor

Mana işlerine dalmışken saati fark eder. Saat 5 olmuştur ve Sachin’i saat 3 de okuldan alması gerekliydi. Manav her yerde Sachin’i arar ama bulamaz. Kuyruğu kıstırmış şekilde eve girer. Sachin odaların birinden çıkar. Manav derin bir nefes alır. Archana da onu bekliyordur. Sachin’i eve Ajit bırakmıştır. Manav özür dilemeye başlar ve Archana ise onu evin işlerine bulaştırdığı için hatanın kendisinde olduğunu söyler.

Patronu ve Manav şirkete girerler. Herkes onlara günaydın der. Oradaki çalışanlardan biri Dharmesh’tir. Manav, Dharmesh’e gider, güneş gözlüklerini çıkarır ve soğuk bir şekilde ona bakar. Gergin bir Dharmesh ‘Günaydın’ diye mırıldanır. Manav kaşlarını kaldırıyor ve ona daha da sert bakıyor. Dharmesh sonunda Manav’a ‘Günaydın Efendim’ der çok komik .Manav gülümser ve uzaklaşır. Darmesh batmıştır. Borçlarını karşılamak içinde krediye ihtiyaç duyar. Bu yüzden bu şirkette müdür yardımcısı olarak göreve başlamıştır.

Darmesh Manav’ın ofisine girince şaşırır. Ona burada ne aradığını sorar. Manav da benim ofisimde senin ne işin var der. Darmesh Manav’ı bu şirketin müdürü olduğunu öğrenince şoka girer. Darmesh ise onun yardımcısı olmuştur.

Savita ise zenginlikten başı dönmüş zengin arkadaşlar bulmaya çalışır. Rasika’dan derneğe üye yapmasını ister. Rasika da Savita’dan para ister. Arçu Rasika’nın evde olmasına çok kızar. Savita’ya onunla takılmamasını ister. Ayrıca 50 bin rupi vermesini de hoş karşılamaz. Savita ve Arçu kavga etmeye başlar. Arçu Manav’ın gece geç saatlere kadar çalışmasının karşılığının bu olmamasını düşünür.

Darmesh ise hazırladığı projeyi Manav’a imzalatmaya çalışır. Manav Darmesh’in hazırladığı projeyi uygun görmez ve imzalamaz. Darmesh yine Manav’a bilenir ve arkasından iş çevirmeye başlar.

Baş Tacım 120.Bölüm Fragmanı – 3 Kasım Çarşamba Günü Neler Olacak?

Vashali Aniket’i Soluchana’nın yanına götürmek ister. Varun da gelmek istediğini söyleyince Vashali Soluchana’nın onun bir şeyi olmadığını söyleyerek reddeder. Onun ders çalışmasını ister.

Darmesh’e ofiste yanına bir adam yanaşır. Ondan para ister. Darmesh vermeyeceğini söylediğinde ise Vashali’yi aldattığını söylerim diyerek tehdit eder.

  • Pis Yedili Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Show Tv ekranlarında 2011 yılında yayınlanan Pis Yedili dizisi bir dönem ekrana bağlayan dizilerden birisi olmuştu. Bazı isimler günümüzde en çok konuşulan dizilerde en iyi olmayı başardı. İşte Pis Yedili oyuncularının şimdiki halleri.
  • Kavak Yelleri Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    31 Mayıs 2007 tarihinde Kanal D’de yayımlanmaya başlayan Kavak Yelleri 30 Ağustos 2011 tarihinde ekrana gelen “Ve Dünya Bizi Yakınlaştırmak İçin Döndü” isimli 170. bölümü ile final yaparak sona ermişti. Toplam 5 sezondan oluşan Kavak Yelleri oyuncularının şimdiki halleri.
  • Selena Oyuncularının Günümüzdeki Halleri
    2006 yılında izleyicilerle buluşan ve Türk televizyon tarihine iz bırakan fantastik kurgu ve komedi dizisi Selena, ekranlara geldiği dönemde büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Başrollerini Sinem Kobal, Cansu Demirci, Gizem Güven ve Dilara Kurtulmuş’un paylaştığı dizi, 3 sezon boyunca seyircileri büyülemiş ve 2009’da 104. bölümüyle unutulmaz bir final yapmıştı. 18 yıl sonra Selena oyuncuları ne yapıyor?
  • Yılan Hikayesi Dizisi Oyuncuları 25 Yıl Sonra Nasıl Görünüyor?
    Yalnızca iş arkadaşlarının Memoli’si, E be köylü kızı Zeyno, Rambo, Avni, Belgin, Kürşat, Gülsüm ve Başkomiser Kemal… İşte bu karakterlerin hayatımıza tam 25 yıl önce girmiş. Şimdilerde Yılan Hikayesi oyuncuları nasıl görünüyor merak ediyor musunuz? Yılan Hikayesi Oyuncularının şimdiki halleri…
  • Bir Zamanların Efsanesi Vahşi Güzel Oyuncularının Şimdiki Halleri
    Bir dönemin efsane pembe dizisi Vahşi Güzel’i unutmak mümkün değil. Mila ve Ivo o zamanlar favori çiftimizdi. Takvimler 2001 gösterdiğinde Türk televizyonunu pembe diziler ele geçiriyordu. Ana haberden hemen önce yayınlanan Vahşi Güzel çok konuşulan jenerikte esas kızımızın top sektirmesi meşhurdu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir