Aşk Bir Rüya 102. Bölüm – 1 Haziran Pazartesi

Aradan 2 Ay Geçti !

Bihan hastaneye kaldırılmıştı. Neyse ki hastane sahneleri pek uzamadı. Dhruv da hatasının farkına vardı. Bihan’dan af diledi. Hastane odasında Bihan’a sindur vererek Thapki’ye sürmesini istedi. Dhruv herkesten özür dileyerek mahcup bir şekilde odadan çıktı. İşte Dhruv’u da burda son görüşümüz oldu.

Aradan iki ay geçiyor. Bu iki ay da Vasu ve Dhruv evden gitmiş. Vasu yaptığı olayların pişmanlığını yaşıyor ve tövbe etmeye çıkmış. İki ayda ortalıkta ana oğul yoklar. Herkes bu eksikliği hissediyor. Özellikle Thapki. Evin yükü onun omuzlarında. Diğerlerinde durum aynı. Çutki ve Barki evin anahtarının kendilerinde olmayışını konuşur. Şada ise Dhruv’un yokluğundan dolayı evden atılmayla burun buruna. Oda bir şeyler düşünüyor bu evde kalma süresini uzatmak için.

Diğer bir durum ise Dhruv’un ortalıkta olmaması haber kanalı hisselerini de etkilemiştir. Bu yüzden satılması için teklif gelmiştir. Burada da yine gizli görüşmelerin döndüğü birisi giriyor. Yüzü net değil. Avukat aracılığıyla kanalı satın alıp yıktırmak istiyor. Evdekiler tabi bundan habersiz. Satın alınan kanalın işlerine devam edeceğini sanıyorlar. Thapki şirkete gittiğinde bu telefon konuşmalarını duyar ve kanalın satılmasına engel olur. Kanalın başına Bihan’ın geçmesini istiyor.

Arka plandaki adam çok sinirlenir. Pandey konağını dağıtmaya karar verir. Önce elektrik sonra su ve gazı keserler. Aile geçici olarak başka bir yere geçer. Bihan ve Thapki ise kanala gidecektir. Bihan huzursuzdur çünkü herkes onu eğitimsizliğinden vurur. Bihan bu işi kabul etmese de Thapki ve ailesinin desteğiyle kabul eder.Yalnız işe gittiğinde orayı da birileri karıştırmıştır. Bihan’ın kanalın başına geçecek olması herkesi eylem yapmaya itmiştir. Çalışanların tripli halleri de hiç çekilmiyor. Bihan sanki Dhruv’un ayağını kaydırdı. Dhruv başınızda yok kanal yıkılacak haberiniz yok. Herkes istifa edeceği sırada babaanne ve Bauji şirkete gelir bir iki sözden sonra herkesi etkilerler.

Pandey ailesi eve döndüklerinde de orası da bayağı bir karışmıştır. Çünkü konak bıraktıkları gibi değildir. Bir kere konağın tabelası değişmiştir. İçeride bir kadın oturuyordur. Bir adam ise Rampiyeriyi kesmeye hazırlanıyordur. Ortada mumya gibi dolanan kızsa kendini tuvalet kağıdına dolanmıştır. Evin sahibi olduklarını öne sürerler. Alın bir yüz bölümde bunlarla uğraşın. Avukat gelir ve her iki ailenin de tapusunun sahte olmadığına karar verir. Durum mahkemeye intikal edecektir. Ama bu süre zarfında iki ailede bir arada yaşayacaktır. Bu düzenbazların biri Bauji’nin diğeri ise Thapki ile Bihan’ın odasına konmuştur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir