Yaralı Kalbim 86.Bölüm Özeti -1 Mayıs Cumartesi

Kızlar ve Erkekler Arasında RESTLEŞME!

Yaralı Kalbim 86.bölümde Geet kaçırılmış soyulacakken Maan yetişip onu kurtarmış üstelik yaralanmıştı. Geet onu en yakındaki köye götürüp yaralarına bakmış ve hemen iyileştirmişti. Ayrıca çiftimiz burada romantik anlar yaşamıştır. Yaralı Kalbim 86.bölüm özeti devam ediyor.

Geet ve Maan yaşadıkları bu son maceradan sonra eve dönmüşlerdir. Evde de yeni evli çiftlerin çekişmeleri sürüyordur. Dayı hepsini ifşalar. Geet ve Maan burda işlerin yolunda gitmediğini anlar.

Bu dörtlü Geet ve Maan’a aralarının kötü olduğunu belli etmemeye çalışırlar. Ama masadaki sergiledikleri tavır her şeyi apaçık belli eder. Ortam kızışır ve taraflar masayı terk ederek kalkar. Geet ve Maan masada baş başa kalır. Nasıl barış sağlayacaklarının yolunu ararlar. En sonunda onlar gibi olmaya karar verirler.

Çiftler birbiriyle kavga ederken birden Maan ve Geet’in kavga sesleri duyulur. Şimdi de onlar yalandan kavga ediyordur. Kızlar Geet’i erkekler de Maan’ı korumaya çalışırken tekrar bir gruplaşma hali oluşur.

En sonunda erkekler evde kalıp ev işlerini yapacak; kadınlarda işe gidip ofisteki işleri halledecektir. Restleşme tüm hızıyla devam eder. Geet ve Maan yalnız kaldıklarında her fırsatta birbirlerine sarılırlar. Bu arada Pretto da değişiyor. Yerine yeni bir oyuncu geliyor.

Erkekler kadınlar işe gitmeden kahvaltı hazırlamaya koyulur. Ortaya çıkan tuhaf bir omlet olur. Nandini rolünü iyi oynar ve kalkmadan çantalarının da gelmesini ister. Geet evden çıkmasan son bir kez Maan’a sarılmayı ihmal etmez.

Erkekler akşam yemeği için koyulur. Soğan doğrarken Dev ve Lucky ağlamaya başlamıştır. Adi Dev’i arar ve çok önemli bir projenin sunumunun öne çekildiğini haber verir. Bu sunum devlet yetkililerine yapılacak kadar mühim bir sunumdur. Dev topu kızlara atar. Sunumu yapamayıp kendilerinden özür dilenmesini bekler. ,Ofiste de Geet Maan’ı aramak için fırsat kollar. Nandini anlamadığı işleri Geet’e yıkar. Pretto ise yemek dergilerini karıştırmakla meşguldür.

Maan sunum için kızlara yardım edecektir. Ne de olsa şirketin geleceği söz konusudur. Kızlar eve gelince Dev ve Lucky gülmeye başlar. Kızların pes edip döndüğünü ve kendilerinden özür dileyeceklerini bekler. Kızlar toplantıyı evde yapacaklarını bu yüzden yemeklerin özenle hazırlanmasını tembih ederler.

Erkekler mutfağın anasını ağlatmışlardır. Her yer berbat durumdadır. Nandini de sunum hazırlıklarını tamamlamış emanet için Prettoya vermiştir. Pretto da cd’nin üzerine ayran dökmüştür. İki tarafta bertaraf olmuştur. Bakalım bu oyun nasıl sonuçlanacak?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir