Aşk Bir Rüya 172.Bölüm Özeti- 11 Ağustos Salı

Aryan ve Tina Sahte Thapki’ye İNANMIYOR!

Loveli, Thapki’nin yanına gitmiş yemek vermeye çalışıyordur. Thapki’nin yüzü örtülüdür ama konuşur. Çıkmak istediğini söyler. Gecenin bir vakti de Aryan sahte Thapki’nin dışarı çıktığını görmüş nereye gittiğini merak edip takibe başla. Tabi Loveli yanına kadar gelen Aryan’ı görür ama Aryan Loveli görmez. Hatta Thapki’nin sesini de duymaz. Loveli sıkıştığını anlayınca yanında duran Aryan’ı arayıp zor durumda olduğunu haber verir. Ama Aryan bunu da telefonda dinler,yanında konuşan Loveli’yi duymaz.

Sahte Thapki ağlayarak Aryan’ın yanına gelip Loveli’yi görmeye geldiğini anlatıp duygu sömürüsü yapar. Aryan da iki ileri bir geri giderek hem Thapki olduğuna inanıyor sonra inanmıyordur.

Aryan odasında otururken bilgisayardan birden sahte Thapki çıkıp Bihan’ın aslında Aryan olduğunu anlatıyordur. Aryan şaşırır. Neden herkese bunu açıklayacağını sorara. Loveli de kimse Thapki olduğuma inanmıyor bunu da açıklayıp bu evden gideceğim deyip duygu sömürüsü yapmaya devam eder. Aryan gaza gelip inandığını söyler. Evde cd ler klasik elden ele geçecektir ama kimsenin bir şey gördüğü yoktur.

Loveli canı sıkılıp müzik açıp oynamaya başlar. Tina da annesinin odasından geçerken annesinin bu halini görünce şaşırır. Loveli hemen yoga yaptığını sırtının ağrıdığını söyler. Ama Tina babasının yanına gidince kafası karışır. Yoksa annesi değil midir?

Tina annesinden çocukluğundaki gibi yemek pişirmesini ister. Loveli de Thapki’den tarif almak için yanına gider. Bani’yi öldürmekle tehdit eder. Anlıyoruz ki Bani ölmemiş. Thapki de tarifi verir Loveli de aynı yemeği yapıp Tina’ya yedirir. Tina da tıpkı çocukluğumdaki gibi diyerek annesi olduğuna inanır. Biz bile Thapki olmadığını ön dişlerinden anlıyoruz. Ayrıca bu sahte Thapki,asıl Thapki den daha çok kekeleyerek konuşuyor.

Aryan eve yeni bir doktor getirir.Doktor sahte Thapki’yi hipnoz edip gerçekleri öğrenecektir. Ama bu gözü açık kadının hipnoz olmaya niyeti yoktur. Rol yapar. Ama Tina , Loveli’nin Bani ile kendisinin okulunu karıştırması kafasında soru işareti bırakır. Annesinin gece 2 de evden çıkacağını duyar.Onu takibe başlar. Loveli fark ettiği an Thapki’yi kucaklayıp saklanır. Yakalandığını fark edince koskoca depoyu boşaltır. Thapki’yi de hemen nasıl başka bir yere götürmeye başarıyorsa saçma.Tina polisle gelince deponun yerinde yeller esiyordur. Üstelik bu Loveli denen kadın Tina’dan önce eve gitmiş çoktan yatağına yatmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir