Yaralı Kalbim 68.Bölüm Özeti – 13 Nisan Salı

Maan Tüm Mal Varlığını Kaybetti! Sebep Olan İsim Çok Yakını!

Yaralı Kalbim 68.bölüm özetinde geri dönüş yolculuğu başlamıştır. Yolda birkaç aksilik yaşanır. Maan, Geet ve Dev’in hatları kapanmış kimseyi arayamıyorlardır. Yolda durduklarında Geet Maan’ın kartından para çekemez. Tüm bu olanlar Maan’ı huylandırmıştır. Dev ise eve geç geleceklerini Nandini ve Lucky’i gezdirmeye götürür. Yaralı Kalbim 68.bölüm özeti devam ediyor.

Maan yolda eve gitmeden projesini sürdürdüğü şantiyesine uğramak ister. Ama şantiyede büyük bir kalabalık vardır ve Kurana İnşaat tabelası sökülüyordur. Maan içeriye alınmaz yaka paça atılır. Poliste olaya müdahale eder. Geet araya girip Maan’ı sakinleştirir. Önce ofise gidip Adi’yi bulmaları gerektiğini kendi aralarında konuşup anlaşırlar. Ama çok farklı bir durum olmaz. Maan ofise bile alınmaz kendi çalışanları da değişmiştir. Bu sefer eve gidip büyükanneyi bulmaya çalışırlar. Ama eve de kilit takılmış Maan Singh Kurana’nın içeriye girmesi yasaklanmıştır uyarısı vardır. Adam sinir krizi geçirir. Kendisine ait olan hiçbir yere giremiyordur.

O sırada Adi yanlarına gelir ve acil olarak hastaneye gitmeleri gerektiğini söyler. Büyükanne olanlardan sonra baygınlık geçirip hastaneye kaldırılmıştır. Adi yolda Arjun’un Annie’yi yurt dışına götürdüğünü söyler. Bu ilişkiyi merak edenlere de söylemiş olalım.

Yolda Dev’in telefonu çalar. Demek ki Dev’in hattı açılmış. Telefonu döndün mü diyerek gizemli gizemli açar. Pek isteyerek konuşmadığını varsayabiliriz.

Hastanede büyükannenin durumu ağırdır. Bir süre hastanede kalması gerektiği konuşulur. Heyhat Kurana ailesinin hiç parası yoktur. Birden hastane masraflarını düşünürler. Adi ve doktor emeklerinin olduğunu bu yüzden düşünmemeleri gerektiğini söylerler.

Hastanede Maan’a bir paket gelir. İçinden para ve not çıkar. Not biraz esrarengizdir. Eski bir düşman gibi hava seziyorsunuz. Geet de iki dakika susmuyor ki Maan düşünsün. Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyor. Bunlar neden başımıza geldi? Bunları yapan kim? Geet 50 kere soruyor Maan’da 50 kere bilmiyorum diyor.

İkili konuşurken arkadan bir ses duyulur. Ben yaptım der. Geet ve Maan dönüp bakakalır. Maan ne diyor biliyor musunuz? “Anne!”

Bu anneden kaç tane var allahaşkına. İlk anne Dev ile birlikte Geet’i isteyen ve vicdan azabından depresyona giren kadın değil miydi? Kadın söylediği şey Dev’i ve kendisini ezdiğini bir hizmetçi gibi kullandıklarını ima eder. Maan’ın annesinin böyle düşünüyor olması gücüne gider. Ayrıca birinin malına ne kadar kolay konuluyor bu Hindistan’da… İlk bölümlerdeki depresyondaki kadın iki lafı bir araya getiremeyen kadın gitmiş tüm şirketi evi ele geçiren kadın gelmiş. Bu ailede herkes ayrı telden çalıyor. Ayrıca ilk bölümlerde olan kız kardeşinde esamesi okunmuyor. Kısacası Maan’ın bu söylenenler çok gücüne gider ve neyi istiyorsan al senin olsun deyip Geet ile birlikte hastaneden ayrılır.

Kadın Adi’yi bile orada kovar. Dev ise içinin huzursuzluğu sebebiyle gezisini yarıda kesip bir an önce eve ulaşır. Bu arada Kurana ailesinin evi de değişmiştir. Dev bile annesini görünce sevinmez şaşırır. Kadın büyükannenin yurt dışına gittiğini Geet ve Maan’ın gelmediğini söyleyerek yalan atar. Ayrıca kadın Nandini’ye de mesafeli davranır Geet’in kuzeni diye.

Maan ve Geet ise zengin olmadan önce büyükbabasıyla büyükannesinin yaşadığı eve giderler. Evi bir güzel temizleyip hayata yeniden başlamanın yollarını ararlar.

Ertesi gün Dev’in annesi evden çıkınca bacadan Adi girer ve annesinin ne işler çevirdiğini anlatır. Bakalım bundan sonra nasıl bir yol izlenecek?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir