Aşk Bir Rüya 67.Bölüm Özeti-26 Nisan Pazar –

Bihan’ın Yaşaması Thapki’ye Bağlı!Thapki Boşanacak mı?

Dizi tüm heyecanıyla devam ediyor.
Pandey ailesi sonunda Thapki’nin gerçek niyetini çözdü.Bugüne kadar olan olayları farklı yorumlamış olabileceklerini düşündüler.Thapki’nin neler sakladığını öğrenmeye çalışıyorlar.Çünkü Thapki’nin konağa dönmesini istiyorlar.Bu yüzden mukut meselesinde neden Vasu’yu suçladığını öğrenmeleri gerekiyordur.

Tüm aile ahırda toplanmıştır.Herkes bir işle uğraşır ama Thapki’nin yapmasına izin vermezler.
Babaanne, Şada’ya hayvan gübresini toplamasını ister. Thapki hemen yanlarına koşar.Bu işi ben yapayım der.Şada evet Thapki yapsın diye kalkar.Babaanne Şada’ya sinirlenir.

Vasu ise sessizce işini yapmasını ister yoksa foyamız ortaya çıkacak der. Thapki,Bauji’nin yanına gider ama Bauji de kendi işine karıştırmaz.Şada ise Thapki’yi sıkıştıracağı sırada Bihan ve Bauji yanlarına gelir. Thapki’ye bir şey söylenmemesi konusunda uyarır.

Şada, Dhruv’u ziyarete gider. Thapki’nin masası ve yeri boştur.Ayrıca Thapki’nin fotoğrafı da duruyordur. Dhruv kimsenin o masaya oturmasını istememiştir. Şada masaya oturur. Dhruv ,Thapki diye seslenir.Zaten Şada arkadan bakıldığında tıpkı Thapki’nin kopyasıdır ayırt edilemiyordur.Hele o saçlar ikiz kardeş gibi…Dhruv ayırt edememekte haklı.Şada arkasını döndüğünde Dhruv’un suratı ekşir. Burada da mı rahat yok bakışı atar.Ayrıca Şada sabahki gübreden dolayı da mis gibi kokuyordur.Bu arada Şada,Thapki’nin izinden gidip Dhruv’un işlerine yardımcı olarak kendisine aşık edeceğini düşünür.

Thapki dua ediyordur.Neden kimse yardımcı olmamamı istemiyor diyor. Bihan,Thapki’nin söylediklerini duyuyor.Seni eve döndürmeye çalışıyorlar.Ama önce neden mukutu çalıp Vasu’ya suç attığını bilmeleri hakkı der. Sen gerçeği söyleyene kadar onlar ahırda çalışıp yorulacak ve sen onlara yardım edemeyeceksin.Yani burda bir nevi Thapki’ye psikolojik baskı uyguluyorlar. Thapki’de madem öyle ailem tekrar konağa dönmemi istiyor ben onlar için her şeyi yaparım.Evden kovulması için Vasu’ya suç attığını anlatmayı kabul eder.

Gel bak şu işe ki Şada bunları duyuyor ve hemen Vasu’ya gidip engel olmak için plan yapıyorlar.Onlarda kedi aralarında konuşup Thapki’nin duyacağı şekilde sesli konuşurlar. Thapki eve geri dönerse huzurumuz kalmayacak, her şeyin düzeni bozulacak diyerek duymasını sağlar. Yani Thapki sağdan soldan baskı yiyor.Ama Vasu ağır bastığı için kimseye bir şey anlatmamaya karar verir.Herkes ahırın yanında yatacaktır.Şada rahat bir uyku çekeceğini söyler.

Bihaan ise Thapki’ye sinirlenmiştir.Çocukta haklı bir öyle bir böyle. Thapki konuşmak istemediğini söyler.
Sabah Şada gözlerini açtığında nehrin ortasındadır. Bihan getirmiştir onu oraya. Thapki’nin fikir değiştirmesinde senin parmağın olduğunu biliyorum diyor.


Bihan ahıra gittiğinde Thapki valizini topluyordur.İki gün doldu artık işim bitti diyerek gideceğini söyler.
Bihaan Şivlingin yanına gider ve onu söker.Omzuna alıp onu suya götüreceğini söyler.Thapki yol boyu delirdin mi napıyorsun tarzında yakarışlarda bulunur.En son Bihaan şivling omzunda suya girer.

Thapki tamam her şeyi söyleyeceğim der. Thapki ağlıyor, her ne yaptıysam çaresizliğimden yaptım.Herkesin kalbindeki sevgiyi bitirip, benden nefret etmelerini istedim.Bir gün zaten ayrılacaktım,ayrılışımla üzülmesinler diye bu yolu seçtim.Onlar benim ailem onları nasıl üzebilirim der.
Bu sırada tüm aile arkadadır. Thapki hiçbirini görmez. Allahtan görmez şakır şakır konuşur.Herkes şok olur.Böylece gerçek ortaya çıkmıştır.Babaanne özür diler,Baujiyse gözleri dolmuştur. Vasu ve Şada bir kez daha yenilmiştir.İnsan korkmuyor da değil daha ne kadar ileriye gidebilirler diye.

Thapki yoğun istek üzerine Thapki eve geri döner.Tabi bu törensiz olmaz. Vasu iki karış suratla Thapki’nin törenini yapar. Bihaansa odalarına girmeden Thapki ile selfie çekinmek ister. Thapki Bihaan’ın omzu değdiği için bir 5 dakika Bihaan’ın suratına bakakalır. Bihan da Thapki ona bakıyor diye oda gözlerini alamaz. Bu arada Selfie de bakışarak çekinmiş olurlar.

Bihaan bir sürprizde Şada’ya ayarlar.Ona verilen kira parasını alır.Şada ise çok sinirlenmiştir balonları patlatır. Vasu seslere gelir.Şada sinir krizi geçiriyordur. Vasu hala gidecek bu evden dese de buna gülüyoruz.Şada, Dhruv beni terkederse ben ölürüm diyor.İkili yine bir plan daha yaparlar.
Sıkıldık artık nereye kadar sürecek bu böyle..


Bihaan Thapki’ye topuklu ayakkabı hediye almıştır. Thapki altta kalır mı? Oda Bihaan’a sapan hediye eder.İkisi de birbirine beğendikleri hediyeyi vermeyi başarmışlardır.
Bauji ve babaanne de ikiliye bir hediye vermeye gelirler.Yeni açılan restoran için yer ayırmışlardır. Thapki ve Bihaan’ı yemeğe yolluyorlar.


Thapki mutfakta yemek hazırlıyordur.Babaanne gelip senin elinden yemek yemek istemiyorum der.3 hafta boyunca Thapki’ye izin vermiştir.Bütün işler Şada’ya kalmıştır.

Şada,Dhruv’un saatler sonra programa çıkıp okuyacağı metni bir güzel ezberler.Sonra kağıda mürekkep dökülmesini sağlar .Böylece metni ezberlemiş olan Şada,Dhruv’ yardımcı olmuş olacaktır.Böylece Dhruv Şada’dan etkilenecek ve yıldırım aşkına tutulacaktı.

Ama Şada metni ezberlemeye çalışırken Çutki ve Barki Şada’nın kafasını karıştırır.Yazılan metne onların da sözleri girmiştir.Şada gülünç duruma düşer.


Bihaan ailesinin fotoğrafıyla konuşur.Thapki,Vasu’nun hala kendilerine kızgın olduğunu söyler. Bihaan Vasu’nun sevgisinden çok emindir.İkili dertleştikten sonra yemek için hazırlanırlar. Thapki gözlerine inanamaz. Bihaan trenli tişört giymiştir. Thapki trip atar.Kendisine çuf çuf tren lakabını takan Bihaan’ın
kendisiyle alay ettiğini düşünür. Bihaan tamam üzülme çıkarıyorum hemen der.O sırada telefonu çalar.Arayan kişi ingilizce konuşur.Malum Bihaan’ın İngilizcesi yoktur. Thapki telefonu alır konuşur. Bihaansa Thapki’nin kendisini ezdiğini dalga geçtiğini düşünür. Thapki sana yardımcı oldum dese de Bihaan tişörtü çıkarmayacağım diyerek inatlaşr. Thapki de bundan sonra seninle hep İngilizce konuşacağım der.


Vasu ise o sırada bir adama para veriyordur.Oynadığımız oyunlar bitsin der.Bakalım bu planın ardında neler var?


Şada ve Dhruv kavga ederek merdivenlerden aşağı inerler.Şada metnin arasına Çutki ve Barki’nin alıveriş listesini katmıştır.Dhruv günlerce hazırlandığı metni unutmuş olacakki canlı yayını iptal edeceğini söyler.O sırada iyi yürekli kültürlü gazeteci baş melek Thapki olaya müdahale ederek,Dhruv’un canlı yayın metnini de hazırlamış olur.Şada burda deli olmasında ne yapsın sorarım size. Dhruv bu fırsatı kaçırmayarak Thapki’ye övgülerde bulunur.

Thapki ve Bihaan şık bir restorana giderler.İkili bir güzel atışırlar.
Yanlarına küçük bir çocuk gelir. Thapki’ye musallat olur. Kekelemesiyle uğraşır. Bihaan tatlı tatlı çocuğu kovar. Çocuğun babası gelir çocuğumu eğlendirin diye masaya para bırakır.Resmen gel beni döv diyor.Adam kavga çıkarır.

Bu işin ucu mutlaka Vasu’ya dokunacaktır. Thapki kendini iyi hissetmediğini başka yerde yemek yemek istediğini söyler.Bihaan onu kırmaz ama ayağa kalktıklarında iki araba dolusu adam elinde sopalarla inmiştir.Kafes dövüşü yaralarını yeni atlatan Bihaan fena halde dayak yer.Kafasında şişe bile kırarlar.

Bihaan kanlar içindeyken adam tak diye silahla Bihaan’ı vurur. Thapki de eline aldığı meşaleyle herkesi yakmakla tehdit eder.Adamlar korkmuştur.Thapki Bihaan’ı hastaneye getirir.

Bihaan ameliyata alınır ve kana ihtiyacı vardır.Thapki Vasu’ya gelir.Vasu gözyaşlarıa boğulur ama bu anlıktır.Çünkü çıkacakları sırada bir evrak gelmiştir.


Vasu Thapki ve Bihaan için boşanma evrakı hazırlattırmıştır.Kanvermemi istiyorsan bunu imzalarsın der.
Thapki Bihaan için her şeyi yapacaktır. Bihaan iyileşir ve gözlerini açar.Bu sahneler çok uzun sürmüyor.

Bihaan eve gelir holi bayramı zamanıdır.Akşam büyük bir ateş yakılır ve bu ateşin başında ev halkı dönmeye başlar. Bihaansa bu ateşin başında dönerken aklından sadece Thapki geçiyordur. Thapki’yle yaşadığı anıları düşünür.
Bihaan Thapki’ye aşık olmaya mı başladı dersiniz?

One Comment on “Aşk Bir Rüya 67.Bölüm Özeti-26 Nisan Pazar –”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir