Aşk Bir Rüya 65. Bölüm Özeti – 24 Nisan Cuma

Thapki Evi mi Terk Edecek!

Thapki ve Bihaan 10 bin rupiyi kazanmayı başardı. Pandey ailesine kirayı verdiler. Thapki ise ben artık burdan gitsem bile sen ailenden uzak kalmayacaksın. Burda yaşamaya devam edebileceksin der.Tüm bunlar ne demek oluyor? Thapki yoksa evden mi gidecek?


Vasu Şadda’ya kira parası 10 bin rupiyi tak diye verir. Bihaan’ın son damlasına kadar çalıştığı para Şada’ya keyfi harcanması için verildi. Bihaan ise Şaddayla yalnız kaldığında iddia girer ve parasını alır.2 gün içinde Thapki ve ben Pandey konağına geri döneceğiz! diyor.

Bauji dertleşmek için Bihaan’ın yanına gelir ve sen benim kalbimsin der. Bihaan konuyu sürekli Thapki’ye bağlar.Ama sessizlikle karşılaşır. Sohbete Dhruv’da dahil olur.Daha sonra Vasu,babaanne gelir.Herkes mutludur fotoğraf çekinirler.T hapki ise fotoğrafın dışında kalmıştır. Vasu Thapki’yi farketmiştir ve onu diliyle sokmaya gider. Bihaan’ın ailesiyle ne kadar mutlu olduğunu gösterir.Bu mutluluğu sen bozuyorsun diyerek Thapki’yi gitmeye ikna eder.

Pandey Konağına Hırsız Girdi! Thapki Yalnız!

Thapki,Bihaan ile kavga çıkarmaya çalışır ama Bihaan çok sakindir. Bihaan uyuduğunda Thapki mektup bırakıp gider.Bihaan uyanır ve mektubu görür şok olur.

Thapki evine dönmüştür.Anne babası görünce şaşırır. Diwakar ve ailesi de Thapki’yi görünce kısa süreli şaşkınlık yaşar. Diwakar,Thapki’den korkuyordur.Sürekli bu kız bana bulaşıyor diyerek masanın altına saklanır. Bihaan kalkıp Çaturvediler’in evine gelir. Diwakar olayı kendine çeker ve korkmaya başlar. Bihaan’dan dayak yediği günleri anımsar. Bihaansa herkesin içinde Thapki’nin elinden tutup af diler. Thapki tabii utanır ve ailesinin yanında olayı çok uzatmaz. Bihaan Thapki’yi de alıp eve döner.

Babaanne sabah uyandığından şok yaşar.Başucundaki kocasıyla olan fotoğraf kemirilmiştir ağlamaya başlar. Çutki tatlıları fotoğrafın yanına koymuştur ve fareler de kemirdiği için suç ona kalmştır. Herkes onu azarlar. Bauji de hayvanların yemesi için saman ayarlıyordur. Bihaan da Bauji ve Thapki’nin yakınlaşması için Thapki’yi yanına çağırır. Babaanne ağlayarak Bauji’nin yanına gelir olanları anlatır.Babaanne elinde kalan son fotoğrafı çerçeveletmek istiyordur. Bihaan dert ettiğin şeye bak ben hallederim der. Vasu onu durdurur.Biz işlerimizi yabancıya yaptırmayız der. Bababaane de sen ne saçmalıyorsun demiyor.
Ayrıca evdeki tüm sorunlar babaannenin istekleri yüzünden oluyordur.


Bu sefer Barki olaya atlar ve çerçeveletmek için atlar.Bu kadar küçük bit kadar olay deve kadar olacaktır. Barki çerçeve modellerini Şada’ya göstermeye gider. Sipariş vermek için Şada’ya tutması için Şada’ya verir.Şada da işini bana mı yaptırıyor diyerek elinden bırakıp balkon kenarına koyar.
Fotoğrafta tabii ki uçup saman makinesine doğru yola koyulur. Barki,Şada’nın yanına gelip fotoğrafı istediği sırada Şada fotoğrafı hatırlamadığını söyler.Barki’yse küçük aklıyla Şada’yı tehdit etmeye başlar.

Babaanne ve Vasu Şada ve Barki’nin yanına gelir.Şada,Thapki’nin fotoğrafı alıp kaybettiğini söyler. Thapki ve Çutki’de yanlarına gelir.Şada zaten büyükbabaya hiç saygısı yoktu fotoğrafına neden saygısı olsun ki diyor. Thapki bildiğiniz gibi sesini çıkarmıyor. Çutki hayır Thapki bütün gün benimleydi diyeceği sırada Thapki onu da susturur.Bütün azarları yine sindirir bir güzel. Barki ise ağzını bile açmıyor.
Çutki Thapki’yi kenara çeker ve neden sustuğunun hesabını sorar. Barki’de kenardan onları dinler. Thapki Barki için sustuğunu söyler.Gerçeği söyleseydim Barki ceza alacaktı.Bu evdeki herkes zaten beni kötü görüyor,bir kere daha görseler ne farkeder der.Barki utanmış ve ağlıyordur.

Şimdi Thapki bütün işi gücü bıraktı ve babaannenin kaybolan fotoğrafını arıyordur.Son anda saman makinesinde fotoğraf parçalara ayrılacakken yakalar. Barki fotoğrafı alır ve babaanneye götürür.Baş melek Thapki saman makinesine elini soktuğunu kimseye bahsedilmemesini ister.Çünkü endişelenmelerinden
korkuyordur. Çutki de Barki’yi bir güzel azarlar.

Barki babanneye başından geçen olayları anlatır. Babaannenin kafasında şimşekler çakar. Bihaan evdekileri avluya çağırır akşama maç olacağını herkesin hazırlanmasını ister.Şada ise Bihaan’ın oyunlarını anlamıştır ya da anladığını sanar. Futbol maçına Thapki’nin gelmesine engel olmak için hayvanların yiyeceğine acı biber katar.

Barki ise Thapki’den özür dileyerek tatlı yedirir ama bundan kimseye bahsetmemesini ister. Çutki gelir ve maç için enerji depolaması için çikolata getirir.Sıradaki gelen babaannedir.Dua edip tatı yedirir ve kimseye söylememesini ister.Böylece Thapki yavaş yavaş herkesin sevgisini kazanmaya başlıyordur. Thapki çatlamak üzeredir.Ardından Bihaan gelir ve yemek getirmiştir. Thapki’ye ne olursun ye dese de yemez.Bugün serseri mayın gibi ne zaman patlayacağı belli değil diyerek Thapki’den uzak durmaya karar verir.

Herkes toplanıp gidecekken Şada onları durdurur ve hayvanların yiyeceklerine hiç dokunmadığını söyler.Siz gidin ben onlara bakarım der. Bihaan tamam der. Şada’nın istediği bu değildir. Thapki’nin atlayıp ben gelmek istemiyorum siz gidin demesini bekliyordur. Vasu ise Şada gelemeyecek diye yine ağlama evresine geçmiş gibi dudaklarını büzer. Thapki dayanamaz ve atlar evde kalacaktır. Bihaan planına ulaşmıştır. Arkadaşlarını arayıp eve hırsız gibi girmelerini ister.


Böylece Thapki evi koruyup kollayıp kahraman olacaktır.Yalnız Bihaan’ın ayarladığı adamlar polis çevirmesine yakalanırAaaa tesadüfe bakın ki eve eli silahlı gerçek hırsızlar giriyordur. Thapki ise sesleri duyup takip eder.Hırsızlar kasayı boşaltıyordur. Bakalım gelecek bölüm neler olacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir