Aşk Bir Rüya 70.Bölüm Özeti- 29 Nisan Çarşamba

Bihan’ın Kalbi Kırıldı!

Aşk Bir Rüya dizisi tüm heyecanıyla devam ediyor.Bizce asıl şimdi heyecanlı bölümler başladı.
İki ileri bir geri giden bölümler,Şada ve Vasu’nun sıkan planları, Thapki’nin sessizce boyun eğmesi derken işlerin gidişatı değişiyor.
Bu bölüm Vasu’nun karşısında dik duran bir Thapki var.Yine bu bölüm gelinlerini objektif olarak sınayan,teste tabi tutacak bir Vasu var. Bihan ise kalbi kırık şekilde etrafına öfke saçıyor.

Thapki tüm aile üyelerine Vasu hakkındaki gerçeği açıklayamaz dedik ama Thapki son derece kararlıydı.Vasu her şeyin açıklanacağı sırada bayılma numarası yapar. Herkes telaşlanır ve Vasu’yu odasına çıkarır. Vasu göz ucuyla herkesi kontrol eder.Thapki’nin konuşmasını sabote etmeye çalışır.
Thapki’de elinde meyve suyuyla gelir ve olması gereken her şey bir gün olur anne sen kafanı yorma diyerek laf sokmalı hafifte iğneleyici söz söylemiş olur.

Vasu meyve suyunu içip uyuya kalır.Uyandığında ise fark eder ki 4 saattir uyumuştur.Nasıl olur diye düşünürken Thapki’nin getirdiği meyve suyunda uyku ilacı olduğunu anlar.Beni uyutup herkese her şeyi anlattı diyerek bir hışımla aşağı iner.Aşağıda kimse yoktur ev çok sessizdir.Masanın üzerinde bir mektup vardır. Bauji herkesin hayatını mahvettiği iççin onu terkettiklerini yazmıştır. Vasu ağlamaya başlar.Herkesin onu terkettiğini düşünür. O sırada Thapki gelir. Vasu ise hepsi senin yüzünden diyerek çıkışır.Bir güzel olayları başından sonuna kadar anlatır.

Thapki kulaklarına inanamaz.Kekemeliği yüzünden 3 kişinin hayatı mahvolmuştur.Ama bu Vasu’nun umurunda değildir.Kendi takıntıları yüzünden oğlunun mutluluğuna engel olup mutsuz etmeyi başarmıştır.Eve diğer aile üyeleri de giriş yapar. Dışarda dua töreni yapmışlardır hiçbir şeyden haberleri yoktur.Thapki’nin performansına şaşılmayacak gibi değil. Vasu’yu oyuna getirmiştir. İkili tüm kozlarını paylaşırlar. Thapki de gerekli tüm cevapları verir. Vasu’nun karşısında susup kalmaz.

Sonuç olarak Thapki’nin yönlendirmesiyle Vasu Şada ve Thapki’yi objektif olarak test edecektir.
O sırada Thapki’nin telefonu çalıyordur.Arayan Bihan’dır.Sürprizini hazırlamış ve Thapki’yi bekliyordur.Her yeri süslemiş ve aşkını ilan etmek için hazır bekliyordur.Önden bizlere Bihan’ın hayali servis ediliyor yine bir güzel kanıyoruz.

Daha sora Şada’nın Thapki’nin neden eve döndüğünü açıklamasıyla Bihan’ın duyguları yerle yeksan olur. Thapki geldiğinde onu çok sert karşılar.Her yeri yıkıp devirir,yüzüğü fırlatır. Thapki çokta anlam veremez. Thapki tüm gerçeği öğrendiğini anlatır.Senin hiçbir suçun yokmuş,hepsi annenin oyunuymuş dese de Bihan annesinin adının anılması onu çok sinirlendirir. Annem çok değerli vs. gibi tahmin ettiğiniz cümleler kuruluyor.Yine Vasu baş tacı..Şada ise ikilinin kavgasını izledikçe büyük bir keyif alır.

Bundan sonra ikili küs takılıyor. Thapki konuşmayı denese de Bihan,Thapki’ye karşı çok sert.Onunla aynı masaya dahi oturmuyor,törene bile katılmıyor. Thapki pazar alışverişi yaptığı sırada pazarcılara silah dayayan kıro birine dönüşüyor.

Ertesi sabah Vasu Thapki ve Şada’ya görevler vermeye başlar.Oruç olmaları gerekiyordur.Tabi Şada oruç tutmaz,Thapki’nin karşısında bir şeyler yer.Böyle böyle Vasu Şada’nın gerçek yüzünü görecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir