Yaralı Kalbim 66.Bölüm Özeti – 11 Nisan Pazar

Maan ve Geet’den Nandini’yi Daman’dan KURTARMA OPERASYONU!

Yaralı Kalbim 66.bölüm özetinde Maan tam evi terk edecekken olayların seyri değişmiş Daman’ın Nandini’yi kandırdığı ortaya çıkmıştı. Hayatlarına heyecan gelen Geet ve Maan şimdi de kalıp Nandini’nin ve teyzenin gerçekleri görmesini sağlamak için yeni olaylar çıkaracaklar. Yaralı Kalbim 66.bölüm özeti devam ediyor.

Yaralı Kalbim 66.bölüm özetinde Maan olanları Dev ile de paylaşır. Gitmeyeceklerini Daman’dan Nandini’yi kurtarmak için gerçekleri ortaya çıkaracaklarını söyler. Tabi bunlar konuşurken haberleri yoktur ki evde bir anda nişan hazırlıkları başlamıştır. Aslında herkes şaşkındır. Nandini dün ağlarken bugün yangından mal kaçırır gibi nişan neden diye sorar. Geet ise hepten şaşkındır onun nişandan dahi haber yoktur. Teyze gelip kızını görünce duygulanır. Bu kadının duygusal halini de görmüş olduk. Teyze damat tarafının bir an önce nişanı yapmak istediklerini söyler.

Geet hemen bu haberi yıkım ekibiyle paylaşır. Hemen onlarda bir plana girişirler. Erkek tarafı gelmiştir. Heyecanlı bir şekilde karşılanır. Aynı zamanda evde başka bir hazırlık daha vardır. Oda Maan’ın önemli bir iş anlaşması yapacağıdır. Lucky ve Geet bu olayı abarta abarta anlatırlar. Sözleşme yapacak kişi genç bir kız ve çok büyük bir servete sahip tüm şirketi kendi başına idare ettiği anlatılır. Erkek tarafı kendi aralarından bakışıp vaovv bakışı atarlar.

Erkek tarafı oturduğunda kapıya korumalar dizilir. Radika içeri girer ve herkesin ağzı açık kalır. Tabi uzaktan izleyen Geet tüm bunların plan olduğunu bilse de Maan’ın kıskanı rve ağzı bir karış açık kalır. Radika ile ilk tanışmaya çalışan Daman olur. Tej bile Daman nereye gidiyor diye bakış atar. Radika Daman’a iltifat etmeye başlar. Daman’ın anne ve babası da göz göze gelir. Sarhoş dayı da Radika’ya aşık olur. Radika tanıştıktan sonra asıl gelme sebebim burada evlenmek der ve oltayı atar. Adi de “Neee evlenmeeeek mi?” diye abarta abarta tekrarlar. Radika giderken Daman bakakalır ve dayı onu yerine oturtur.

Plandan haberdar olan biri daha vardır. O da Lucky. Lucky Daman’ın üzerine meyve suyu döker ve onu tuvalete götürür. Yıkım ekibi uzaktan olayı izleyip Radika’yı oraya yollar. Radika klasik düşme hareketi yapıp kendini Daman’ın kollarına bırakır. Kısa süreli de olsa Radika Daman’ı çok beğendiğini söyleyip hatıra olarak yüzüğünü verir.

Nandini ise odasında yavaştan Dev’i düşünmeye başlar. Dev ile birlikteyken ne kadar güldüğünü anımsar. Daman’ın kafası yavaş yavaş karışmıştır. Geet de yüzüğün çok pahalı olduğunu Radika’nın eski sevgililerine aldığı arabalardan bahsedip daha çok gaza getirmeye çalışır. Daman’ı teşekkür etmek için Radika’nın yanına yollar. Teyzeyi de onların olduğu odaya yönlendirip görmesini sağlamaya çalışacaklardır. Ama Daman geri adım atmış ve yüzüğü geri Radika’ya vermiştir. Plan istedikleri gibi gitmemiş ve nişan gerçekleşmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir