Aşk Bir Rüya 173.Bölüm Özeti- 12 Ağustos Çarşamba

Aryan, Loveli’ye EVLENME TEKLİFİ Etti!

Samar’ın annesi yine Tina ve Samar’ı yakınlaştırma planları devam ediyor. Bunlardan biri de merdivene yağ sürerek Tina’nın merdivenlerden düşmesini sağlayarak Samar’ın da onu yakalaması. Ama Samar’dan önce Munna gelip Tina’yı tutar. Doli’nin planları suya düşer.

Gece herkes sinemaya gidince Aryan, sahte Thapki’nin yatağına hediye kutu bırakır.Loveli açtığında bu elbiseyi giyip aşağı inmesi gerektiği yazıyordur. Loveli elbiseyi inip aşağı indiğinde Aryan ona gitarla şarkılar söyler.İkili dans eder. Aryan dizlerinin üstüne çöküp sahte Thapki’ye evlenme teklifi eder. Onu çok sevdiğini söyler. Sahte Thapki de rol yapmaya duygu sömürüsü yapmaya çalışır. Ama bu durumu da çok fazla uzatmayarak evlenme teklifini kabul eder. Aryan yüzüğü Loveli’ye takar.

Aryan dışarı çıkar. Artık karşısındaki kadının Thapki olmadığına emindir. Bu Loveli için evlilik teklifi oltaya atılmış bir yemdi. Çünkü Thapki değerleri olan bir kadındı. İki dakkika da Aryan’ın teklifini kabul edecek bir kadın değildi. Şİmdi Aryan , Thapki ve Bani’nin başına neler geldi merak ediyordur.

Doli, Tina’nın odasına gidip onunla konuşmayı dener.Biraz da Thapki hakkında dolduruşa getirir. Samar ile evli olması gerektiğini söyler. Ama Doli Tina yerine sahte Thapki ile konuştuğunun farkında değildir. Loveli çıkıp Doli’ye tokat atar. Ama Loveli’nin aklına başka bir fikir gelir. Doli’nin anlattıklarından sonra Vasu ile Tina’nın arasını açmaya çalışacaktır.

Tina Doli’nin dolduruşuna çok geçmiş olacaktır ki odasını süsleyip Samar ile öğle yemeği için ortam hazırlar. Samar ise bu duruma sinirlenir. Düş artık yakamdan der gibi bakıyordur. Masayı dağıtır. Ama Samar da kıza hiç olumsuz konuşmadı bu zamana kadar. Tina duydukları karşısında çok üzülür.

Tina Munna’dan kendisine yardım etmesini, Samar’la arasını yapmasını ister. Munna Saar’la konuşurken Vasu duyar ve Munna’ya tokat atar. Evliliğin kutsal olduğunu şimdi Tina’ya sahip çıkmasını ister. Loveli de Tina’yı kızdırıp babaanesinin üstüne salar. Tina evlilik kolyesini koparmaya çalışınca Vasu ona tokat atar. Evde büyük bir gerilim hakim. Tina ve Munna evli kalmak istemiyor. Ama bir taraf buna kader diyor. Ayrıntılara takılıp evlilik kolyesi ve sindura çok değer veriyor. Tina ve Munna’nın gözyaşlarını takan yok. Bu bölüm de hala Thapki ve Bani den ses soluk yok!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir