Aşk Bir Rüya 93.Bölüm Özeti- 23 Mayıs Cumartesi

Thapki Dhruv’a Meydan Okuyor!

Thapki ve Dhruv karşı karşıya. Thapki, Dhruv’un tüm dediklerini duymuştur. Thapki şalını da açınca Dhruv geri basmaz. Thapki’yi çok sevdiğini söyler. Thapki bu söyledikleriniz çok yanlış şeyler diyerek susturmaya çalışır. Dhruv ise kendini savunmaya başlar. Asıl yanlış yapılan kişi benim der. Annem karım kardeşim hepsi bana yanlış yaptılar der. Onun gözünde tek Thapki, Dhruv’a yanlış yapmamıştır. Dhruv ne derse desin Thapki onu susturmaya çalışır. Pollyannacılık yapar. Thapki artık her şeyin geçmişte kaldığını izah eder. Thapki Bihan benim bugünüm ve geleceğim diyerek son notayı koyar. Thapki Bihan’ı çok sevdiğini dile getirse de yok nato kafa nato mermer. Dhruv boş boş bakıyordur.

Thapki Dhruv ile anlaştığını sanıyordur. Thapki şimdi Bihan’a söyledikleri için özür dilemesi gerekiyordur. Bihan da pişman olmuş odasında kendini suçluyordur. Neyse ikili yan yana gelince özür dilerimler havada uçuşur. Thapki Bihan’a çok güvendiğini söyler.İkili sarılır bu sorunu da aşmıştır.

Barki ve kocası da eline kamera almış evdekilerle düğün hakkında röportaj yaparlar. Barki Thapki’nin annesine Thapki den ayrlacağın için üzgün müsün der. Allah’ım kız kaç aydır sizinle yaşıyor. Ne annesinden ayrılması. Odaya Dhruv ve hemşire girer. Dhruv Punamji için özel hemşire getirtmiştir. O sahne de bir gerilim müziği vardır ki bir şeyler olacağını sezersiniz.

Bihan da Punam’ın odasına gelir Thapkiyi arıyordur. Hemşire Bihan’ı durdurur yere bir şey düşürmüştür ve onu almasını rica eder. Bihan onu ararken , kız kapıyı kilitler, üstünü yırtmaya başlar. Daha sonra çığlık içinde yardım ister. Bihan kızdan kurtulup kapıyı açmaya çalışıyordur. O sırada da evde bir sürü kadın misafir vardır. Tüm konaktakiler sese gelir. Kapıyı açın diye bağırırlar. Dhruv kapıyı kırdığında da şok edici bir manzarayla karşılaşırlar.

Kız ağlayarak odadan çıkar. Lütfen beni kurtarın diyerek ağlar . Bihan kızın yaptıklarını anlatır. Thapki kıza bağırır neden yalan söylüyorsun, Bihan asla böyle bir şey yapmaz ben ona çok güveniyorum der. Bihan’ı tanıyanlar destekler. Ama misafirler aynı fikirde değildiler. Misafirler de karşı atağa geçerler. Kızın halinden etkilenmişlerdir. Polis çağıracaklarını söylerler. Durumu kurtaracak isimse Şada’dır. Şada malum Dhruv’un neler çevirdiğinden haberdardır. Olacakları bildiğinden odaya kamera yerleştirmiştir. Herkes izler ve neyse ki gerçekleri görür bu sahnede çok uzamamış olur.

Dhruv ise daha sonra Şada’nın üzerine yürür. İşini bozduğu için çok öfkelenir. Bir daha işine çomak sokacak olursa onu evden kovacağını söyleyerek tehdit eder. Thapki ise o hemşire kızı kenarı çekip Dhruv’un ayarladığını öğrenmiştir. Yani bu demek oluyor ki Dhruv Thapki’nin anlattıklarını anlamamıştır.

Thapki Dhruv’un yanına gider ama Dhruv sinevizyonu kurmuş Thapki’nin geçmişte ofisteki hallerini izliyordur. Bana geleceğini biliyordum der. Dhruv resmen algılarını kapamıştır. Ama bu sahnelerde bugüne kadar görmediğiniz Thapki’yi göreceksiniz. Öyle bir bağırır öyle cümleler kurar ki dil tutulur akıl şaşar. Thapki Bihan dedikçe Dhruv çıldırır ve ampulü kırıp kendine doğrultur. Ampulden elektrik çarpar. Thapki endişelendi diye gördün mü aşk bu işte benim için üzüldün der. Thapki resmen bir manyakla karşı karşıyadır. Dhruv Bihan’ın eğitimsizliğinden vurur. Ona uygun olmadığından söz eder. En sonunda hadi bu evliliği bitirelim diyerek elinden tutup götürür. İşte Thapki’nin sabrının taştığı sahne. Sen ne ahmak bir adamsın der. Hayvanlar bile hayırdan anlıyor sen neyini anlamıyorsun diye çıkışır. Üstelik parmakta sallar.

Thapki’nin hakaretlerinden sonra Dhruv hala geri basmaz. Karşılıklı inada bindi işler. Thapki ve Dhruv birbirine meydan okumuştur. Thapki odadan çıkarken de mankeni fırlatır atar.

Bihan en iyi fotoğrafçıları ayarlamış düğün öncesi fotoğraf çekinmek istediğini Thapki’ye söyler. Thapki de güzelce giyinir ama Dhruv yine Bihan’ın başına bir iş gelmiş gibi yapınca Thapki kendinş sokaklara atar ve Bihan’ı arar. Saçı başı dağılmış ,üstü kirlenmiş makyajı akmış bir şekilde eve girer. Mabede gitmiştim diye yalan söyler. Bihan Thapki’nin yüzünü peçeteyle temizler birden eski makyaja döner yüz saçı da yerine oturur ve fotoğraf çekimi yine Dhruv’un gözü önünde gerçekleştirilir. Vasu ise kabus görmeye devam eder. Bakalım gelecek bölümler Vasu’nun gördüğü rüyalar gibi korkunç mu olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir