Aşk Bir Rüya 55.Bölüm Fragmanı-14 Nisan Salı-Shraddha’ya Thapki’nin Öldüğü Söylenir!

Shraddha’ya Thapki’nin Öldüğü Söylenir!

Merhaba Aşk Bir Rüya dizi takipçileri.Aşk Bir Rüya 56 bölüm izle! Aşk Bir Rüya son bölümde neler oldu? Hint dizisi Aşk Bir Rüya 56.bölüm fragmanı ve özeti sizlerle.

Thapki’nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmedi.
Gözünü açmadan, hala oyunlara yenik düşen Thapki en sonunda ölümcül oyunun kurbanı oldu.
Vasu’nun süte zehir attığını öğrendi.Vasu kimsenin gözünde kötü duruma düşmesin diye sütü içip ölmeyi tercih etti.
Kalbi durdu doktor hiçbir şekilde Thapki’yi hayata döndüremedi.Üstünü örtüp ölüm belgesini imzaladılar.

Bihaan ise olayları gözü yaşlı izliyordur. Thapki’nin öldüğünü kabullenemez.Geçmiş günlerini anımsar ve bunun böyle bitmemesi gerektiğine inanır. Thapki’yi geri döndürmeye inancı tamdır. Thapki’yi sarsar kalk uyan diye bağırır ve elektroşok ile dakikalar sonra mucize yaratmaya çalışır.Nitekim olmuştur da doktor bile meslek hayatı boyunca böyle bir olayla karşılaşmamıştır.Şimdi Tapki’nin dinlenmesi gerekiyordur. Bihaan’ın ise aklına fikir gelir.
Ölüm belgesini alarak Shradda’yı avluya çağırır.

Shradda gecenin bu saatinde Bihaan’nın çağırmasına şaşırmıştır.Bihaan ise güzel haber vermek için geldim der.Thapki artık yok mutu olun der.
Shradda inanmasa da Bihaan ölüm belgesini gösterir.Shradda şoke olur. Bihaan ya her şeyi itiraf eder yazarsın ya da polis gelir ve seni asar der.
Bu suçtan Shradda asılacak mıdır?
Bihaan gittikten sonra Shradda itiraf etmeyi düşünür.Ne de olsa zehri Vasu katmıştır.Tüm suçu Vasu’ya atacaktır.
Keşke atsa biraz burunları sürtse gene kafiydi ama Thapki Hanım iki dakka durmaz yerinde.Zehirlenip ölüme yaklaşan,kalbi durup dakikalar sonra atmaya başlayan Thapki gözünü açar ve nasıl hastaneye geldiğini düşünür.Eğer Thapki’nin durumu öğrenilirse Vasu suçlu duruma düşecektir hemen eve gitmeye koyulur.Bazen çekilecek gibi değilsin Thapki!
Shradda salona inmiş itiraf mektubunu yazmaya başlar.

O sırada Thapki içeri girer ve Shradda çığlığı basar.Thapki’yi hayalet sanmıştır.Bihaan Thapki’yi görür ve çeker.
Neden geldiğini Shradda’nın oyununu açığa çıkaracağını söyler.
Tapki hayır diyor ‘Bu işin peşini bırakmanı söyledim’.
Shradda bağırmasıyla tüm ev üyeleri toplanır.Shradda artık Thapki’nin olmadığını söyler.O sırada Thapki gelir ve burdayım görmüyor musun der.
Şada ise kötü bir rüya gördüğünden bahseder.Bihaan’a kötü kötü bakar.Bihan ve Shradda hesaplaşacaktır.
Tekrar bahçede olurlar.Konu yine Bihaan’ın Thapki’yi kandırarak evlenmesine gelir.Hem Divakar hem de Shradda aynı şeyi söylemiştir.
Bihaan bu söz altıda ezilir.Thapki’nin yanında olduğu sürece koruması gerektiğini düşünür.
Ertesi gün Thapki Bihaan’ı arıyordur.Vasu ise Thapki’nin elini görür ve hastaneye kaldırılıp kaldırılmadğını düşünür.Shradda’ya sorar ama yalan söyler.
Shradda o sırada yazdığı mektubu arıyordur.Kimse görmeden imha etmelidir. Özellile Vasu görürse duyggusal açıdan güvenini kaybedecektir.
Shradda küpelerimi arıyorum diyerek sıyrılır, zaten babanne çağırır.Bihaan bulur mektubu ve okuyacakken Thapki alır.
Thapki bu konu kapansın diyerek kağıdı yakar.Vasu ise görür ve şoke olur.Thapki hiçbir şey söylememiştir.
Shradda’nın yanına gider ve “Hala küpeni bulamadın mı? diye sorar.
Vasu “Artık güvenimi kaybettin ve bana yalan söyledin “der.Shradda kağıtta yazılanları mı okuduğunu sorar.
“Hayır Thapki yaktı ne yazmıştın?” diye sorar tabi anlamıştır ama salağa yatar.
Vasu Thapki sendelediğinde ona yardım eder ve dinlemesi gerektiğini söyler.Shradda, Vasu’yu kaybettiğini düşünerek kendi tarafına çekmeye karar verir.
Sabah Shradda, Dhruv’a Thapki’nin hastaneye gittğinden bahseder.Tahmin ettiği gibi Dhruv koşarak Thapki’nin yanına gider.
Vasu ise o sırada Thapki hakkında ileri gittiğini düşünerek özür dilemesi gerektiğini düşünür.O sırada Shradda gelir. Vasu her ne kadar git bu odadan dese de Shradda biliyorum bana kızgınsın ama sana göstermek istediğim bir şey var der.

Thapki’nin Dhruv ile yakınlaştığını bukalemun gibi olduğundan felan bahseder.Böylece Vasu tekrar yön değiştirir.Kaldığı yerden Thapki üzerine oyunlar oynamaya başlayacaktır.
Akşam yine bir tören vardır.Çutki ve Barki’ye görev verilir.Thapki hemen atlar bende onlara yardım edebilir miyim diye.Tabi dalga konusu olur.
Akşam için kutuda mukut vardır.Shradda ve Vasu onu çalıp Thapki’nin bavuluna koyacaktır.Bu ikili bunları konuşurken Thapki duyar.
Vasu müsait bir zamanda bunu Thapki’nin bavuluna atacağım der.Ama zamanlama erken olmuştur.Bauji kutuyu akşam törenden önce açmıştır.
Mukut bavula giremeden, Vasu’nun elinde patlayacaktır.

Herkes mukutun kimse olduğunu sorgularken Thapki çıkar ve Vasu da diyerek bombayı koyar.

Bakalım gelecek bölüm neler olacak?Thapki’nin canına mı tak etti bu yapılanlar. Thapki kendini savunup gerçekleri anlatacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir