Yaralı Kalbim 91.Bölüm Özeti – 6 Mayıs Perşembe

Vikram, Geet’in Yanında!

Yaralı Kalbim 91.bölüm özetinde Geet’in peşindeki esrarengiz kişi Geet’i korkutmaya devam ediyor. Maan Geet’in doğum günü partisini iptal etmek yerine güvenliği artırıp kutlamalara başlanacağını söyler. Esrarengiz kişi Geet’e telefon edip o partiye geleceğini söyler. Yaralı Kalbim 91.bölüm özeti devam ediyor.

Jugna dayı değiştirdiği tarzıyla doğum günü partisinde dikkatleri üzerine çeker. Güvenlikte aileden birini çağırıp tanıyıp tanımadıklarını sormak ister. Gelen kişi Lucky ve Pretto olur. Lucky adamı sorgulamaya başlar. Pretto ise Geet’i rahatsız eden kişi olabileceğini söyler. Böylece Lucky, dayıyı dövmeye başlar. Daha sonra o kişinin dayı olduğu anlaşılır.

Maan ise Geet’in hazırlanmasına yardımcı olur. Ona takılarını takıp birlikte aşağı inerler. Devamında ise müzikler eşliğinde danslar başlar. Geet bir an olsun dertlerinden uzaklaşmıştır. Maan’ın yanında kendisini güvende hissediyordur.

Komiser gelip Dev ve Maan’a her şeyin yolunda gidip gitmediğini sorar. Şimdilik bir aksilik yaşanmamıştır. Maan odasına çıkarken bir adamın ellerinin kollarının bağlandığını görür. Hemen onu konuşturmaya çalışır. Maan adamın şu an evde olduğunu anlar. Adam evdedir üstelik Geet’in çok yakınındadır. Bu adam Geet’in yanına gidip onu çok sevdiğini söyler. Geet neye uğradığına şaşırır hemen bağırmaya başlar. Maan da Geet’in sesine koşup gelir.

Güvenlik görevlileri onca güvenliğe rağmen nasıl içeriye girdiğini anlayamazlar. Kalabalıktan faydalanıp gözden kaybolacağını söyleyip herkesi dışarı çıkartırlar. Bu parlak fikirle beraber adam da misafirlerle birlikte dışarı çıkar. Son anda Geet adamı kapıdan çıkarken tanır. Sırtı dönükken adamı nasıl tanıdı o da ayrıca tartışılır. Adam kaçmayı başarır.

Maan adamı elinden kaçırdığı için üzülür. O sırada Maan’ın yanına gözleri görmeyen bir adam gelir ve karşıdan karşıya geçirmesini ister. Maan adama yardımcı olur.Adam gittikten sonra Maan cebinde bir not bulur. Karşıdan karşıya geçirdiğin gibi ruhun duymadan Geet’in de elinden alacağım yazıyordur.

Maan sinirlenip eve döner. Eve döndüğünde ise Geet baygınlık geçirir. Ruh hastası saplantılı adam ise Geet yazılı doğum günü pastasını üfleyip yer. Geet ise kabus görüp uykusundan uyanır. Bu ruh hastası adam tüm dengesini kaybettirmiştir.

Ertesi sabah Geet Maan’ın üzüldüğünü fark etmiş ve kendisini toparlamaya karar vermiştir. Güne Maan’a kahvesini getirerek başlar. Daha sonra tüm aile birlikte kahvaltı eder. Kahvaltı masasına Adi gelir ve Maan’a önemli bir işi olduğunu söyler. Maan kızıp böyle bir günde Geet’i bırakıp işe gitmeyeceğini söyler. Tabi ki Geet bunu kabul etmez. İşine gitmesini evde bir sürü insan olduğunu söyler. Maan, Geet’in ısrarına dayanamaz ve işe gitmeye karar verir.

Geet ise Dev’in yanına gelir ve Nandini’yi sorar. Dev Nandini’nin pazara gittiğini söyler. O anda Dev’i Nandini arıyordur.. Dev telefonu açtığında bir adam Nandini’nin kaza geçirip hastaneye kaldırıldığını söyler. Herkes endişe içinde kalır. Geet’i yalnız bırakmamak için sadece Dev gider. Geet ile birlikte neden topluca hastaneye gidilmiyor onların tercihi. !

Dev gittikten sonra Lucky de doğal olarak kız kardeşini merak etmeye başlar. Geet ve Pretto da kardeşinin sana orada ihtiyacı var diyerek gönderirler. Böylece Pretto ve Geet evde yalız kalır. Bu sırada Geet Maan’ı arar ama Maan toplantıda olduğu için duymaz. Ancak toplantı bittiğinde cevapsız aramaları görür.

Vikram eve girip evin elektriğini keser. Geet korkarak Pretto’nun yanına gider. Pretto da baygın şekilde yatıyordur. Dev ise hastaneye gitmiş ama Nandini’yi bulamamıştır. Tesadüf yolda giderken Dev Nadini’yi görür. Nandini ona telefonu kaybettiğini söyler. Lucky de aynı şekile hastaneye gitmiş ve kardeşini bulamamıştır.

Vikram eve girmiş Geet’e resmen psikolojik işkence yapıyordur. Evde elektrikler de kesilmiştir. Geet kaçıp depoya saklanır. Maan da yolda ilerlerken her zamanki gibi acil bir durum olduğunda yollar kilitlenir. Maan da eve koşarak gider. Maan eve vardığında Vikram kaçar. Böylece Geet depodan çıkıp Maan’ın yanına gider.

Eve komiser gelir. Geet ve Maan’ın telefonları dinlenecektir. Oradan da Vikram’ın yeri tespit edilecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir