Yalı Çapkını 79.Bölümde Ferit Düğünden Kaçıyor!

Yalı Çapkını 79

Yalı Çapkını 79.bölümde neler olacak? Dizinin yeni bölüm fragmanında Abidin, Korhan ailesiyle yüzleşiyor. Ferit ise Diyar’la evlilik hazırlığında. Sinan’la olamayacağını belirten Seyran, Sinan’a boşanmak istediğini söylüyor. Sinan, Seyran’ı da yanına alıp intihar mektubu bırakıyor. Yalı Çapkını 79.bölümde izleyiciyi neler bekliyor?

Yalı Çapkını 79
Yalı Çapkını 79

Seyran’ın geçmiş duygularından kopamaması yüzünden Sinan ile olan ilişkisi yokuş aşağı giderken, Ferit ise Diyar ile olan geleceğini kurmanın hazırlıkları içindedir. Orhan, kendini hiç beklemediği bir durumun ortasında bulurken, Abidin ise Korhanlardan intikamını almak üzere gözünü karartmıştır. Bu durum, Suna ve Seyran arasındaki ipleri gererken, Esme aldığı haberle şok olur. Diyar ile ilişkisinde evlilik baskısıyla dört bir taraftan köşeye sıkışmış hisseden Ferit, geçmişi ve geleceği arasında bir karar vermek üzere bir yol ayrımına gelir. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Cuma günlerinin vazgeçilmezi Yalı Çapkını’ndan beklenen fragman geldi. Sinan, kendisinden boşanmak isteyen Seyran’ı da alıp intihar edecek!

Facebook Sayfamızı Ziyaret Etmeyi Unutmayın